Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בסוף החלטי לא להתקין פילטר פתוח ולהשאיר את המנוע סטנדרתי.

אבל ראיתי בכמה אתרים בחו"ל שהם מפרקים את משתיק רעשי היניקה שנמצא בכנף ליד בית הפילטר,

עכשיו נגיד שפירקתי אותו ,האם אני חייב לחתוך את החלק התחתון שלו שהוא בעצם המשתיק ולעשות סגירה מפלסטיק לחביבורים של הצנרת ולהחזיר אותו חזרה לרכב בכדי שהפילטר יקבל אוויר קר? והאם צריך לעשות חור קטן כדי לנקז את המים אם נכנס במקרה?

ואם אשאיר אותו בלי החיבור הזה האם הפילטר יקבל אוויר קר מהכנף ואיזור הגלגל הימני?

והאטם בכלל כל העסק הזה בריא למנוע? ישנה תגובה?

והכי חשוב איך יהיה הרעש? דומה לפילטר פתוח?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אם תחפש באיביי ובגוגל תמצא שישנה "ברך" שמחליפה את המשתיק ואז הכל כביכול "מקורי".

מקריאה בפורומים, אין הבדל בביצועים ואם בכלל הוא מינורי.

מה שכן, רעש היניקה נשמע הרבה יותר טוב.וזה נחמד.

אני לא מעריך שתהינה לך בעיות עם שאיבת מים אחרי הסרת המשתיק. מה שכן כדאי הוא למשוך את הצינור למקומו המקורי משם ינק אוויר קר.

אתה יכול לאלתר לך "ברך" מצינור ביוב/מים קרים שנמצא בכל סניף של הומ סנטר וכיוצ"ב, במידה מתאימה. אם נדרשת התאמה ניתן להשתמש בחימום כדי לעוות את הצינור בהתאמה לכל צורך.

אופציה ב' היא לסרוק פירוקיות אחרי ברך מתאימה או לרכוש כזו בחנות ביצחק שדה ת"א שמתמחה בצנרת פלסטיק.

אצל אוקיי חלפים ברעננה קיימים צינורות שרשוריים בכל מיני גדלים ומאלומיניום.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מבחינת צנרת אין לי בעיה, אני עובד בצנרת ויכול לאלתר משהוא יפה,

והאם המשתיק של אימפרזה 1.5 זה אותו משתיק כמו 2.0? עם אותו חיבורים? אם כן אני אקנה אחד מפירוק ואארגן ממנו משהוא.

אז אין בעיה בפירוק המשתיק? לא יזיק למנוע?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כמה שאלות אם אפשר

כמה עלתה לך האימפרזה הזאת ואם אפשר לדעת את המחיר מחירון שלה כי אני מחפש אחת גם?

ואם אפשר לדעת מזה פילטר (פתוח / סגור) סתם מעניין אותי לדעת

תודה רבה [:

פורסם

פילטר פתוח מגיע בשתי צורות "אינבוקס" שהוא נכנס לקופסא המקורית של האוטו ולא רואים שום הבדל במראה,

ופילטר פתוח רגיל מגיע בצורת קונוס הוא נמצא מחוץ לקופסא המקורית מעלה הספק מנוע מכיוון שלרכב יותר קל לינוק אוויר(העלת ההספק תלויה ברכב ובנתונים שלה)הפילטר הפתוח בעל חורים יותר גדולים אשר מקלים על מערכת היניקה אך סינון האוויר יותר גרוע מפילטר מקורי.

מקווה שעזרתי לך להבין

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
והכי חשוב איך יהיה הרעש? דומה לפילטר פתוח?

אם זה הכי חשוב, אז נא לשאול את השאלה בפורום "רעש וצלצולים", פה אנחנו משתדלים להתמקד באספקטים הרציניים של עולם השיפורים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...