Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

השבוע התחדשתי ברביעיית TOYO R1R מטריפים, עם TRED "רכרוכי" 8) של 140 :shock: !!!

הצמיגים, בעלי פרופיל "מלחמתי" על גבול הסליקס, עם שימושיות יומיומית כנראה טובה יותר מהR888 הבכירים יותר, ועם אורך חיים סביר של כ 20K.

התרשמות ראשונית:

1. יופי - בעיניי נראים מדהימים

2. רעש - סביר, די דומה לפירלי ROSSO הקודמים שלי (מוצעים למכירה)

3. אחיזה - (הדבר היחיד שחשוב כאן) אחרי שיעברו 200-300 ק"מ הרצה, אעלה דיווח מסודר

גמר חתימה טובה

ליאור

(מצטער על האיכות - צולם בסלולר)

27092009(003).jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המידה שלי - 225/45-17 , ראיתי שם עוד מידות, כולל לקופרה :)

ע"פ מה שהבנתי, הגיעו 2 סטים, נשאר אחד.

חזרתי עכשיו מסיבוב "היכרות" - למרות שהצמיג טרי ולא הגזמתי, הרכב מרגיש הרבה יותר "קארטינג", כנראה עקב דופן קשיחה מאד לעומת הסט הקודם שהיה לי.

גנאדי - למה 20 בפקקים, כל מספר 100 ב TRED מייצג 10K מייל, יעני 14K מייל שזה סביב 23K ק"מ ... לא ?

הצילום ששמתי גורם עוול לצמיג, הנה הפרופיל האמיתי

Toyo%20R1r.jpg

"מוות לשיעמום"

פורסם

עד כמה שאני יודע, ה R1R אמורים להחזיק יותר מ20K בנהיגת כביש רגילה, גם אם היא חורנית קצת.

מעניין לשמוע איך הם על רטוב (שמעתי שגם שם הם מצויינים).

פורסם

גם אני מחכה לשמוע דיווח, מכיוון שאני שוקל ברצינות לעבור אליהם בשלב כלשהו.

תתחדש!

אל תשווה אותם לסליק, כי הR888 הם הסמי סליק וR1R אמנם 140 אך זה עדיין לא אותו סגנון.

פורסם

זה נראה כמו הסט הבא שלי, הGSD3 עדיין בשרניים(20Kק"מ) אבל זה ממש עושה חשק להחליף.

אנחנו עם אותו רכב וסטאפ דומה, לכן מסקרן אותי במיוחד חו"ד שלך עליהם, ביבש/רטוב, רעש בנסיעה מנהלתית וכמובן שינוי בחדוות הפניה, לשמוע כמה ק"מ הם שורדים לא תהיה לי סבלנות...

חתימה טובה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

גנאדי - למה 20 בפקקים, כל מספר 100 ב TRED מייצג 10K מייל, יעני 14K מייל שזה סביב 23K ק"מ ... לא ?

הצילום ששמתי גורם עוול לצמיג, הנה הפרופיל האמיתי

אני בספק רציני שצמיג עם TRED 100 כמו NITTO NT-01 או R888 יחזיקו 10K מייל מה גם שהנתון הזה לא רלוונטי בכלל מכיוון שאורך החיים תלוי בסוג השימוש, משקל הרכב, הנעה וכדו'.

רביעיית צמיגי R-COMP מחזיקה אצלי בסביבות 10 ימי מסלול שזה פחות מ1000 מייל. ורק כדי להבהיר את הנקודה אני לא זורק צמיגי מסלול עד שאני לא רואה את הכבלים של הצמיג מתחת לגומי.(CORDED)

פורסם

תתחדש, יא ליאור, הצמיג באמת עושה רושם של אחלה תמורה למחיר !

מחכה לשמוע התרשמות מקיפה יותר, שהרי אין כבר F1 בנמצא...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תתחדש, יא ליאור, הצמיג באמת עושה רושם של אחלה תמורה למחיר !

מחכה לשמוע התרשמות מקיפה יותר, שהרי אין כבר F1 בנמצא...

F1 שקולים ל T1R, שניהם עם אותו TREAD של 280 ועם ציונים דומים בחו"ל.

ה R1R עם TREAD של 140 ולכן לא ב"קלאסה" של ה F1, גם הROSSO האחרונים שלי, עם TREAD 220 היו דביקים הרבה יותר...

מתי און יעקובסון מוציא דיווח ? :lol:

גם אני מאד אוהב אותך !!!

יום שבת, I30 מול לאון-4 בתוואי ?

יאללה, גמר חתימה טובה.

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

גם אני מאד אוהב אותך !!!

יום שבת, I30 מול לאון-4 בתוואי ?

יאללה, גמר חתימה טובה.

ליאור

אם מריצים הימורים, במקרה הספציפי הזה אני שמה את הכסף על ה-I30.

למרות שגם אתה מלך!! (טריניטי מתחנפת אחרי שחטפה צעקות)

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

תתחדש.

גם אני חשבתי עליהם לפני כשבוע. כאשר החלפתי זוג.

החלפתי לפרוקסס 4..

הבעלים של הפנצריה הזמין לי בהתחלה R1R.

אבל אחרי התיעצות בגלל הפחד שלי שהצמיד יחזיק לי פחות משנתיים. אני עושה כ17K בשנה.

ואין לי את התקציב להחליף כרגע צמיגים בתדירות גבוהה.

חזרתי לפרוקסס. 4.

תתחדש. צמיג מעולה. עם ביקורות מדהימות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...