Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היזהרו מהזמנות מחברת מיניספורט

הם כותבים לכם מחיר ושאתם מקבלים את המשלוח אתם מגלים מחיר אחר ומאוד גבוהה.

הזמנתי שני חלקים למיני סטיישן שאני משפץ 2 מכול סוג .

גומיות מסביב לחלון הקידמי זה חלון הזזה ,כול החלקים עלו לי 23 לישט אחרי יומים ירד הכסף אבל המשלוח הגיע אחרי 3 שבועות וגם אחרי השלוש שבועות אחרי כתיבת מיילים לשאול היכן המשלוח לא התקבלו תשובות .

ושהגיע המשלוח הוא הגיע עם חברת DHL עד הבית היה מאוד מוזר כי החבילה שוקלת רק 450 ק"ג.

בתוך החבילה היה החשבוניות ואת החלקים כמובן(חסר שלא) וגם קבלה על 56 לישט משלוח אוירי.

ישר נכנסתי לחשבון בנק וראיתי שהוררידו באמת את המחיר

פשוט גנבו אותי .

למדתי לקח לא להזמין מהם יותר

אז חברים היזהרו מהחברה הזאות

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

בדרך כלל כשקונים חלקים (למשל באי ביי) מסכמים על מחיר כולל משלוח.

56 ליש"ט הוא אכן מחיר מופקע לחבילה שמשקלה 450 גרם, אך החובה לבדוק את תעריפי המשלוח מוטלת עליך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הבנתי מה המשקל ?

אני דווקא לא חושב שהמחיר יקר, חברות כמו DHL לוקחות המון כסף על כל חבילה קטנה, כי השרות עד הבית,

מה שמוזר זה זמן ההגעה הארוך של החבילה.

מה שכן הם היו צריכים ליידע אותך המחיר האמיתי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מקרה דומה קרה לי עם חברת RIMMER BROS

הזמנת חלקים לטריומף כל החבילה שקלה 6 ק"ג

חבילה גדולה מאוד בגלל שהיה בא גג.

בהתחלה לא ביקשו ממני תשלום על המשלוח אמרו שידברו איתי כאשר החלקים יהיו במלאי.

לאחר שימו לב לזה חודשיים שחיכיתי שהחלקים יהיו במלאי למרות שכל שבוע הם הסבירו ששבוע הבא זה מגיע.

ולא יכלתי לבטל כי כבר חייבו את כרטיס האשראי.

הם שלחו את החבילה בUPS מהיום להיום עלות המשלוח היתה 80 פאונד.

וכמובן שהיה גם את כל סיפור המכס בנתב"ג ועוד 800 ש"ח הוצאות.

המלצה שלי זה לסגור עם החברות הנ"ל את כל הפרטים מראש לרובם יש מספרי טלפון צילצול אחד דרך סקייפי לא יעלה יותר משיחה מקומית אבל יפתור הרבה עוגמת נפש אחר כך.

לאחר שיחה איתם הם הסבירו לי שאני צריך לדרוש משלוח רגיל וזה היה עולה לי רק 20 פאונד.

לא מכיר את החברה שמייצרת חלקים למיני אבל RIMMER BROS חברה ענקית שמייצרת חלקים לכל הרכבים האנגלים לדורותם.

כנראה שהדברים בחו"ל עובדים קצת שונה מאשר אנחנו רגילים אליהם בארץ או באיביי.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם
לא הבנתי מה המשקל ?

אני דווקא לא חושב שהמחיר יקר, חברות כמו DHL לוקחות המון כסף על כל חבילה קטנה, כי השרות עד הבית,

מה שמוזר זה זמן ההגעה הארוך של החבילה.

מה שכן הם היו צריכים ליידע אותך המחיר האמיתי.

עד כמה שידוע לי ק"ג זה פחות מאוד מקילו ואם תהיה הבנה יותר טובה ככה 0.450 ק"ג אז זה היה המשקל של המשלוח.

