Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת איך מנקים פילטר אוויר אינבוקס, מבלי לקנות את את הערכת ניקוי, או שאני חייב את הערכה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מפרקים את הפילטר, ומשתמשים בלחץ אויר לניקוי שלו.

בהצלחה

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

קומפרסור.

מנקה אותו דבר כמו הערכת ניקוי רק בלי כסף

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

war devil טעות בידך,

ברשותי פילטר אינבוקס של סימוטה ומזה כשנה וחצי אני מנקה אותו בהמלצת מוסכניק המטפל

ומתמחה ברכבי ספורט למיניהם.

כאשר חשוב להוסיף כי הכוונה היא ללחץ אויר מפיה דקה וקטנה.

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

גם הפילטר שלי הוא מסוג סימוטה, והוא נקנה אצל אי אנד אי בבני ברק, והם ממליצים לנקות רק בערכת ניקוי וטועניים שלחץ אוויר הורס את הפילטר.

פורסם

ערכת הניקוי עולה כסף והם מוכרים אותה, ועל כן תבין לבד.

אני לרגע לא אומר שהערכה לא טובה, אבל אני כן אומר שהיא מיותרת.

לא הייתי מייעץ לך לפעול בדרך שתהרוס לך את הפילטר ככה שאתה יכול להרגיש בטוח לפעול כמו שאמרתי לך.

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

באמת מישהו קנה את הערכת ניקוי הזאת?

לחץ אוויר עושה את העבודה בקלות, רק אל תצמיד את הפיה של הקומפרסור לפילטר עצמו,

במידה והקומפרסור עובד בלחץ גבוה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אפשר לנקות בעזרת מים ואבקת כביסה, לייבש וזהו.

גם לי יש אינבוקס סימוטה, לאחר שעשיתי את הניקוי הפילטר יצא כמו חדש.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

יש כל מני סוגי פילטרים ולכל אחד צורת ניקוי משלו.

יש כאלו שניתן לנקותם עם לחץ אוויר - בחלקם לחץ האוויר הורס את הסינון.

חלק צריכים להיות משומנים, חלק לא.

הייתי ממליץ לפנות למי שסיפק את הפילטר ולהתייעץ איתו...

פורסם

אם משמנים יותר מדי אפשר לדפוק את החיישן MAF

חיובי.

שמן שיצטבר על חוט הלהט של החיישן יגרום לנורת תקלה (Check engine) ולקריאה שגוייה של כניסת אויר.

לעניות דעתי, ניתן להזמין מאיביי ערכת ניקוי בעלות של +-100 ש"ח, לא שווה להסתכן בנזק לחיישנים או למנוע

בשביל לחסוך סכום כזה מגוחך, מה גם שניתן לרכוש ערכות שכאלו בחנויות אופנועים בפחות כסף מחנויות לרכב, מניסיון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...