Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עם בואו הקרב של החורף, אני נדרש לפתרון נגד חדירת גשם לרכב גג בד, בעיקר מחיבורי החלונות נטולי המסגרת, עם הגג.

הרכב חונה בחניה נעולה אך לא מקורה,בבית פרטי, ומשמש רק בסופ"ש (אין בעיה עם כיסוי מסורבל או גדול נפח כשמקופל).

כמובן שקירוי החניה הינו הפתרון הנכון, אך משיקולים ארכיטקטונים ו"זוגיים" זה פחות ישים כרגע.

שאלתי ליודעי דבר היא - האם קיים כיסוי רכב שאינו חדיר לגשם?

ואם קיים - יתרונות מול חסרונות (אם יש)

- מקור רכישה

- מחיר (סדר גודל)

בתודה מראש

אורן

פורסם

אם אתה רוצה להשקיע יש באייביי שלל של כיסויים לפי דגמים של מכוניות - אני בטוח שתמצא אחד גם בשבילך.

או פתרון יותר זול - אסוף לך שמכות וברזנטים וכסה את האוטו שלך קודם כל עם השמכות ומעל זה תכסה עם ברזנט ענקי ובפינות תתפוס אותו עם בלטות או משהו.

פורסם

כנס להום סנטר או לאוטודיפו,

הכיסויים לרכב שלהם הם אוניברסליים ומגיעים לפי מידות של אורך ורוחב.

ה"בד" הוא חומר שדוחה מים. חורף שעבר כיסיתי את הרכב שלי ככה, ולא היתה טיפת מים עליו.

מה שכן הבד הוא נורא דק ולא מחזיק לאורך שנים.

כמובן שהוא גם מגיע עם גומיות עליו כדי שיסגור את הרכב מכל הצדדים.

במחיר של 100-200 ש"ח אין לך מה להפסיד.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

אם נכנס לך מים, לא עדיף לסדר את הבעיה עצמה?

מילא בעמידה אתה עוד יכול לכסות, מה תעשה בנסיעה שיכנס לך מים?

לדעתי עדיף לתקן את הבעיה במקום למצא לה פיתרונות זמניים ומסורבלים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...