Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויות מווטרמה במנהיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

היום חזרתי מגרמניה מהיריד במנהיים.

קודם כל, המון אופנועים מכל הסוגים והמינים, חלפים לכל אופנוע שרק שמענו עליו וגם שלא.

אבל מה שמעניין זה כלי הרכב.

אז כך, אני חיפשתי חלפים למרצדס שלי 280 קופה שנולדה ב-1973 והמבחר היה דל למדי.

המחירים גבוהים יחסית אבל ניתן להתמקח ביחוד ביום השני והשלישי.

מבחר גדול מאוד יש שם לחיפושיות, לאופל לסוגיו לפורשה, וגם ל-MG ויגואר.

יש המון דוכנים לכלי עבודה ואביזרים . הרבה חלקים לרכבי אספנות משנות העשרים והלאה

חלקם במצב משוחזר מושלם כמו פנסים למשל.

בסופו של דבר קניתי אי אלו חלקים משומשים וחדשים אבל את עיקר החלקים מצאתי בשטוטגארט במרכז מרצדס

יש להם שם מרכז שנקרא בתרגום לעברית "מרכז למכוניות קלסיות" ושם מצאתי חלק מהחלקים אפילו שהיועץ שם אמר

שהרכב שלי עדיין לא נכנס לקטגוריה של רכבי אספנות קלסיים במרצדס. עזרו לי להשיג חלקים.

תמונות מהשוק וגם משטוטגארט אעלה לכאן בשבת.

פורסם

זכור לי שבקרתי במנהים ב1986 בסוכנות גדולה של מרצדס,היו שם כמה מרצדסים ישנים במוסך תת קרקעי ענק גם מרצדס 600 ירוקה ענקית היתה שם דוד שלי החזיק מרצדס 450 8 צילינדר והיה זקוק לכוון מנוע,הרכב הוכנס למוסך אנחנו טיילנו בחניון חייב אני לציין את המוסך עצמו למרות שלא ממש נכנסנו פנימה בית מרקחת רמת האחזקה והנקיון מרשימים ביותר.

עופר בן צבי

• תוכן חדש...