Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש שפלה 09.10.09

ג'ק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמוס חול המועד הזה... התחלנו במפגש השנתי של המועדון שהרווה אותנו נחת וגרם לנו להתגאות במסגרת אליה אנחנו משתייכים.

היום התכנס מועדון החיפושיות וההפעילים הרימו אירוע מכובד עם עשרות מהעגלגלות - צבעוניות כמו סוכריות, בהחלט מבצע מרשים! נראה שהכיוון הכללי הוא מעלה, והזמן רק משביח את הזן.

הייתי שמח לראות אירוע משותף!

אז שוב התכנסנו בקפה קפה - בפארק המדע שבנס ציונה, ופתחנו את סוף השבוע במעגל.

תצטרכו להאמין שהיה כזה כי התמונות לא שרדו בגלל עוזר הצלם... הנה מי שכן.

נ.ב

חיסורים נרשמו לדורון, נועם עובדיה ובני, תירוצים יוגשו בכתב, 3 העתקים לועדת קישוט.

שבוע טוב וחג שמח לכולם!

attachment.php?attachmentid=174906&stc=1&d=1255196754attachment.php?attachmentid=174905&stc=1&d=1255196754attachment.php?attachmentid=174904&stc=1&d=1255196754attachment.php?attachmentid=174903&stc=1&d=1255196754attachment.php?attachmentid=174902&stc=1&d=1255196754

IMG_0705.JPG

IMG_0706.JPG

IMG_0707.JPG

IMG_0708.JPG

IMG_0709.JPG

פורסם

שבוע טוב

מפגש יפה מכוניות ואנשים יפים

יאיר כל הכבוד הית אצלנו בירושלים ונסעת למיפגש בשפלה כל הכבוד אני מצדיע לך.

בברכה

עופר בן צבי

פורסם
תודה קובי על התמונות ,השבי שלי נעשית יפה יותר משבוע לשבוע...:lol:

יאיר - נו באמת !! השברולט נראת יפה - רק בגלל הרקע התפוזי, נא לא לשכוח זאת, ללא ה"תפוזינה", הירוק של האיפלה, היה נבלע ברקע הירוק של הפריחה מסביב.

צודק עופר, כל הכבוד שגם היית בי-ם וגם כיבדת אותנו ב"שפלה" - יישר כוח.

מצא משה

פורסם

השאלה היא אחרת- אסף ברח עם האוטובוס שלו מהקו ישר למפגש?:wink: (כי אני לא רואה גם אאודי בתמונות- מצד שני אני לא רואה DAF גם כן...:roll: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עמוס חול המועד הזה... התחלנו במפגש השנתי של המועדון שהרווה אותנו נחת וגרם לנו להתגאות במסגרת אליה אנחנו משתייכים.

היום התכנס מועדון החיפושיות וההפעילים הרימו אירוע מכובד עם עשרות מהעגלגלות - צבעוניות כמו סוכריות, בהחלט מבצע מרשים! נראה שהכיוון הכללי הוא מעלה, והזמן רק משביח את הזן.

הייתי שמח לראות אירוע משותף!

אז שוב התכנסנו בקפה קפה - בפארק המדע שבנס ציונה, ופתחנו את סוף השבוע במעגל.

תצטרכו להאמין שהיה כזה כי התמונות לא שרדו בגלל עוזר הצלם... הנה מי שכן.

נ.ב

חיסורים נרשמו לדורון, נועם עובדיה ובני, תירוצים יוגשו בכתב, 3 העתקים לועדת קישוט.

שבוע טוב וחג שמח לכולם!

חשבתי שועדת קישוט לא תשים לב....

חוצמזה, עבודה בשעות המפגש, זו בלעדיות של האדמיראל לוסטיג??:roll:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
תודה קובי על התמונות ,השבי שלי נעשית יפה יותר משבוע לשבוע...:lol:

יאיר, עם טיפול קטן בפוטושופ גם אתה יכול ליהיות יפה :roll:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
השאלה היא אחרת- אסף ברח עם האוטובוס שלו מהקו ישר למפגש?:wink: (כי אני לא רואה גם אאודי בתמונות- מצד שני אני לא רואה DAF גם כן...:roll: )

עכשו אתה רואה....:lol:

DSC02790.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אוטובוס יפה ביותר ומהאהובים עליי מהאוטובוסים המודרניים.

למי שתוהה, היכן הנוער החובב אספנות נעלם, אז אנחנו מבטיחים לבוא מייד אחריי שיהיה לנו רכב משלנו:lol:

שבוע טוב ומבורך לכל חבריי מפגש השפלה.

גם אני מגיע למפגש שפלה

• תוכן חדש...