Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זגגות לרכב מיוחד---מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כבר המון זמן אני מחפש שמשה קדמית בארץ לרכב מסוג AMC PACER ...(נכון זה הרכב עם החלונות המעוגלים מאחורה שנראה כמו בועה):-P:-P:-P.

מי יודע היכן ניתן להשיג??? גם בחו"ל חיפשתי (באינטרנט) ולא עלה בידי למצוא כזה דבר...

הרכב שנת 78'.

זה הדבר היחידי שמונע ממני להחזירו לכביש.(רכב של חבר ושלי).

אני מהקריות.

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם
שלום חברים,

כבר המון זמן אני מחפש שמשה קדמית בארץ לרכב מסוג AMC PACER ...(נכון זה הרכב עם החלונות המעוגלים מאחורה שנראה כמו בועה):-P:-P:-P.

מי יודע היכן ניתן להשיג??? גם בחו"ל חיפשתי (באינטרנט) ולא עלה בידי למצוא כזה דבר...

הרכב שנת 78'.

אני מהקריות.

תנסה אצל ריצארד מפרו סורסס גלאס

תחפש בגוגל או תעשה חיפוש בפורום פעם נתתי את הטל שלו

אני הזמנתי משם שמשה למוסטנג שלי הגיע תוך שבוע והמחיר היה בריצפ ה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לא תמצא דרך אחרת חוץ מריצ'ארד, וזו דרך טובה מאוד. מחיר נמוך, שירות מעולה, ושמשה שמגיעה ארוזה להפליא ולא נשברת בדרך...

בארץ לא סביר שתמצא, חבל אפילו על המאמץ, ואל תתפתה חלילה להצעות "לחתוך" לך שמשה, מנסיון מר.

אם לא תמצא שלח הודעה בפרטי ואמצא לך את הפרטים של ריצ'ארד.

בהצלחה

פורסם
שלום חברים,

הרכב שנת 78'.

אני מהקריות.

לפני כ-3 שנים שירתתי במג"ב ירושלים, ובאחד הכפרים הערביים עמד כזה רכב באמצע שום מקום, מפורק חלקית, נראה לא של אף אחד. לדעתי שווה בדיקה.. אם ייתמזל מזלך הוא עדיין שם.

בברכה, איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

אחלה נ"צ , אני בטוח שעכשיו הוא הולך לאחד הכפרים הערביים אי שם בסביבה ושם בדיוק באמצע שום מקום מוצא את הרכב ...

אני מקווה שפותח השרשור חכם מספיק בשביל לא לחפש אותו..

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

http://cgi.ebay.com/AMERICAN-MOTORS-PACER-WINDSHIELD-1975-80-2D-COUPE-W846G_W0QQitemZ380154791105QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item5882fdc4c1&_trksid=p4634.c0.m14.l1262

גלשתי וראיתי מודעה למכירת שימשה לרכב אחר אז חקרתי ומצאתי את הקישור לעיל לחנות שמוכרת שימשה קדמית לפייסר

בהצלחה

שלמה דן גדרון

פורסם
אחלה נ"צ , אני בטוח שעכשיו הוא הולך לאחד הכפרים הערביים אי שם בסביבה ושם בדיוק באמצע שום מקום מוצא את הרכב ...

אני מקווה שפותח השרשור חכם מספיק בשביל לא לחפש אותו..

התכוונתי לבית חנינה החדשה (ליד צומת הגבעה הצרפתית). לא נשמע מפחיד מדי.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם
התכוונתי לבית חנינה החדשה (ליד צומת הגבעה הצרפתית). לא נשמע מפחיד מדי.

תן מיקום מדויק אני אגש לבדוק

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם
תן מיקום מדויק אני אגש לבדוק

לפי זיכרוני + "וואלה מפות":

אם אתה מגיע ממעלה אדומים:

צומת הגבעה ימינה לדרך שועפאת, לאחר מכן שמאלה בכניסה הראשונה לבית חנינה, אח"כ ימינה או במשאריף או באל מסלח (לצערי לא זוכר בדיוק)

הרכב - במידה ועדיין קיים - עומד באחד הרחובות האלו בצד שמאל. אי אפשר לפספס.

בכל אופן, אנסה לבדוק יותר מדויק ב google earth.

נ.ב. אם אתה מתכנן לנסוע בשישי או שבת, אשמח להצטרף אליך.

מקווה שעזרתי,

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תוכן חדש...