Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 914

docagour
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וחג שמח!

רכשתי לפני כמה ימים פורשה 914 שהייתה של לירן(חבר בפורום) מחולון. אני מחפש כמה חלקים: הארכה לקבל ספידומטר, מוט סטבילייזר אחורי של KONNEY, ומחזיר שמן גיר לבית הציריה. בנוסף עזרה לגבי פנס קידמי: עולה ויורד ללא הפסקה כמחברים אותו. פירקתי, החלפתי, שיחקתי...אין לי מושג למה זה עושה את זה??? אשמח לכל עזרה!

תודה

נתנאל

פורסם

נתנאל שלום .

באמת שמתי לב שהרכב "נעלם" מהרחוב הראשי שהוא עמד בו בחולון ..

רכב חמוד .

ת'כלס - סיכוי אפסי שתשיג חלקים לרכב הזה בארץ ! תתחיל לחפש ב - E-BAY ובאתר SAMBA יש שם אלפי

פריטים לרכב הזה .

באתר THE SAMBA יש כמעט הכל ( חדש ומשומש ) לכל מקוררי האויר של VW ודגמים ישנים של פורשה.

בהצלחה !

נ.ב

קח בחשבון עלויות יבוא , הטסה וכד' .. ( למיטב ידיעתי מעל 50$ משלמים מס ) , כמו כן חל איסור על יבוא

חלקי בטיחות משומשים ..

פורסם

בענין כבל ספידומטר, א וו , טוב אבל יקר.

מחזיר שמן גיר, pelican parts' או vertex שניהם הטובים והזולים ביותר לחלקים חדשים לפורשה. (אגב, גם כבל לספידומטר תמצא אצלם.)

חשמל: התגלו לי באחרונה בעלי מקצוע מופלאים שלא ידעתי עליהם למרות שהם ותיקים מאוד "מגד אור" בבני ברק. לא הכרתי מעולם טובים מהם וקשה לי להאמין שיש. גם היכולת וגם היחס, שוים כל שקל. זו הכתובת לפנס המשתולל...

ברוך הבא לעולם הפורשה, תהנה - ותשאל. פורשה הרבה פעמים ייחודיות מאוד, מידע עלול להיות קריטי, מנסיון. תשאל גם כאן (או בפרטי) וגם הפורום של pelican פשוט מעולה.

תתחדש ובהצלחה

איתן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם!

סליחה שאני חוזר רק עכשיו להודעות המעודדות!

דבר ראשון תודה לכולם!

אז כך: פתרתי את בעיות החשמל אצל בחור ירושלמי בכלל לא רע.

ציוד וחלקים הזמנתי מהאינטרנט מארה"ב.

ציר קדמי נשבר לי (היה חלוד לגמרי)ף מטופל ברגעים אלו.

אחרי ביקור קטן אצל הרפד וג'נטים חדשים אני אהיה מאוד מאושר!:-D

מבטיח לפרסם תמונות לפני כל השינויים!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכל!

כפי שהגבתי כבר למישהו בפורום, הרכב למכירה, נכון. לא כיוון שנמאס לי ממנו. עייפתי מלהסביר לאשתי למה אני אוהב אותו כל כך ולמה אני משקיע בו הרבה מאוד (זמן וכסף). הכל ברכב עובד, הכל הורכב. יש לי עדיין 4 קרטונים של חלפים ואביזרים שהזמנתי ולא הגעתי אליהם! השקעה של כמעט 27000 ש"ח. אני מוכן לקבל רכב עם 4 מקומות ישיבה בשווי דומה או כחלק מהתשלום.

• תוכן חדש...