Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

שמעתי שמנוע עם יחס דחיסה נמוך מתאים לגדישה.

עכשיו, השאלה האם הכוונה לכל מנוע?

מנוע מיושן עם גל זיזים עליון גם יעמוד במשימה?

אני מבקש לא להתייחס לרכב,לשלדה,להיגוי,לסחירות,לאמינות וכן הלאה.

אלא רק למנוע הנ"ל.

מקריאה בפורומים בחו"ל המנוע עמיד מאוד ומוצלח מאוד עם סופרצ'ארגר והבנתי שמסתובבת אחת כזאת בנצרת.

אלו נתונים עליי לחפש בשביל לדעת האם המנוע באופן טבעי יתאים לסופרצ'ארגר /טורבו.

האם יש נתונים שזורקים מידע שניתן לקלוט כבר באופן מיידי?

למשל,יחס דחיסה?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפני שאתה נכנס לנושא שיפורים, בדוק את הנושא במקביל לשימוש בגפ"מ.

כידוע, מנוע מתקרר מדלק, בגז הקירור הזה חסר ולכן במאמצ המנוע מתחמם יותר משם הדרך לשרוף רינגים היא מאוד קצרה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא מתחייב לנסוע על גפ"מ, אני מדבר לא ספציפית למצב שהרכב שלי מכוייל כרגע.

אלא למצב שימוש בבנזין.

פורסם

הכל אפשרי, אבל כשלוחצים על האוטו מאוד מאוד מומלצ שזה יתבצע בהנעה של דלק רגילה.

חוצמזה סובארו זה לא שברולט, סובארו זה עמיד בפני התעללות בצורה מעוררת השתאות כל פעם מחדש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ביד2 באביזרים יש מישהו מוכר קיט טורבו שלם לרכב שלך הכולל הכל ב-6 אלך ש"ח, כנס לאביזרים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין שום הבדל בין הנעה בגפ"מ לבין דלק רגיל משום שדלק רגיל בסופו של דבר מגיעה לאותו מצב של גז .

ולשאלה שלך של גל זיזים עליון - זה הסוג (ראש מנוע) הכי חזק שקיים

• תוכן חדש...