Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מחפש להחליף את הרכב שלי (R25) למרצדס A170/190.

נכון להיום אני נוהג כבר כמעט שנה וחצי על רובר 25 שנת 03, הרכב מאוד נח ומהנה לנהיגה, מרוצה מהביצועים שהוא מפגין, נותן תחושה של רכב ספורט, ומרגיש שיושב טוב על הכביש.

עכשיו אני מתעניין במרצדס A170 שנתון 01, קראתי הרבה על הרכב וביצעתי חיפוש כאן בפורום, ממה שהבנתי הדגם הוא לא מהמוצלחים של מרצדס, בעיות מכניות, תא נוסעים פשוט למדי, עלויות אחזקה גבוהות.

אך למרות כל זה הרכב הוא נח, תחושת נהיגה "גבוהה" , מרווח פנימי עצום, משדר סטטוס, וכו'..

הבנתי שיש לרכב גרסה בחול של מנוע 2.0 מוגדש וזאת בעצם הגרסה הספורטיבית, שאלתי היא האם ניתן או בכלל כדאי לקנות אחת שכזאת (A170) במחיר ממש טוב, לעשות לה ישור קו מבחינת חלקים וקוסמטיקה פנימית וחיצונית ולהטמיע בה אינטרקולר מוגדל, פורקי לחץ, צ'יפ נ.מנוע, פילטר וכו'..אני אישית אהבתי ממש את הרכב מבחינה חיצונית וגם מבחינת הנהיגה בו, השאלה אם ניתן להביא אותו לתוצאות יותר מספקות מבחינת כ"ס ו0-100, במיוחד בקטע של זינוק מעמידה. (מרגיש לי הרבה יותר איטי מאשר הרובר).

אודה לכם על תגובות כנות ועינייניות.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אני שואל כרגע לגבי מרצדס A170 מנוע 1700 סמ"ק ט.דיזל שנת 01, האם יש מקום לשיפורים ברכב הזה, או ששיפורים ברכב זה יגרמו לי לשפוך עליו הרבה כסף ולא יועילו בהרבה?

אשמח לשמוע על רעיונות לשיפור רכב זה. (מרצדס A170)

ולא, אין לי את גרסת ה2.0 ספורט שיש בחו"ל, אני רק הבאתי את זה כדי לומר שבעצם יש פה איזה מקום שניתן לשפר את הA170 אם יש לרכב הזה גרסה ספורטיבית..

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

דבר ראשון תבדוק שהרכב תקין.

רכב דיזל שנת 2001 בדרך כלל עובר קילומטרג' לא מבוטל.

המכניקה מחזיקה מעמד אבל תקלות בחיישנים האלקטרונים כגון: מד זרימת אויר ווצינורות גדישה קרועים הן תופעות נפוצות שגורמות לירידה בסחיבה. לכן כדי דבר ראשון לבדוק שהרכב במצב תקין על ידי חיבור לסקאנר ובדיקה פיזית.

במידה והרכב תקין תוכנת ניהול מנוע תוסיף לך כ5קג"מ ו25כ"ס מה שיהפוך את הרכב זריז יותר בתאוצות

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

ה-A קלאס, כמו כל מרצדס, סובלת מירידת ערך גבוהה (ואפילו יותר מדגמי מרצדס אחרים) ולכן המחירים בה היא נמכרת הם מצחיקים. נהגי מוניות קיללו את היום בו הם קנו את הרכב בגלל האמינות שלו, ורובם ניסו להפטר ממנו בהקדם תוך שהם יודעים שיפסידו הרבה כסף. ניתן למצוא A אחרי מונית מהשנתון בו נקבת באזור ה-20K ש"ח, וניתן בהחלט למצוא אקזמפלר לא שחוט.

ה-A מרווחת למדי ביחס למה שאולי נראה מבחוץ והרושם שנוצר. תנוחת נהיגה גבוהה במקצת, ואיכות הרכבה טובה. אמינות היא הצד החלש של הרכב, ולרוב דגמי הבנזין יגלו אמינות טובה יותר. צורת המנוע ומיקומו (בצע חיפוש באינטרנט) מקשה מאוד על נגישות. הרכב נוסע טוב והכח מורגש (90 כ"ס עד כמה שזכור לי). דגמי ה-LONG שנמכרו בשנת 03 או 04 אאל"ט הפיקו 95 כ"ס. מספר יחידות ידניות נמכרו מה-LONG ואם להצליח לשים יד על אחת כזו היא תגלה אמינות טובה יותר.

אם אתה מעוניין ברכב ולא לחוץ לקנות, אוכל לברר עבורך אם יתגלה אקזמפלר השווה רכישה (שלחתי לך ה"פ). אם יש עוד שאלות בהן אוכל לעזור, תרגיש חופשי :)

• תוכן חדש...