Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס SL/SLC - מבקש הערות ותובנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וגמר חתימה טובה לכולם -

הייתי שמח לקבל מעט מידע לגבי המרצדס שבכותרת. ביצעתי חיפושים אבל באופן מפתיע ביחס לכמות המכוניות שזורמת לארץ, אין הרבה התייחסות בפורום.

המדובר על מנוע 4.5 ליטר אוטומט, כאשר מידע מבעלי נסיון בהחלט יעזור לי לדעת האם כדאי או לא להכנס להרפתקה. מבקש לדעת בעיקר לגבי נקודות לבדיקה וטווחי המחירים המקובלים.

אישית אני מעדיף את ה-SLC שכן לטעמי הוא יפה יותר ובעל מושב אחורי אמיתי, דבר שמועיל בקרב על הסכמת האישה ("ואיפה הילדות יסעו? בבגאז'? אתה לא קונה רכב דו-מושבי!"). אני משער גם שהוא יהיה זול יותר לרכישה/אחזקה, פחות סכנה לקרעים => יותר סיכוי לבטח את הרכב במקיף וכבונוס אני משער שהוא גם יתנהג מעט טוב יותר בגלל קשיחות עדיפה של השלדה.

תודה מראש לכל המגיבים!

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

קרא את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=256397&highlight=%D7%9E%D7%A8%D7%A6%D7%93%D7%A1

לגבי מחירים - קרא הערכה מהשבוע ודיון בענין פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=284358

נתקלתי במכוניות יפות למכירה בארץ, בטווחים שבין 70 עד 130 אלף ש"ח. (ואין לי מושג אם המוכרים קיבלו את המחיר שביקשו).

המושב האחורי ב-SLC אמיתי, רק אם אתה מסיע נערת גומי עם שבר באגן, ומכיון שאני שומר על ממלכתיות, אינני רוצה להרחיב בדוגמא הציורית הנ"ל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רז - קראתי כבר את 2 השרשורים אבל הרבה מידע על הדגם הספציפי אין בהם - יותר הרהורים לגבי יעילות רכב אספנות כ"דיילי דרייבר". חשבתי על קצת מידע מבעלי נסיון ביחס למחלות/רגישויות, עלויות אחזקה, זמינות חלפים מכאניים וקוסמטיים, התאמה למערכות בדגמים אחרים מאותן שנים ("קניבליזציה?") וכו'.

יום טוב, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

רגישויות:

חלודה, במיוחד ברכבים שעברו תאונות. חשוב לבדוק פגיעות מאחור בדגם הנ"ל, תא המטען מעבר לשלדה. ב-SL כדאי לבדוק את הגג היטב, גם במנהרת שטיפה.

עלויות אחזקה - ברכב שמור לא תהיינה גבוהות, למעט בזבזנות דלק, במיוחד במנועים הגדולים יותר.

זמינות חלפים מכאניים - חולקת מנועים ומכלולים עם דגמים נפוצים של מרצדס מאותן שנים (משנות ה-70 עד תחילת שנות ה-90).

זמינות חלפים קוסמטיים - אינני יודע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה. הספציפית שראיתי נראית במצב סביר למחירה - 50 אש"ח (SLC). המנוע תקין, הבודי די יפה (מעט פיצוצים בצבע) והפנים במצב טוב. לגבי הרצפה - נבדוק ונדע...

• תוכן חדש...