Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הקלות של זיוף הטופס אתה רואה שהוא לא שווה את הניר שהוא נכתב עליו.

למעט האגזוז של סברינג שבעל אחת הסדנאות נותן עליו אחריות מלאה.

היה לי לפני שנתיים את האישור של אפל אגזוזים על אגזוז של דראגון והוא לא עזר בהורדה מהכביש.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אין שום אישור לדוד זרימה חופשית!

במיהד ומדובר באחד שקט שלא מושך יותר מדי תשומת לב והבוחן/שוטר נחמד באותו יום, אתה תרוויח.

במידה ולא... :-(

פורסם

לפי דעתי זה גם תלוי מאוד ברכב ! אני יסביר : אם יש לך פיאט אונו שחורה שנראת כאילו החמאס השכיר אותך לנסיעה קצרה ועליה מותקן דוד זרימה חופשי שעושה גם רעש ואומר בואו תראו אני הולך להתפוצץ זה לא יבוא בעין יפה אצל השוטר

אך אם הרכב צנוע חדש יחסית נראה טוב שמור ויש עליו איזה יציאת ניקל יפה מאחורה שעושה קצת רעש לרוב השוטר לא כל כך ישים לב מה חוץ שאם אתה נוסע ליד ניידת אל תלחץ שים אפילו על ניו טראל וזה יפתור לך את הבעיה

פורסם

הדוד של דראגון זה אחד הדברים הכי חופרים שיש...

דודים של סברינג\רמוס\MAGNA FLOW וכ"ו באים עם אישור ממשרד התחבורה

והם דודים יחסית שקטים,הכי שקט זה דוד בבניית סדנא כגון גיא סרדין שאין סיכוי שמישהו יחשוב שזה מוגזם

יש לי היום צנרת 2.75 מלאה שבאה עם דוד כחלק מהקיט,הרכבתי ממיר פתוח של מגנה פלו בקוטר הנ"ל

ואני מבטיח לך שצריך לחיצה בריאה כדי להרגיש משהו שונה (יותר באס מאשר רעש)

ד"א מכוניות בעלות מגדש טורבו שקטות הרבה יותר מאטמוספריות בגלל העובדה הפשוטה שמרבית הגזים נעצרים בלהבי המגדש

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

זה פשוט לא יאומן כל שבוע עולה פה שרשור כזה.יש פה מישהו שיכול להעיד שהוא עבר טסט ולא בקומבינה.עם אגזוז כזה?עם אישור כזה?אם לא אז שום אישור לא יעזור.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני עברתי עם אגזוז כזה לא רועש במיוחד בלי שום אישור.

לגבי עניין האישור,תפסיקו לדבר על האישור הזה ... פשוט טמטום האישור הזה זה נטו אישור ייבוא לארץ של חלק לרכב.

היה מוכר שרצה למכור,היה קונה שרצה לשמוע שחוקי,המוכר נתן לקונה אישור,הקונה הראה לשוטר שעצר אותו,השוטר לא הבין ולא רצה להסתבך,ומפה והלאה כולם חושבים שיש אישור.

פורסם

תכלס מקסים צודק, אין אישור ! אסור לך לשים על האוטו משהו שהוא לא מקורי נקודה .

כמו הישראלים שאומרים שיש אישור לעבוד בארהב עם הויזה הזאת והמסמכים האלה אין לך אזרחות אתה לא יכול לעבוד נקודה.

כמו הרומנים ש.... סתם אני מנסה להיות מצחיק

פורסם
זה פשוט לא יאומן כל שבוע עולה פה שרשור כזה.יש פה מישהו שיכול להעיד שהוא עבר טסט ולא בקומבינה.עם אגזוז כזה?עם אישור כזה?אם לא אז שום אישור לא יעזור.

אני עברתי טסט כבר שנתיםם רצוף בשני מקומות שונים עם אגוז בניה עצמית מנירוסטה שהוא יחסית שקט.

לא עשו לי בכלל בעיות ואף אחד לא שאל כלום.

פורסם
אין שום אישור לדוד זרימה חופשית!

במיהד ומדובר באחד שקט שלא מושך יותר מדי תשומת לב והבוחן/שוטר נחמד באותו יום, אתה תרוויח.

אתה רק מחזק את מה שרשמתי.

פורסם

אני עובר טסט כל שנה בלי שום בעיה ועוד איזה 20 אנשים שאני מכיר עם אגזוזים כאלה. לא מבקשים גם שום אישור...בודקים זיהום רגיל אם עובר אז עובר.

yzexdgnmzxlh.jpg

nmmkj2vzm2yu.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...