Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין להחליף צמיגים ל-156 (כרגע יושבת על צמיגי all weather ירוקים ומשעממים שנרכשו תחת לחץ לאחר פנצ'ר לא מתוכנן...) במידה 205.55R16

העדיפות הראשונה היא לצמיגים שהוצעו לי ב"פורטל" הצמוד למשרדי (עניין של נוחות), והם:

- ברידג'סטון טוראנזה

- מישלין ספורט

- פירלי P-זירו

- דאנלופ דירזה (שלהבנתי קצת פחות ספורטיביים מהשלושה לעיל)

העדיפות היא כמובן לצמיג אוחז ורך, עם נכונות להתפשר קצת על treadwear ואחיזה בקו ישר לטובת תגובה חדה יותר בפניות (לעומת ה-SP9000 שהיו לי פעם, שהיו בעלי אחיזה משובחת אבל בעלי דפנות רכות שגרמו להשהייה קלה ב-turn in). כמו כן, צמיג שיידע לסלק מים כמו שצריך ולא "יצוף" על שלוליות.

אין לי בעיה עם רעש או כל בעיה "סביבתית", העיקר שיהיה בטיחותי, איכותי ויעמוד בדרישות לעיל... אשמח להמלצות מהתנסות אישית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לדעתי הדופן הגבוהה שלך תמיד תגרום לך להרגשה פחות חדה וגם למעט רכינה בפניות, מה שגם ככה יש לא מעט ב 156.

אני הייתי מגדיל ג'אנט ומוריד חתך בדופן, כך שהקוטר כמעט ולא ישתנה ובכך לא יהיה שינוי מבחינת 'אורך ההילוכים'.

כמובן שתצטרך לבדוק מה מותר מבחינה חוקית.

חיסרון?

מחיר ונוחות.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אחי החליף את מידת הג'אנט המצחיקה ב156 V6 ל 17" שנועלים צמיג 225/45 מישלין פיילוט ספורט החדש (נדמה לי SP2).

הרכב השתנה מקצה לקצה כאילו הוחלפו בולמים, אין המרחות של הדופן בפניות ונעלמה התחושה של רכב אמריקאי שהיתה קודם.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני לא רוצה להקטין חתך כי (א) ג'נטים חדשים ייקחו חצי מהתקציב ואני רוצה להשקיע את הכסף בגומי איכותי ולא ב"ברזל" ו(ב) אני בכל זאת רוצה לשמור על הנוחות, במיוחד לאור מצב הכבישים בארצנו, כי למרות הכל זה גם רכב משפחתי.

אז מה אתם אומרים לגבי האופציות לעיל? איזה צמיג ישדרג את האחיזה ולא "יימעך" יותר מדי בהפניית ההגה, בחתך האמור?

רק להשוואה כרגע אני על טויו TPT, צמיג ממוצע, לא גרוע מדי אבל ממש לא משכנע בבלימות חזקות ובוודאי לא ספורטיבי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אתה יכול להוסיף את הקונטינטל ספורט 3 ליקרים. צמיג פשוט מעולה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...