Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדים לשימחה

ביום שישי הקרוב בערוץ הראשון בשעה 8 בערב,כתבה על אפרים אילין ופועלו יראו שם אני מניח את הרכבים שהוא מכר כאן,הנרי ג'י,קייזר פרייזר,המכונית העממית ,וסטודיבייקר לארק וקרוזר,מניח שיראו גם את חברי מועדון החמש שהשתתפו בארוע לכבודו.

בברכה

עופר

עופר בן צבי

פורסם

עצוב להגיד, אבל זה הערוץ הנורמלי היחיד בערך (מבין אלה הנקלטים ע"י ממיר וללא תשלום), על תפאורותיו הישנות, ציודו המחפיר ותקציבו המתוקצב.

משכנתא זה קל

פורסם

לכל ה"משמיצים"

בינתיים זה הערוץ היחידי שמתייחס לנושא רכב בארץ ,גם ראלי עולמי קבוע במוצ"ש וגם התוכנית על רכבים עם און יעקובסון שהסתיימה זה עתה.

אגב

אני מציע למועדון ה5 להתחיל לאמץ את מסעות המטרה (ראלי היסטורי),כך גם נוכל להכניס כתבות עומק וחשיפה בתוכנית בערוץ 1

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

מסכים ומוסיף:

הערוץ הראשון הוא מקום בו אפשר לנוח מכל הרעש וההמולה של הכוכבים הנולדים (שלא זורחים במיוחד), מועדוני הלילה עם הבדיחות המאוסות והחיוכים הציניים והפרסומות האין סופיות..

למרות שאין ספק, המנוחה הכי טובה היא פשוט לכבות את הטלוויזיה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מסכים ומוסיף:

הערוץ הראשון הוא מקום בו אפשר לנוח מכל הרעש וההמולה של הכוכבים הנולדים (שלא זורחים במיוחד), מועדוני הלילה עם הבדיחות המאוסות והחיוכים הציניים והפרסומות האין סופיות..

למרות שאין ספק, המנוחה הכי טובה היא פשוט לכבות את הטלוויזיה.

מסכים עם כל מילה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בוקר טוב

שמח שפתחתי כאן שרשור למרות שבשל האותיות הלא מתאימות הן הוקטנו וזכוכית מגדלת נידרשת על מנת לצפות בהודעה,אך יחד עם זאת דני יונגר אני אשמח עם תצפה בתוכנית ואולי תחכים מהערותיך הציניות ותהנה מכתבה על איש שתרם בדרכו שלו רבות לעשייה במדינת ישראל

צפיה מהנה

עופר בן צבי

פורסם
בוקר טוב

שמח שפתחתי כאן שרשור למרות שבשל האותיות הלא מתאימות הן הוקטנו וזכוכית מגדלת נידרשת על מנת לצפות בהודעה,אך יחד עם זאת דני יונגר אני אשמח עם תצפה בתוכנית ואולי תחכים מהערותיך הציניות ותהנה מכתבה על איש שתרם בדרכו שלו רבות לעשייה במדינת ישראל

צפיה מהנה

יקירי , יש לי הערכה גדולה , לא קבל תיקון : ענקית לאפריים איילין , אדם בעל חזון ותעשיין עם זוג בי..ם שעד היום אני לא חושב שיש משהו בסדר גודל שלו בארץ , אדם שהאמין באפשרות להקים תעשית רכב בישראל .

צר לי אם הבנת לא נכון את תגובתי פשוט חבל לי שכתבה שכזו (וגם אם היא 3 דקות) "תתבזבז" בערוץ שאחוזי הצפיה בו הם כל כך נמוכים ממש כמו הסיכוי שסבתא שלי תעשה סמים בגואה , אני בטוח שחשיפה של כתבה כזו באחד מהערוצים המסחריים הייתה גורפת הרבה יותר אחוזי צפיה .

בכל מקרה ביום שישי הקרוב אחוזי הצפיה בערוץ 1 יעלו בגלל שאני כן מתכוון לצפות בכתבה .

* אגב - מי שמכיר אותי אישית יודע שציניות ואני זה לא דבר שמתחבר , אבל לצחוק זה כבר משהו אחר ... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...