Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידת זיהוי סמליל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דה-תומאסו

הוספתי גם לוגו לזיהוי

logo.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
דה-תומאסו

הוספתי גם לוגו לזיהוי

GINETTA

Ginetta Cars Limited was founded in 1958 by the four Walklett brothers, the business being an extension of their passion for motor racing and as a result cars produced by the Company were predominantly race or road/race. This was the era of the post war specials which saw the first stirrings of other marques which, like Ginetta, have gone on to achieve great things; Marcos, TVR and especially Lotus.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
יפה!

וזה?

גם זה היספנו סויזה...

"היספנו סויזה" - משמשעות השם - צרפתי שוויצרי, ואכן בסמל יש גם דגל ספרד וגם דגל שוויץ.

במלחמת העולם הראשונה, טייסת העילית של צרפת - "החסידות" - השתמשה במטוסי ספאד שהונעו במנועי היספנו סויזה. סמלה של הטייסת היה (איך לא) החסידה המפורסמת, ואחרי המלחמה התחילה היספנו סויזה להשתמש בסמל זה למכוניותיה

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...