Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הסמל מהרובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול גנבו לי את הסמל מהרובר שלי.

הרובר שלי עומדת מכוסה כבר קרוב לשנה, בחניה מקורה אך לא נעולה. מידי פעם עובר מישהו מרים את הכיסוי, מסתכל על המכונית וממשיך בדרכו, אבל אתמול איזה בן זו*ה לקח מברג ועקר לי את הסמל מהחזית של הרובר. מיותר לציין שבדרך הוא גם שרט את הצבע מסביב לכל האיזור ושבר את הלייסט שיש על מכסה המנוע - כי אחרת הסמל לא יכול לצאת.

חשבתי, שאנשים מעריכים מכוניות ישנות במצב תצוגה ושאין חראות כאלו שיעקרו סמלים של רכבים כאלו - מסתבר שטעיתי וחבל.

מאתמול אני לא יכול להרגע מזה, ואני מניח שאני גם לא אוכל להרגע מזה.

אני אומנם יכול לקנות באנגליה סמל כזה במחיר מופקע - אבל הסמל כבר לא יחזור לאוטו - בשביל מה - שיבוא בן זו*ה אחר (או אולי אפילו אותו אחד) ושוב יעבוד עם מברג על האוטו שלי בשביל לעקור את הסמל.

בחנוכה, באירוע של המועדון, לרובר שהשתתפה בתחרות, הסמל היה קשור לאוטו בחבל ברזל, עם ברגים, מהסוג שצריך מאוד להתאמץ ולעבוד עם כלים מיוחדים בשביל לפרק אותו, וחשבתי לעצמי, "למה הוא עשה את זה, זה נראה לא יפה על הרובר, מי בכלל יעלה בדעתו לגנוב דבר כזה מאוטו כ"כ מקסים" - איזה אדיוט הייתי - שכחתי איפה אנחנו חיים, ושבמקומותינו יש הרבה חראות ובני זו*ות, שמוכנים בהינף יד (או מברג) להרוס לאחרים דברים שעליהם הם עומלים ושוקדים הרבה זמן.

מצ"ב תמונה של סמל זהה לסמל שהיה על הרובר שלי ז"ל.

39_1_b.jpg

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א) הרשה לי להביע את תנחומני....

ב) הלוואי ואותו ילד יקבל סרטן באצבעות וכך לא יוכל לגנוב יותר סמלים...

לעינינו, אכן חבל על הנזק שעשו, ואת הנעשה אין להשיב... אבל, להבא ניתן ליקדוח חור או שניים (קטנים) ולשים שני ברגים ען ראש "כוכב" או אלן או למי שמכיר יש ברגים שהמברג שלהם נראה כמו מברג שטוח אבל המרכז שלו חסרה חתיכה, בראש הבורג יש שני חריצים...

בקיצור, ישנם ברגים שנראים פחות מכוערים, קשים לפתיחה (ראש מסובך) ואם מישהו היה רואה שמדובר בחתיכת עבודה, אולי הוא לא היה ניגש...

בכל אופן, מומלץ חבר את הסמל על תושבת גומי, לחבר לקוייל של האוטו ולאיזה קבל שיטען כל הזמן...

אני מניח שאחרי שיעור כזה אף אחד לא יגנוב לך את הסמל :-)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

השאלה היא איך מיישמים אותו...

מעבר לזה, זה לא אוטו שמונע כל יומיים, אלא פעם בשבוע (וגם זה במקרה הטוב) כך שאני מניח שהמצבר ייגמר די מהר, אלא אם כן אני לא ממש יורד לסוף דעתך.

חוצמזה, לא מספיק שהבן זו*ה נועל נעליים, בשביל לא לקבל זרם???

פורסם

זהירות - הרעיון לחשמל את הסמל אולי מצחיק, אבל אני מקווה שאף אחד לא יקח אותו ברצינות.

יש סיפור ידוע על בעל מרצדס שנמאס לו שכל הזמן גונבים לו את הסמל, אז הוא השחיז את החלק התחתון שלו. כשילד ניסה לתלוש אותו, הוא נחתך בצורה מאוד מכוערת, וכמובן שהמשטרה נכנסה לתמונה, והבן אדם הואשם בגרימת חבלה חמורה או בדומה לכך.

האחריות של בעל נכס מונעת אפשרות יצירת נזק לזולת. כך, למשל, הצבת דוקרנים על חומת אבן למניעת כניסת גנבים אסורה, ואם מישהו ינסה לטפס וייחתך - האחריות הינה של בעל הנכס.

אז בדיחות אולי מצחיקות, אבל תמיד ישנו איזה חכמולוג שיכול לנסות אותן "על אמת"...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לשים מצלמה שתצלם, ואז ללכת למשטרה ולהגיש תלונה שתיסגר מחוסר עניין לציבור, או שאולי לא לשים סמלים על המכוניות כי יש גנבים.

