Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר צרגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. אין שום סיכוי שבעולם שתוכל לאשר את זה בצורה חוקית!

2. כמובן שניתן להרכיב. תכין בצד כמה עשורת אלפים.

3. הרכב שלך לא ממש בנוי לתוספת כזו.

מיותר לגמרי ברכב כזה.

פורסם

אתה מבין בכלל מה אתה שואל? עלויות? אתה יודע כמה סופר צרגר עולה בכלל?

ולהרכיב אותו על מגאן ככה שלא תמצא בוכנה שוחה בקרטר?

אתה מוזמן לעשות כרצונך אבל לדעתי אתה לא בררת כלום על הנושא וזה מאוד רצוי לפני שאילת שאלות מהסוג הזה.

פורסם

בעיניין עלויות ביררתי מדובר על כ 6K.

מדוע לדעתך הרכב שלי לא מתאים לזה יש סיבה מיוחדת?

האים צריך לעשות שינויים נוספים ברכב בגלל הסופר צרגר?

פורסם

6K?! הצחקת אותי! :lol:

המחיר הנ"ל יהיה אולי לקיט אוניברסלי או משהו כזה (או שהמחיר הוא בחו"ל ואז בחיים לא תוכל להביא אותו לארץ).

איפה כל השינויים שתצטרך לעשות במנוע? איפה שדרוג מערכת בלימה? יציבות של הרכב? ניהול מנוע?

בחייך... :?

נ.ב. אין לרכב שלך שום יומרה ספורטיבית אז תצטרך להשקיע בו עשרות רבות של אלפים בכדי להפוך אותו לאחד כזה.

פורסם

ניתן להרכיב סופרצ'ארג'ר גם על פיאט אונו.

רק שזה יעלה לך כמה עשרות טובות של שקלים, שיכללו החלפת מכלולים שונים במנוע, חיזוקים למיניהם, מערכת בלימה, גיר, מחשב ועוד ועוד... הרשימה ארוכה.

לסיכום- הפרוייקט הנ"ל מאוד יקר.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

יאללה מה שנהיה פה .

אנשים כל כך אנטי שזה מטריף את המוח .

אני דווקא ישאל האם פותח השרשור נעול על סופר , אולי תעדיף טורבו במקום ? יצא כנראה יותר זול במידה ותתפשר על חלקים יד שנייה ויש לך ידיים טובות .

פורסם

תגיד אתה רציני?!

אתה בא בטענות לחברי הפורום כשפותח השרשור שואל על סופר צ'ארג'ר כאילו זה מדבקה של "No Fear".

הבנאדם לא טרח לברר שום דבר בנושא וזה מה ש"מטריף את המוח" לדעתי.

אה ועוד משהו, סופר צ'ארג'ר זה יקר אבל טורבו זה יותר הגיוני? לבנאדם יש תקציב של 6K!

ולפותח השרשור, אני מבין שיש לך חיבה עזה לרכב שלך למרות שהוא נטול יכולות ספורטיביות כלשהן אבל להוסיף לרכב כזה

שהוא אטמוספרי סופר צ'ארג'ר ו/או טורבו כרוכים לא רק בהוספת המגדש עצמו אלא בחיזוקים נוספים של שלדה, מנוע, בלמים וכו'.

לא תוכל לצאת מפרוייקט כזה עם תקציב של פחות מ-5 ספרות.

פורסם

תשמע , היתי כבר בהרבה סרטים .

כתבתי ידיים , כתבתי חלקים משומשים , כן אפשר לסגור ככה פרויקט טורבו ב 7 8 וגדישה נמוכה .

וחלאס אם האנטי הכל , אז מה כן לשפר , אימפרזה , קופרה , ואיבו ?

למען הסר ספק את זה כותב לך בן אדם ששונא את המגאן .

אבל ראבק , חיזוקי שלדה ? ברקסים ? מנוע (על 0.6 ? נגיד ) .

כל אלה שחוזרים לי על הכל כמו תוכי נמאס לשמוע את זה , פרויקט טורבו זה 20 , ותמיד כדאי למכור ולהביא רכב שבא אם טורבו .

די זה משעמם אפילו לשמוע את זה .

אגב סתם בשביל הקטע , למה אתם מתכוונים שאתם כותבים חיזוקי שלדה ? מה בדיוק לחזק בשלדה , כמה שאני אוהב את המשפט הזה :lol:

אגב יש סיבה שכתבתי טורבו , היום לאיפו שהוא לא ירק הוא ימצא טורבו משומש במחיר בית שימוש ובמצב טוב , סופר קצת פחות ...

וכן פותח השרשור כנראה לא באמת רציני , ולא באמת יצא שום דבר שגודש מהשרשור הזה אבל הרעיון הכללי שמציק לי.

פורסם

כתבתי ידיים , כתבתי חלקים משומשים , כן אפשר לסגור ככה פרויקט טורבו ב 7 8 וגדישה נמוכה .

