Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש לי איביזה FR 2008, מידת צמיגים:

205/40/17

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הצמיגים:

1. Falken ze912

2. Dunlop dz101.

3. Toyo t1r.

אני מתכוון לקנות רביעייה לרכב ביום שישי,

אלו שלושת הצמיגים שהמליצו לי,

אני בדרך כלל נוהג יחסית רגוע, אבל כן חשובה לי האחיזה...

מה שהכי מעניין אותי לדעת זה אורך החיים של הצמיגים...

וכמובן התמורה לכסף.

תודה רבה למגיבים,

שנה טובה וחתימה טובה!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממליץ בחום ללכת על הטויו T1R, צמיג מעולה ואוחז במחיר יחסית מצוין - תלוי באיזה פנצ'ריה תרכוש.

אורך חיי הצמיג סביר מאוד, לא אמיד יותר מדי אבל גם לא נשחק במהירות.

אתה יכול גם לבדוק על הדגם R1R של טויו, יש אותו בפיט-סטופ.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

גם אני מצדד בטויו- התמורה הטובה לכסף שלך.

כפי שנאמר יש עכשיו בפיט סטופ את הR1R במחיר מצויין.

מה התקציב שלך?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדנלופ יש בעייה שהדפנות שלו חלשות מידי והוא נוטה להתפוצץ או לקבל בלונים במפגשים עם מדרכות וזאת מנסיון של צי רכבים עם הצמיג הזה. על כן הם החליטו להעביר את כל הצמיגים של הרכבים לטויו t1r שיותר זול משמעותית וכנראה התמורה שלו אפילו יותר טובה.

לי יש את הt1r כשלושה שבועות על הרכב ואני בהחלט מרוצה. הזמן יגיד אם יש לזה המשכיות או לא.

בכל מיקרה ובוודאות, אם תרצה את הטויו הם יוכלו למכור לך במחיר הכי טוב בארץ וזאת לאחר שהשוותי בין כול הפנצריות שרק מצאתי ואפילו טלפנתי לאוטו לוקס שזה היבואן ובררתי כמה דברים שמחזקים את מה שכתבתי. וכן הם גם מוכרים את הr1r בממש מעט יותר כסף.

אם אתה מעוניין צור עימי קשר בפרטי ואני אדאג לקשר אותך עם מי שצריך. יש לציין שהמחיר כולל הרכבה ואיזון.

בהצלחה

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

לא יודע מי בדק, איפה (ואם בכלל..) אבל..

אין בארץ R1R במידה 205/40/17 ולא צפוי להיות לפחות עד ינואר 2010..

ובכל מקרה, קצת לא לעניין להשוות בינו לבין האחרים. הם תוכננו ויוצרו למטרות שונות וכל אחד מהם צריך להבחן בקטגוריה שלו.

ביקשת צמיג שאוחז טוב אבל מחזיק הרבה - שתי תכונות שלא ממש הולכות ביחד.

אם רצונך בצמיגי יומיום (TREAD 240-280) רובם יתנו לך פחות או יותר את אותם ק"מ, מקס' סטייה של 10%.

יש הפרש מחיר של לפחות 20% בין הפאלקן לטויו וגם זה אצל חלקנו מהווה שיקול לא?

אם הכסף לא מדבר, T1R הוא אחלה בחירה בזכות יחס עלות-תמורה מעולה. אורך חיים ממוצע בקטגוריה ואופי טיפל'ה ספורטיבי.

אה.. והוא גם נראה טוב.

ה DZ101 לא נופל ממנו בכלל אבל לרוב יקר יותר. אבל גם זה משתנה תכופות.

התקנה ואיזון אמורים להוות שיקול מכריע בקנייה. שיהיה לך "גב" טוב. שאף אחד לא יחפף בהתקנה, שיקפידו על לחץ אויר בהתאם לרכב ובמידה ויהיו בעיות או רעידות (שכיח מאד בצמיגים חדשים אחרי כמה עשרות ק"מ) - שיהיה לך לאן לחזור. שיטפלו בך טוב.

ולא לשכוח הצלבות צמיגים (למה רק מעטים מקפידים?)

שא ברכה

לשפר בלי להתפשר

פורסם

הצלבות צמיגים?אני מבין שמדובר בהחלפה אבל בין איזה לאיזה ולמה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה יש לעשות הצלבה אם הוא לוקח 4 חדשים?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם הכסף לא מדבר, T1R הוא אחלה בחירה בזכות יחס עלות-תמורה מעולה. אורך חיים ממוצע בקטגוריה ואופי טיפל'ה ספורטיבי.

אה.. והוא גם נראה טוב.

ה DZ101 לא נופל ממנו בכלל אבל לרוב יקר יותר. אבל גם זה משתנה תכופות.

למען האמת, ה DZ101 איינו נחשב בקטגוריה של של הטויו T1R אלה נחות ממנו (הדנלופ במקביל הינו הספורט מקסססס).

פותח השירשור רשם 3 סוגי צמיגים שכל אחד בקטגוריה נפרדת:

הפאלקן 912 הינו צמיג יותר משפחתי

הD101 הינו צמיג ספורטיבי לייט

הטויו T1R הינו צמיג ספורטיבי ברמה גבוהה יותר משני האחרים.

לפי הדרישות שלך ה T1R בהחלט ייתן את הערך הכי טוב לכסף.

נ.ב - אומנם אין עדיין R1R בארץ - אבל לאלו שרוצים באמת אחלזה מטורפת יש את הטויו R888 במידה הזאת. להשיג אצל ... פיט סטופ.

• תוכן חדש...