Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על צ'יפ אבל מה באמת התועלת בצ'יפ ברכב אטמוספרי והאם הגיר יחזיק את זה?

חשבתי על צ'יפ,אגזוז,ופילטר פתוח,אבל כמה כול זה יוסיף לרכב והאם הפילטר הפתוח לא ישגע את המחשב?

ובכלליות התקציב הוא באיזור ה5 אלף,אם אני צריך לעבור את זה אני מעדיף להוסיף עוד כסף ולהביא GTI.

פורסם

אם תחליף לגיר ידני בטוח יהיה שווה את כל הדברים האחרים שציינת ובטח יעלה יותר זול

תבדוק עלויות בעיקרון לא שווה להשקיע יותר מדי כי כמו שאמרת באמת אפשר להביא GTI

פורסם

הבעיה שלך מורכבת. מצד אחד לשפר ומצד שני לקנות GTI.

שים לב שיפור ראשון הוא השתלת גיר ידני, עלות הפרויקט כ8-10K וזה השיפור הכי מורגש לפני הטורבו.

זה כפול ממה שאתה מוכן להשקיע, מצד שני אם תמכור את הרכב ותרד קצת בשנתון תוכל לקנות GTI שבדרך כלל מגיעות ידניות.

אכן הדילמה קשה.

פורסם

תקנה GTI.

אין לך מה לעשות עם ה-1.8 אוט' שלך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא מתכוון לגדוש עליה ולהתחיל בכול מיני פרוייקטים שאין לי זמן אליהם(להפוך את האוטו לידני..)

אני סך הכול רוצה שהיא תיהיה קצת יותר ערה,כמה כ"ס +- יתן צ'יפ ופילטר טוב?

• תוכן חדש...