Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקבונות ב144- אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחת למסגרת הניקל של החלון הקידמי מופיעים סימני רקבונות.

בעבר זה כנראה טופל על ידי "סותמי חורים "ונצבע....

חפרתי קצת עם מברג והתגלו חורים ברוחב ל 10-25 מ"מ.

מה מוצע לעשות??

תמונה רצופה (בפורום זה סרב לעלות)

.http://photos.groups.yahoo.com/group/volvo100list/vwp?.dir=/&.src=gr&.dnm=rust1.jpg&.view=t&.done=http%3a//photos.groups.yahoo.com/group/volvo100list/lst%3f%26.dir=/%26.src=gr%26.view=t

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ברוך הבא ל"מועדון החלודה" ! :wink: אצלי יש חלודה כזאת אפילו בוואנדורה 92', ואני כבר לא מדבר על איך נראות מסגרות של הקאפרי המסכן... הפתרון האידאלי (אם בכלל קיים דבר כזה לחלודה) לדעתי רק פירוק ייסודי של כל החלונות, הסרה מוחלטת של הצבע/ייסוד, ריתוכים, ציפוי בחומר נגד חלודה, ייסוד, צבע וכ"ד... חתיכת עבודה, שדורשת גם סבלנות של צו, ואני מקווה למצוא ביום מן הימים פחח אומן שיעשה אותה כמו שצריך... כל הפתרונות האחרים, לדעתי הם בערך כמו לתת אקומול לחולה סרטן - רק מפחיתים את הסבל הרגעי, ולא מטפלים במחלה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חבל שאין אפשרות לראות תמונת תקריב של האזור הנגוע.בכל מקרה דווקא בוולבו 144 תיקון חלודה הוא לא בעייה מאד רצינית,יחסית.סביר להניח שהחלודה לא התפשטה למרחקים והיא מקומית בלבד,ונבעה בדרך כלל מבעייה של ניקוז מיים.השיטה הכי טובה מניסיון,היא לפרק את השמשה,לתת לפחח טוב לשחזר את הפח,לצבוע בצבע יסוד,ואחר כך בצבע הרכב.הפח בוולבו עבה יחסית ובאיכות מעולה,וקל מאד לעבוד עליו.עשיתי תיקון כזה לבד בלי בעייה.אם תרצה עצה או עזרה פנה אליי בדואר האלקטרוני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מקום דיי נפוץ לחלודה, גם במנטה שלי יש שם הרבה חלודה שגם טופלה ע"י כיסוי של חומר פחחים בצורה מאוד חאפרית. לא רואים את החלודה מבחוץ אבל אם לוחצים על האזור שומעים ומרגישים את החלודה למטה.

הפתרון הוא אך ורק פירוק שמשה וריתוך האזור עם החלודה. לא צריך להיות פרויקט קשה מדיי, אבל תקח בחשבון שצריך לשלם לפחח וגם לזגג שיוריד את השמשות בעדינות. באותה הזדמנות אני ממליץ לך להחליף גומיות "על הדרך" ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה.

בדגם הזה אין גומיות!

פחחים חלוקים בדעתם אם "שווה "לפרק -או לתקן חפרי (ברור בתיקון חפרי הרקבון יופיע בסוף

אבל גם הריתוך ייצר חלודה מאחר ואין גישה לצד הפנימי)

מת לדעת אם ריתוך ללא פרוק שמשה עלול לפוצץ את השמשה?

:evil:

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
תודה.

בדגם הזה אין גומיות!

פחחים חלוקים בדעתם אם "שווה "לפרק -או לתקן חפרי (ברור בתיקון חפרי הרקבון יופיע בסוף

אבל גם הריתוך ייצר חלודה מאחר ואין גישה לצד הפנימי)

מת לדעת אם ריתוך ללא פרוק שמשה עלול לפוצץ את השמשה?

:evil:

אין דבר כזה חצי עבודה !!!

אם אתה בוחר למלא בחומר פחחים אז לא עשית כלום, החלודה ממשיכה להתפשט מתחת לצבע, מבחוץ לא רואים כלום, וככה החלודה תגיע לך עד השאסי (כמו ברכב שלי) ואז אף פחח לא יסכים להתעסק עם הרכב שלך (שוב, כמו ברכב שלי) ...

אם החלטת ללכת על ריתוך אז גם פה לא כדאי לעשות חצי עבודה !!!

חובה לפרק את השמשה. אומנם הרכב שלך לא נדיר בארץ, ויהיה לך דיי קל למצוא פגר של וולוו בשביל לקחת ממנו שמשה במקרה שהשמשה שלך תשבר, אבל השמשות ברכב שלי דיי נדירות והם גם מאוד קמורות, וכמעט בלתי אפשרי לייצר אותם בארץ. לייבא שמשה זה פשוט סיפור מטורף מכיוון שאף אחד לא מוכן לקחת את הסיכון לשלוח שמשה לישראל וגם אם הם מסכימים אז צריך לקחת משכנתא בשביל לממן את הייבוא. פעם אחרונה שבדקתי ייבוא של שמשה מגרמניה זה עלה כ-13 יורו לק"ג אחד, ותקח בחשבון שכל שמשה שוקלת כ-15 ק"ג ...

לפי דעתי תחסוך קצת או שתקח הלוואה קטנה, תעשה את העבודה כמו שצריך וזה יחסוך לך הרבה כאבי ראש (וכאבי כיס) בהמשך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בפוליאסטר אני מניח שאתה מתכוון לפיברגלס שהחומר המקשה שלו הוא פוליאסטר.

ביצעתי תיקונים כאלו בחיפושית שלי אבל באיזורים נסתרים (כמו ברצפה) ואז אין צורך לדייק ולהיות מקצוען. באיזור הפח החיצוני זאת נראית לי בעיה גדולה יותר כיוון שאתה צריך להניח יריעות פיבר נמוכות יותר מקו הפח (כולל "לדפוק" את דפנות החור פנימה) ואז למרוח חומר פחחים, להחליק ולצבוע. אני גם חושב לנסות זאת בוולוו.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...