Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש בעל מקצוע לחריטה/CNC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני מחפש בעל מקצוע שיכול לשחזר חלק מפלסטיק שנישבר או ליצור אותו ממתכת,

לפי הבנתי צריך חרט עם מכונת CNC או משהוא כזה,

החלק שבור ולא ניתן להשיג אותו.

יש המלצות ?

הערכות מחיר ?

01102009380.jpg

01102009384.jpg

01102009386.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יש לך את החלק החסר???שנשבר??

אם כן אני ההיתי ממליץ על הלחמת פלסטיק כול צבעי אופנועים נורמלי מסוגל לבצע זאת.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

• אחראי פורום
פורסם

למה משמש החלק הזה?

פועל עליו לחץ/משקל/תנועה או שזו מסגרת או פאנל כלשהו?

אתה צריך לציין את זה לבעל המקצוע שתעבוד איתו, בחירת החומר היא קריטית.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כפי שרואים בתמונה החלק שבור ל-2

הלחמת פלסטיק לא באה בחשבון עקב כך שיש מסילות בתוך החלק שהם עלולות להיפגע, בנוסף עקב לחץ שמופעל עליו הוא ישבר שוב ומהר,

החלק הוא חלק פלסטיק ממנגנון המסילה של גג שמש של פזו' 406 קופה.

פורסם

תודה לכולם, הבחור שבקישור ענה לי על כל הצרכים במחיר פחות ממה ששיערתי, תודה אליבבה.

לגבי השגת החלק, כיוון שהחלק הוא חלק ממנגנון שלם לא ניתן להשיג אותו אלא את המנגנון כולו שעולה הון תועפות, כלומר החלפת כל מנגנון הגג שמש, ניבדק בחברה.

מדובר על 406 קופה מדהימה של חבר.

פורסם
תודה לכולם, הבחור שבקישור ענה לי על כל הצרכים במחיר פחות ממה ששיערתי, תודה אליבבה.

לגבי השגת החלק, כיוון שהחלק הוא חלק ממנגנון שלם לא ניתן להשיג אותו אלא את המנגנון כולו שעולה הון תועפות, כלומר החלפת כל מנגנון הגג שמש, ניבדק בחברה.

מדובר על 406 קופה מדהימה של חבר.

דבר ראשון בהצלחה

הייתי ממליץ לך לבדוק באיזה חומר הוא "מדפיס" לך את המודל - לרוב מדובר בשרף אפוקסי שמתמצק בעזרת קרני UV

החסרון הגדול של הטכנולוגיה הוא שאחרי זמן לא רב החלק מתחיל להתעוות, חסרון שני הוא שהחלקים מאוד פריכים ונוטים להשבר

הטכנולוגיה הזו מתאימה לתצוגה ויזואלית ולא כל כך לשימוש יום יומי

יש עוד שתי אפשרויות - הראשונה היא להשתמש בהטכנולוגיה דומה אלה שבמקום שרף אפוקסי משתמשים בABS חומר שיותר מתאם לשימוש שאתה מבקש, אם כי התוצאה קצת פחות יפה ותאלץ אותך ללטש את החלק כדי לקבל פיניש יפה.

האפשרות השניה (וכבר הוזכר כאן לפני כן) הוא להעתיק בעזרת החלק ה"מודפס" וליצור תבנית מסיליקון שאלה יוצקים פולי-אטילן

החלק מתקבל הרבה יותר חזק - והיתרון הגדול הוא שאתה יכול לשכפל כמה עשרות מהתבנית הזו

• אחראי פורום
פורסם

אם תחליט על הדפסת ABS (קשה להתחייב כי אני לא מכיר את החלק או את תפקודו),

יש לי בעל מקצוע טוב בשבילך אם תרצה.

עפ"י עבודות שעשיתי אצלו וממה שאני רואה אצלך, זה לא אמור לצאת יקר.

אני יכול לעזור לך בתרגום החלק לקובץ solid.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שמח שעזרתי, אופיר!

לא צריך לנחש אם זה יחזיק או לא, יש דאטה שיט מסודר לחוזק החומר (אני מניח שזה מסדרת VERO)

http://www.objet.com/Pages/FullCure_Materials_Data_Sheets/Vero_Family

איתי - כבר יש לו עכשיו חלק מודפס באובג'ט (למיטב הבנתי, אולי פשוט תיקנו ויצקו את החלק המקורי בסיליקון), יותר קל פשוט לשכפל אותו בסיליקון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...