Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לכתובות

אריה דבר עם שלי(ז'קלין) אני חושב שיש לה אינפורמציה בכל מקרה עם זה לא גדול מדי:wink: תביא איזה 4 ג'נטים לאסקורט שלי.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

לא נראה לי שיש שם מציאות. (אלא אם אתה מחפש פרווה לדש או מושב חרוזים בצבעים מרהיבים:lol: )

כמו כן, למרות הסטיגמה, המטבע הטורקי חזק יחסית (כ 2.8 שקלים ללירה) והמחירים בטורקיה (ובעיקר באזורים התירותיים באנטליה) אינם זולים כלל.

אישית, (למרות שאני נוהג לבקר שם פעמיים בשנה) לא חיפשתי שם חלקי חילוף, אז איני בטוח לגבי היצע ומחירים.

מה שבטוח, אם תתפוס נהג מונית דובר אנגלית רהוטה (לא פשוט כ"כ)בעיר, הוא ישמח לערוך עמך "סיור כתובות" תמורת כמה עשרות (בודדות,עד 30$) דולרים.

במחשבה שניה-הרכבים המקובלים בטורקיה הם בד"כ מייצור מקומי (שאהין,רנו ופיאט) כשגם השאהין הם דגמים ישנים של הרכבים האירופאים (רנו 12פיאט רגטה וכו'), כך שאולי דווקא מבחינת זמינות,לרכב אספנות הדומה במכלוליו לנ"ל יכולות להיות מציאות לא רעות.

חנויות ממתקים טורקיים, אם תרצה, יש לי כמה טובות.:lol: (מחוץ לשוק התיירותי והיקר)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אשמח לכתובות

יודע לי שיש הרבה מאד חלקים למרצדס - אם לא יהיה לך כבד הבא עמך גלגל הגה מעור למרצדס 190E שנת 84 - איך אנחנו - אחלה - נכון.

נאמר לי ע"י בעל מרצדס שהוא ביקש מנהג מונית שיקח אותו לחלק העיר שמוכרים בו חלקים למכוניות וכשהיגיעו לשם הוא נדהם מכמות החנויות והדוכנים. - לדעתי זו הדרך הכי יעילה והמהירה להגיע לאתר מכירות כזה.

מצא משה

• תוכן חדש...