Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק של מרצדס 230

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעלה גאה של אחת כזו שנת 78 (W123 ), הריני לבשר לאחר בדיקה על פני לא מעט ק"מ שצריכת דלק (בנסיעה מעורבת עם מזגן) עומדת על 1:9.5 לערך. להזכירכם הבהמה שוקלת 1.5 טון יבש, ומכילה בקרביה קרבורטור :shock:(שכוון אגב ע"י ראובן ממרכז איילון שמגיע לו מילה טובה ).בהחלט הופתעתי לטובה. לדוגמא, בתדלוק האחרון, האוטו עבר 428 ק"מ , עבורם צרך 44 ליטר. אגב, מי מבעלי הדגם עם ה-6 צילינדר (250, 280) יכול לנדב מידע על צריכת הדלק שלהם? הבנתי שהם אפילו יותר חסכוניים...

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
בתור בעלה גאה של אחת כזו שנת 78 (W123 ), הריני לבשר לאחר בדיקה על פני לא מעט ק"מ שצריכת דלק (בנסיעה מעורבת עם מזגן) עומדת על 1:9.5 לערך. להזכירכם הבהמה שוקלת 1.5 טון יבש, ומכילה בקרביה קרבורטור :shock:(שכוון אגב ע"י ראובן ממרכז איילון שמגיע לו מילה טובה ).בהחלט הופתעתי לטובה. לדוגמא, בתדלוק האחרון, האוטו עבר 428 ק"מ , עבורם צרך 44 ליטר. אגב, מי מבעלי הדגם עם ה-6 צילינדר (250, 280) יכול לנדב מידע על צריכת הדלק שלהם? הבנתי שהם אפילו יותר חסכוניים...

לי יש 280SE מודל 70 הרכב הזרקה מכנית עם משאבה מחלקת ובמיקרה הכי טוב הרכב צורך 1ל 7.5 אתה בהחלט יכול להיות מאושר.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

גם לי מרצדס 230 W123, עם קרבורטור סטרומברג, ולצערי צריכת הדלק שלי בזבזנית בהרבה.

ראובן מתעסק גם בכיווני קרבורטור ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צריכת הדלק המשולבת של הרכב שאתה מדבר עליו כשיצא מהמפעל היה 1:10.4 ועוד מדובר לדגם עם הגיר הידני. קצת קשה לי להאמין שאחרי למעלה משלושים שנה הצריכה הממוצעת של הרכב שלך (כולל מזגן חלקי ואולי גם גיר אוטומט) עומדת על 1:9.5.

לי יש 280SE שנת 78 גיר ידני מוזרקת ששותה בירידות, בניוטרל, מזגן מכובה, חלונות סגורים ומאפרה מרוקנת יותר ממה שאתה טוען ששותה הרכב שלך.

ארז רונן

פורסם

קשה להתווכח עם המספרים. תחלקו 428 ב44 ותראו כמה יוצא.:wink:הגיר אוטומטי,4 הילוכים.מנוע 4 צילינדר. אגב, ארז, לדעתי גם בדגם שלך יש 4 הילוכים , כלומר אין אוברדרייב. או שאני טועה? ואם זה באמת כך, אז אין הבדל משמעותי בין ידני לאוטומט.חוץ מזה ,כמובן, הלחץ בצמיגים תמיד תקין,פילטר אוויר נקי. שמתי לב שהדגם הנ"ל יושב נמוך יחסית לרוב מכוניות אחרות, אמנם לא משמעותי אבל כנראה גם עוזר להשיג מקדם גרר נמוך יותר.

רז, לשאלתך - ראובן ציין שאמנם לא ראה קרבורטור הרבה זמן, אבל בלי הרבה לבטים, תפס מברג והחל בעבודה. הסיבה לביקור במוסך ,אגב, הייתה שונה לחלוטין.אני חושב ששוה להרים אליהם טלפון ולהתייעץ.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כיף לשמוע עוד המלצה על ראובן, אין כמוהו.

למיטב זכרוני מ230 בודי 124 (מוזרקת כמובן) צריכת הדלק באמת היתה סבירה מאוד.

מנועי מרצדס 6 צילינדר הם מנועים מדהימים אבל שתיינים שיכורים מכורים לבנזין בלי אפשרויות גמילה. ה 280 אס אי שלי (שנת 71) עושה 4 בעיר 7 בחוץ מאז שהיתה חדשה. אני נוהג להגיד שזה האוטו הראשון שהכרתי בו מחוג הדלק זז יותר מהר מהספידומטר, וזה ממש לא בגלל שהרכב נוסע לאט!. למיטב ידיעתי גם 6 צילינדר משנים מתקדמות יותר לא נגמלו מההתמכרות היקרה הזו.

ואגב, למיטב זכרוני 230 עם קרבורטור סטרומברג זה לא תענוג גדול, גם מצריכת הדלק וגם בהתנהגויות מוזרות, ככה שכנראה נפלת טוב במיוחד...

פורסם

כששואלים אותי למה בחרתי ברכב הזה, ולמה אני נוהג בו יום יום אני משיב - "חסכון בדלק".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...