Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת ההשקעה הכי זולה שאתה יכול לעשות כדי שהאוטו ירגיש קליל ומהיר זה לרוקן אותו.

ועכשיו ברצינות, בגלל שזה מנוע 1.6 אטמוספרי אין יותר מידי מה לעשות, במילים אחרות התמורה שתקבל מדברים שתעשה לא שווה את ההשקעה הכספית.

אתה תמיד יכול לשים פלייוויל קל, ולרוקן את האוטו כדי להוריד משקל, ולהנמיך את האוטו וכו.. אבל זה יוסיף לך אולי עוד 1 כ"ס.

בשביל להרגיש הבדל משמעותי, תהיה צריך להקיע הרבה מאד כסף.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

אתה יכול לרכוש תוכנת ניהול מנוע חדשה במחיר עד 2000 ש"ח למשל אצל e&a או יותר זול אצל מישהו אחר. תראה הבדל קטן אבל אל תצפה ליותר מדי. ואם תרצה מנוע גודש אז תצתרך להשקיע סכום רציני וזה לא שווה כי ניתן כבר לקנות GTI או איביזה טורבו.

פורסם

אם אניני טועה זה אותו מנוע כמו ל איביזה החדשה, ואם זה E&A זה בטח צ'יפ של אפסולוט... אז בגדול זה כמעט אותו צ'יפ. אז שאלה לי אליכם? כמה באמת צ'יפ זה יעיל במה תהליך ההתקנה כרוך וכמובן איך זה משפיע על אחריות מקורית של החברה?

באתר הם מראים העלאה יפה בכ"ס ובמומנט, עד כמה זה "אמיתי"?

http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=car&id=2996&id_marke=20&id_model=13504

פורסם

בוא ונאמר את זה כך,

כשהיתה לי גולף ג'נריישן 1.6 ידנית ורציתי לשפר אותה, פשוט מכרתי ,הוספתי כסף וקניתי גולף GTI מאותה שנה.

ההפרש ביניהן במחירון כ10-12K ש"ח (כך היה בזמנו), וזה עולם אחר לגמרי.

לא משנה כמה תשקיע בשיפורים, לא תתקרב לשיפור האולטימטיבי :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה רוצה שהאוטו יסע תתחיל לעשות לאוטו דיאטה.

תוציא את המושבים האחוריים, את הגלגל ספייר, מכסה מנוע, ג'אנט סופר-לייט וכו'....

אתה תרגיש הבדל אבל עדיף כבר להחליף ל-1.8 ידנית או ל-1.8T ידנית.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כשאתם אומרים להפשיט את האוטו אתם חושבים שזה קל?שזה חוקי? אני מתערב איתבם ברגע ששוטר רואה דבר כזה הוא ישר נותן שלילה אז כדאי שתתנו עצות קצת יותר אפשריות

:-)
  • תוכן חדש...