אני לא מאחל לאף אחד לקום בבוקר ולמצוא את הרכב שלו (ועל אחת כמה וכמה את רכב האספנות שלו) עם מכסה מנוע שרוט וללא סמל, למרות שאני מניח שכל מי שיש לו אוטו חדיש עבר את זה, גם אני, וזה הרבה יותר מעצבן ומשגע כאשר מדובר שרכב אספנות, תאמין לי!

פורסם

אין ספק שזה מצחיק...

אבל התוצאה של זה יכולה להיות הרת אסון... האדם שהתחשמל (אחרי פעמיים שלוש ארבע, תלוי ברמת החכמה שלו :-)) והבין שזה לא מיקרה, והאוטו מחשמל אותו, הוא יקח אבן וילמד את האוטו "לקח"...

בכל מיקרה (אם זה ממש חשוב לך), אם יש לך סבלנות וזמן ואלת ביסבול (או כל מכשיר ככה אחר), תעשה מארב (ע"י אזעקה אל חוטית - אפשר ליבנות משהו כזה ע"י המכשיר הזה של התינוקות שצועק כשהתינוק צועק וכו'), ולתפוס את האדם שעשה את זה ולעשות "מעצר אזרחי"... לאחר שהאדם מנסה לברוח אתה יכול להפעיל כוח סביר :lol: ...

בכל אופן סביר להניח כי אותו אדם, לאחר פתיחת תיק במישטרה על גנבה והשחתה במזיד, לא יתקרב לרכב...

ועוד דבר, אל תישכח כי אלימות גוררת אלימות, על כל מה שמישתמע...

גילי

פורסם

קודם כל,הרשה לי לאחל לבן אלפי הנערות העובדות שגנב לך את הסמל גסיסה ארוכה ממחלה בלתי טיבעית כגון שחמת הכבד או מחלת מין שתהיה קשורה באופן זה או אחר לאין אונות.

שנית - זה עגום,אבל אם רכב כזה לא נעול בחנייה מקורה,הוא נתון לחסדי העוברים והשבים.

אנחנו לא חיים בבריטניה ואין לאנשים כבוד למאמץ שמושקע בשימור ותחזוקה של רכב.

יש לי חבר שעקרו לו סמל של יגואר ממכסה המנוע של ה MK2 שלו לפני שנה-כולל חור (!!!!) שנגרם במהלך ניסיון העקירה.

למרבה האירוניה,לאחר כחצי שנה,משטרת ישראל פשטה על חדר של נער בן 16 שניהל רשת מצליחה להפצת סמים ברמת אביב.במהלך הפשיטה נתגלתה קופסה שהכילה מאות סמלי רכב.

אחד השוטרים,שהיה תושב רמת אביב וחובב רכב,איתר את סמל היגואר הנדיר,החזיר אותו לערן (הבעלים) ונתן לו את כתובתו ושמו של הגנב הצעיר.

העיניין נסגר בפיצוי כספי מצד הורי הגנב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

החוצפה של האנשים פשוט לא יודעת גבולות! לפני כ-8 שנים, כאשר הייתי בקורס בצריפין, החנתי את האסקורט שהיה לי אז בחוץ, למי שמכיר, ליד גדר של מגרש המכרזים. מן הסתם, בשורה ערוכה של הרכבים האחרים. בערב יצאתי עם עוד חברים, נכנסנו לאוטו ונסענו הביתה. כעבור כמה קילומטרים ניתקעתי באמצע הכביש - ניגמר הדלק. ידעתי, שהייתי כמעט ריק, אבל היה אמור להספיק לי עד הבית ועוד. טוב, יצאתי למלא דלק, ואז גיליתי זוואה: פרצו לי מיכל, וגנבו לי את הדלק (ובסה"כ היו שם כ-3 ליטר, אולי פחות!). למי שמכיר, לאסקורט 73 יש מכסה דלק מאד רציני עשוי מתכת, כמובן שאצלי אכן היה כזה חדש, כמו גם כל האוטו, שהיה משופץ ונוצץ! לפרוץ כזה - ממש סיוט! אז הבני ז#$@ת כיסחו אותו, שברו וסרטו את הכל מסביב, חלק הפנימי נפל לתוך המיכל, בקיצור - בלגן! ועוד עד שמצאתי מכסה אחר מקורי!!! :evil::evil::evil:

