Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר של T1R TOYO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר לא נורא אבל ניתן למצוא בזול יותר.

אתה יכול לגשת לפרונט מטלון בפתח תקווה, לומר שניב שלח אותך ואמר לך מחיר של 510 ש"ח לצמיג. זה המחיר בהסדר מיוחד שיש לי איתם.

טלפון של דני - 0543002028

תהנה :-)

ניב

פורסם
המחיר לא נורא אבל ניתן למצוא בזול יותר.

אתה יכול לגשת לפרונט מטלון בפתח תקווה, לומר שניב שלח אותך ואמר לך מחיר של 510 ש"ח לצמיג. זה המחיר בהסדר מיוחד שיש לי איתם.

טלפון של דני - 0543002028

תהנה :-)

ניב

השאלה היא מה תאריך הייצור שלהם? אולי הם שוכבים שם במחסן מלא זמן והתייבשו להם?

פורסם

בגלל שזאת מידה מיוחדת העלות שלה היא יותר יקרה (גמני(=כנראה שהתכוונת לכתוב "גם אני"?) נוסע כיום עם כזאתי מידה) וגם יותר קשה להשיג אותה

כיום אני נועל מישלין pilot sport A/S....ואני פשוט מאושר

פורסם

430 ש"ח כולל מע"מ לצמיג זה מה שעלה לי כול מע"מ למידה הנ"ל.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מוזר מאוד, המחיר של 430 זה נמוך יותר ממה שעולה לפנצרייה לקנות את הצמיג (המחיר כולל מע"מ יוצא קצת יוצר). מה שאומר שאו שקנית את הצמיגים ממזמן לפני עידכון נמחירים או שקיבלת את הצמיגים במחיר של פנצרייה ללא עלויות התקנה וכו...

פורסם

בן- זה המחיר שקיבלת על מידה 16 ולא 17.

המחיר אכן לא כלל התקנה ואיזון והצמיגים נקנו לפני כחמישה חודשים- כנראה לפני עדכון המחירים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני גם אחר חיפוש T1R במידה 19/55/15 והתקשרתי לצמיגי כחלון,לצמיגי בית עובד ולאנטון בראשל"צ ונאמר מכולם שרק לקראת סוף השבוע הספק יספק להם את הצמיג הנ"ל.

ניסיתי שוב הפעם אצל אנטון ביפו ונאמר שאכן קיים במידה שאני צריך ושאלתי פעמים אם באמת קיים ואחד העובדים ענה "כן בטוח תבוא"...

החלטתי להגיע אליו ואחרי חצי שעה שהייתי אצלו ושכבר פירקו את כל ארבעת הגלגלים מהרכב נאמר שקיים ב-16.

התעצבנתי נורא אמרתי לאחד שעובדים שירכיב בחזרה את הגלגלים ועפתי משם!!

ממש מעצבן נסעתי מיבנה ליפו לחינם!!

עכשיו אני מחכה ליום חמישי/שישי!!

rafi

• תוכן חדש...