אני חושב שאתה מטעה את האיש, אין פרויקט של 7-8, אולי ביורו.

גם אם כל החלקים משומשים ותלמיד ב"עתיד" יקח את ההשתלה כפרויקט גמר עדיין תהייה ברמת מחיר אחרת לגמרי.

אני איתך בדעה שפרויקט טורבו=20K כמוטיב זה קישקוש, אבל פותח השירשור מדבר גל סופר כאילו היה להוסיף צ'יפ.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

תשמע יש וגם יש , אני לא זורק דברים לאוויר , היה כבר . הקטע שאני כותב על זה בלשון עבר ולכן אתה יכול להבין מזה משהו .

כל עוד הוא ב 0.6 ומסוגל לחיות אם אוטו שעשיר בסרק זה יכול להיסגר בטווח המחירים האלה .

אבל 300 כוח לא יצא מזה , התוספת תהיה נחמדה וכייפית במיוחד למי שלא טעם גדישות בחייו . פתאום האוטו יחייה לו , אבל ביחסי זה כנראה יהיה חלש למדיי.

פורסם
תגיד אתה רציני?!

אתה בא בטענות לחברי הפורום כשפותח השרשור שואל על סופר צ'ארג'ר כאילו זה מדבקה של "No Fear".

הבנאדם לא טרח לברר שום דבר בנושא וזה מה ש"מטריף את המוח" לדעתי.

אה ועוד משהו, סופר צ'ארג'ר זה יקר אבל טורבו זה יותר הגיוני? לבנאדם יש תקציב של 6K!

ולפותח השרשור, אני מבין שיש לך חיבה עזה לרכב שלך למרות שהוא נטול יכולות ספורטיביות כלשהן אבל להוסיף לרכב כזה

שהוא אטמוספרי סופר צ'ארג'ר ו/או טורבו כרוכים לא רק בהוספת המגדש עצמו אלא בחיזוקים נוספים של שלדה, מנוע, בלמים וכו'.

לא תוכל לצאת מפרוייקט כזה עם תקציב של פחות מ-5 ספרות.

שאתה עשית ציפ וקפץ ההספק בעוד 30-40 כ"ס, גם עשית חיזוקים לשלדה?למנוע?לברקסים?...אז למה שהוא היה גם צריך?

פורסם

יריב אתה בסדר? :shock:

איך אתה משווה קופרה 08' כבסיס לשיפור מול מגאן 2.0 שנת 01'?

הקופרה מבסיסה היא אוטו ספורט.

עם בלמים יותר גדולים, עם מתלים יותר קשיחים, עם צמיגים יותר רחבים, ג'אנטים יותר גדולים ובכלל מכלול ובסיס טוב לשיפור.

אז ברור שזה שונה אם אני מוסיף 30 סוסים לקופרה או לרכב משפחתי סטנדרטי.

וחוץ מזה איך הגעת לזה שהטורבו יוסיף לו רק 30 סוסים?

פורסם

כי אם הוא לא היה כותב את זה , זה לא היה תגובה בקארספורום .

אבל פה ? פה בשביל 30 כוח צריך כלוב התהפכות , "וחיזוקים לשלדה " את הברקסים חובה לשדרג ל6 בוכנות של WILWOOD , בוכנות של WISCO וניהול של MOTEC M800 וסמי סליקס קדימה ואחורה .

תראו מצד אחד זה באמת מגניב לרשום כל מיני שמות מפוצצים בלי שום קשר אבל רבאק כנסו לקצת פורפורציה ...

קופרה אתה רואה שאנחנו זורמים אם הבחור , מן הסתם אנחנו מדברים על אזור הזה של התוספת 30 40 אנחנו בטח לא מדברים על תוספת של 150 כוח .

פורסם

לא כתבתי שום שם מפוצץ כדי להתלהב שאני מכיר שמות,

אני התכוונתי שאם הבחור רוצה להוסיף טורבו זה יצא לו עסק מאד יקר כי אם תרצה או לא,

גם אם אתה לא אוהב את המשפטים המפוצצים "לחזק שלדה", הבחור יהיה חייב ניהול מנוע שונה ולחזק את המנוע עצמו.

עזוב מתלים, עזוב בלמים, עזוב צמיגים וג'אנטים, עזוב גיר וקלאץ' שיאלץ להתמודד עם מומנט שונה.

רק טורבו, ניהול וחיזוק מנוע יגיע בשקט ל-10K, אז כבר הדיון הזה לא רלוונטי.

אתה היית רוצה לנהוג ברכב משפחתי עם טורבו מולבש על מנוע סגור ומכלולים מקוריים? אני לא. בטח שלא ביום יום.

ובלי שום קשר, אם אתם מדברים על תוספת של 30-40 כ"ס לדעתי זה לא שווה את ההשקעה בכלל וכל הדיון הזה על חיזוקים מיותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...