ואני שואל - יא חתיכת בן אלף, מילא - חסר לך דלק, מילא, לא אכפת לך לגנוב, אבל למצוא דווקא את האוטו הכי מושקע בכל החניה, והכי קשה לפריצה, כאשר 2 מטר ממנו עומדת לנצ'יה נטושה כמה שנים????!!!??? מה חשבתה, יא חארה, שאם האוטו ישן, הבעלים פחות ייתרגז אם יתפוס אותך? חבל שלא נשארתה לבדוק...... :snipersm: :mad2:

מצד השני - לתפוס את הסמל עם הברגים, לדעתי, לא רק שלא יימנע ממניאק לגנוב אותו, אלא ייגרום לו פשוט לשבור אותו תוך ניסיון, או סתם בסיגנון "אם אני לא טס, אז אף אחד לא" (ראו דוגמת סמלים הישנים של המיצובישי - כולם שבורים, כי לא ניתן להורידם בשלמות)! ועוד יהיו לך חורים מיותרים בפח - לא חבל? חבל, חבל שאנשים כאלה חיים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אנשים ממש :mad:

אני ממש מבין את המקרה.

בדיוק לפני שבוע דפקו לי את הגריל באספנות.

שבוע לפני זה גנבו לי סמל בבימר השנייה שלי.

ממש עניין שבשגרה :mad: .

אני אפילו לא יודע אם שווה להרכיב שוב סמל באוטו.

אני רק מחכה לרגע שמישהוא מהם יפול ל"ידיים ידידותיות" :twisted: .

ממש מגעיל היחס של אנשים והזילזול לרכוש הזולת.

משתתף בצערך,

וכועס (כמעט) כמוך,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
יש סיפור ידוע על בעל מרצדס שנמאס לו שכל הזמן גונבים לו את הסמל, אז הוא השחיז את החלק התחתון שלו. כשילד ניסה לתלוש אותו, הוא נחתך בצורה מאוד מכוערת, וכמובן שהמשטרה נכנסה לתמונה, והבן אדם הואשם בגרימת חבלה חמורה או בדומה לכך.

הלוואי שנחתכו לו האצבעות מהשורש.

אין בליבי טיפטיפת אמפתיה לילד חרא כזה. עדיף שיסבול כל חייו ויפול כעול על הוריו שחינכו אותו להיות חרא. :mad:

מי שמתחיל את החיים שלו עם כזה זלזול בהשקעה של אנשים אחרים הוא בן אדם שלא מגיע לו להגיע להיות מבוגר. שווה שיחטוף את הזפטה שלו כשהוא עוד קטן ועוד לא גרם מספיק נזק.

צדק סעודי! זה מה שאנחנו צריכים פה! לחתוך ידיים לעבריינים שבוחרים להשתין על עמלם של אחרים!

פורסם

הלוואי שנחתכו לו האצבעות מהשורש.

אין בליבי טיפטיפת אמפתיה לילד חרא כזה. עדיף שיסבול כל חייו ויפול כעול על הוריו שחינכו אותו להיות חרא. :mad:

מי שמתחיל את החיים שלו עם כזה זלזול בהשקעה של אנשים אחרים הוא בן אדם שלא מגיע לו להגיע להיות מבוגר. שווה שיחטוף את הזפטה שלו כשהוא עוד קטן ועוד לא גרם מספיק נזק.

צדק סעודי! זה מה שאנחנו צריכים פה! לחתוך ידיים לעבריינים שבוחרים להשתין על עמלם של אחרים!

עידן , בדרך כלל אני מסכים איתך אבל לא הפעם.

אני לא מדבר על השחזת הסמל של בעל המרצדס כי זו אחרי הכל החלטה שלו

ולא בגלל שהוא חשב שילד יבוא ויגנוב לו את הסמל.

הרבה ילדים בגיל צעיר מדרדרים אם אפשר להשתמש במילה הזו , לעשות מעשים

לא חוקיים , נכון מטרד רציני אבל עדיין מדובר בילדים שרובם! זקוקים להכוונה

ולמכה קטנה על היד בכדי להתקדם ולצאת מהחרא הילדותי הזה .

מדובר לרוב בילדים נורמטייבים לחלוטין אשר גרים בבתים נורמטייבים.

הסביבה היא המעצבת הראשית והאופי הוא המשני .

יש מקום למחילה ! , עם כל העצבים ועוגמת הנפש על פגיעה בציוד / רכוש שלך

או של מכריך , אם מדובר בילד יש מקום כפי שאמרתי , אחרי הכל מכה חזקה

מידי בדמות פתיחת תיק פלילי על כל עבירה כזו ( שולית או לא , אני יודע שהיא לא שולית

למי שגנבו ) היא לא במקום , אחרי הכל מי לא עשה מעשי קונדס כאלו או אחרים בילדותו.

ברגע פתיחת תיק פלילי לנער צעיר אתה בעצם נותן אות קלון ופותח תיבה שיכולה

להוביל להדרדרות .

