Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני נוסע מחר לחיפה ויש לי אופל קדט 1973, ופיג'ו 304 1973.

למיטב זיכרוני וידיעתי יש בחיפה הרבה מקומות חנויות שאני יוכל למצוא אצלהם חלקים לרכב

אבקש אם תוכלו להמליץ לי על מקומות, חנויות ,אנשים שאצלהם אוכל לרכוש את החלקים תודה!

אשמח לקבל כתובות מדוייקות או טלפונים אפשר בה.פ.

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

פורסם

מה לגבי רח' יפו על שלל חנויותיו? אני יודע שלרכבים מודרניים אפשר למצוא שם הכל, מגלגלים, דרך מצברים ופילטרים, ועד שווארמה ובורקס. לגבי רכבי אספנות אני פחות בטוח אבל אולי שווה לבדוק בכל זאת

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם תסע עוד קצת לנצרת יש לך את האחים דאמוני.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

נסה גם חלפים לאופל אצל סעיד , שד´ הציונות 20 חיפה, 04-8552127.

גם אצל ברוך חלפים כמובן, המוסכים 4 חיפה, 04-84111168.

משכנתא זה קל

פורסם

אם עדיין לא מאוחר

לאופל נסה את "ברוך חלפים"

כתובת: המוסכים 4 חיפה

טלפון: 04-8411168

מסור לו ד"ש ממני

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מה עם ברנדה? יש חלקים לברנדה? אני וירון מחפשים בנרות אחר גומי לחלון משולש קדמי. אם מישהו שמע או ראה או מכיר, אנא תודיעו!! בטוח שיש איפה שהוא בארץ..

פורסם
מה עם ברנדה? יש חלקים לברנדה? אני וירון מחפשים בנרות אחר גומי לחלון משולש קדמי. אם מישהו שמע או ראה או מכיר, אנא תודיעו!! בטוח שיש איפה שהוא בארץ..

קשה לי להאמין שתמצא בארץ. אני חיפשתי במשך שנתיים, מה שמצאתי היה חדש בן 30 שנה והלך ישר לזבל בגלל יובש.

בהצלחה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...