התאריך שהיה על הקופסא הוא 16.10.09 .

הבעיה פה שהם נותנים לך מחיר ללא משלוח ולא נותנים אופציה של משלוח מהיר או רגיל ושמגיע המשלוח, בתוך החבילה יש את הקבלות עם המחרים על המשלוח שהם לא ריאלים .

מה שמפליא אותי שמהחברה המתחרה מיניספארס שהם שולחים לי משלוח:

א.הם מצינים את המחיר משלוח פלוס החלקים ואת המשקל של החבילה .

ב. שואלים אותי אם אני רוצה משלוח מהיר או רגיל וגם מצינים את המחיר .

חשבתי שעל 23 לירה אני ישלם עוד 23-26 לירה על משלוח אבל לא 56 זה פשוט גנבה לאור היום .

היזהרו חברים חבל על הכסף

תודה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

ואני לא הבנתי: איך אתה בכלל סוגר משהו, מבלי לדעת את מחיר המשלוח?! -מה אתה, ילד, פעם הראשונה שלך בקניה מחו"ל, אתה לא יודע, שהמשלוח- זה חלק מאד משמעותי מעלות ה"חבילה"?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עד כמה שידוע לי ק"ג זה פחות מאוד מקילו

בוודאי. גם שקל זה הרבה פחות מ- 100 אג' (לפחות, תופס פחות מקום בארנק.. :lol:)

עודד

פורסם

על סט כנפוני פלסטיק במשקל נוצה ובמחיר 16 פאונד הם דורשים עלות משלוח של 120 !! פ א ו נ ד !!!

כמובן שאמרתי לא תודה ,אבל דברים קטנים שווה להזמין מהם כי מיני ספיירס לא זולים בכלל.

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם
על סט כנפוני פלסטיק במשקל נוצה ובמחיר 16 פאונד הם דורשים עלות משלוח של 120 !! פ א ו נ ד !!!

כמובן שאמרתי לא תודה ,אבל דברים קטנים שווה להזמין מהם כי מיני ספיירס לא זולים בכלל.

בראה שהאנגלים עושקים ברשיון- האמריקאים הגונים. הזמנתי בזמנו סט ק ליפסים לניקלים וגומיה אחת לדלת.עלות 175

דולר משלוח מהיר 100 דולר ב-הגיע אחרי יומיים .במכס הם הכינו לי את הלקרדה.. אבל זה סיפור אחר .

פורסם

מחירי הדואר בברטניה גבוהים מאוד.

הם עוד יותר גבוהים כשמדובר בישראל. לכן, הדרך היא להכין רשימה וליסוע לסוף שבוע באנגליה ולקנות, או ליסוע לביולי ולמצוא בחצי מחיר.

שלמה דן גדרון

פורסם

זה לא אצל כול החברות באנגליה .

מיניספורט במיוחד לוקחים מחירים גבוהים והם לא מודיעים על המחיר של המשלוח.

יצא לי לדבר עם כמה חברים שגם הם נכבו מהחברה הזאות והפסיקו לייבא מהם אומנם מיניספארס במחירים על המוצר גבוהה

ב2-4 ליש"ט אבל משלוח הגיוני .

חבילה עד 2 קילו מגיעה בדואר רגיל , גם חבילה שעוברת את ה50 ליש"ט.

חבילה מעל 2 קילו מגיעה במשלוח דרך UPS .

אבל מה שטוב שמודיעים לך ושולחים לך מיילים על מספר המשלוח וקבלות במיילים ,

המשלוח מגיע גג אחרי שבוע וחצי בדואר , במשלוח אקספרס אחרי שלושה ימי עבודה החבילה ביד.

חברים אני פתחתי את השרשור הזה בשביל שאתם לא תקבלו את הסטירה שאני קיבלתי ממיניספורט ,השיקולים שלכם תירצו תזמינו אבל אל תגידו שלא ידעתם.

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...