רק מאמצים של הסברה ושילוב ההורים יכולים לעזור.

* בנוגע למי שכתב שיש איסור לבעל הנכס להרכיב גדרות או דברים דומים

העלולים לפגוע בפורץ.:

קודם כל חישמול הרכב זה כמובן אסור , שכן יכול ליהיות מצב שבשוגג ילד או בן

אדם אשר יישב על האוטו בלי כל כוונת נזק יתחשמל.

אבל אדם אשר מרכיב גדר תיל לשם הגנה על בייתו ונכסיו לא צריך לקחת בחשבון

האם הפורץ יפצע או לא , כי הכוונה היא להגן .

פורסם

בחיאת, קחו את הדברים בפרופורציות - נכון, זה לא נעים ותאמינו שגם אני התרגזתי מאוד כשגנבו לי סמלים מהאלפא או מהקרמן גיהה, אבל דחילק - זה בסך הכל סמל! החיים יותר מדי מרגיזים בשביל להתעצבן על שטויות, ואין מקום לתגובות של "להוריד להם את הידיים".

כן, גם אני הייתי מת לתפוס את מי שפרץ לי למכוניות (3 פריצות בשבוע, סה"כ השלל - זוג משקפי שמש ישנים) בגלל העצבים של ללכת להחליף חלון שבור, לנקות את הזכוכיות וכו', אבל צריך לקחת מטר אחורה, לראות את הדברים בפרופורציות ולהרגע.

כל עוד יהיו מכוניות יפות/מיוחדות, שמתכנניהן מצאו לנכון להצמיד להן סמלים יפים, יהיו ילדים שיגנבו אותם. זה נכון בכל מקום בעולם (ותאמינו לי שהייתי בהרבה מקומות), ובסופו של דבר, שיקום הצדיק כאן שיוכל לומר שמעולם לא "קילף" איזה סמל. אז באמת, הגיע הזמן להרגע, להצטער על הסמל (ינוח על משכבו בשלום), ולהתחיל לחפש חדש (אחרי הכל, גם החבר'ה ב-E.BAY צריכים להתפרנס ממשהו...).

נ.ב. - לקודמי, הדוגמא של הנחת דוקרנים על הגדר אינה מקרית או שגויה. תאמין לי שאני יודע על מה שאני מדבר - זהו אחד השיעורים הראשונים בדיני נזיקין שעובר כל עורך-דין עוד בהיותו סטודנט בפקולטה למשפטים. קאפיש?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

* בנוגע למי שכתב שיש איסור לבעל הנכס להרכיב גדרות או דברים דומים

העלולים לפגוע בפורץ.:

קודם כל חישמול הרכב זה כמובן אסור , שכן יכול ליהיות מצב שבשוגג ילד או בן

אדם אשר יישב על האוטו בלי כל כוונת נזק יתחשמל.

אבל אדם אשר מרכיב גדר תיל לשם הגנה על בייתו ונכסיו לא צריך לקחת בחשבון

האם הפורץ יפצע או לא , כי הכוונה היא להגן .

אין זה נכון (לא לגמרי בכל אופן)...

אם התקנתי גדר עם דוקרנים (קונצרטינה השפת העם) וגנב ניתקל בה בדרכו פנימה או החוצה, יש מקום לתביעה ע"י הנ"ל...

מוזר אבל במדינה שבה אנסי ילדים מקבלים עבודות שרות בגני ילדים או בבתי ספר (בחיי זה היה בעיתון :-)) אין לצפות להיגיון...

היה צריך להיות צדק בסיגנון אמריקאי... ניכנסת לשטח של מישהו (אשר מוגדר כשטח פרטי ע"י שילוט) "אכלת אותה"!!!

בארץ לא מעט בעלי כלבים (כלבי שמירה) ניתבעו ע"י פורצים שניכנסו לשטח שלהם, וזאת למרות השלט שאומר "זהירות כלב נושך/טורף"...

חינוך מוקדם אמרת?

אין בעיה, לתפוס את אותו ילד, לאחר שניסה לברוח והישתמשנו ב"כוח סביר" ולהגיש חשבונית מפוצצת להורים שלו, וגם להיתלונן במישטרה (הם לא יפתחו תיך אבל אם הוא קטין הוא יקבל אזהרת קטין, היות והוא באחריות ההורים הם ישאו בעונש אם ישוב ויעשה עברה דומה)...

אין להם כסף? שיתרמו כיליה או כבד...

גילי

פורסם
שיקום הצדיק כאן שיוכל לומר שמעולם לא "קילף" איזה סמל.

עיסוק: עורך-דין

הסנדלר הולך יחף. :?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...