Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לאחר חיפושים ושיטוטים בכל מיני אתרים נתקלתי בפורק שהוא בעצם חיקוי לforge splitter

העלות שלו היא בערך חצי מהמקורי ולטענת המוכר (בEBAY) הפורק עשוי מאותם חומרים פשוט אין עליו לוגו של פורג'

זה הקישור למודעה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380159172191&ssPageName=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123

מה אתם אומרים שווה להסתכן בחצי מחיר או ללכת על המקור?

פורסם

רון, תתפלא אבל יש מספיק אנשים שנוסעים עם חיקויים לדגמים מסויימים ודי נחשבים והכל תקין.

מצד שני, כל אחד והשיקולים שלו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

היה לי פעם חיקוי של פורג , הוא לא החזיק ועשה לי בעיות .

מצד שני היה לי חיקוי של גריידי , שאם אני אגיד עליו מילה רעה אני יהיה שקרן , והבאתי אותו מ EBAY במחיר של 250 שקל +-

פורסם

השיקול כאן הוא פחות על הכסף אלא יותר על החלק עצמו

לטענת המוכר הפורק עשוי מאותם חומרים (מתכות) כמו של המקורי, פשוט אין את הלוגו עליו.

כמה מאיתנו קונים חלפים תחליפיים שהם באיכות מקורי ויש ים דוגמאות כמו פלאגים ופילטר שמן וכו.

אז למה לא אם זה באותה האיכות?

סה"כ רציתי לשמוע דעות בעניין

מקווה שעכשיו אני יותר ברור

פורסם

אם אתה מהאנשים שמנסים לחסוך 400 שקל בשביל החיסכון - קח את הסיכון.

אם אתה מהסוג אנשים כמוני, שמעדיף לשלם יותר ולישון בראש שקט - תביא פורג' אורגינל.

למה לעשות ניסויים על אוטו של 70 אלף שקל?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אתה צודק 100 אחוז.

אבל יש דברים שניתן לחסוך בהם :)

בגדול נראה לי שבפורק אני הולך על מקורי

פילטר פתוח כבר יש של K&N INBOX

הצעד הבא

תוכנת ניהול מנוע וסיימנו :)

אגב בין המחיר מחירון של הרכב לבין המחיר המקורי הקשר הוא מקרי בהחלט במקרה הזה

פורסם

מקפיץ לצורך עדכון,

אחרי לבטים רבים החלטתי שאני הולך על 007P אז הוזמן הפורק וכרגע אני מחכה גם לו וגם לרכב :)

אגב מישהו שמע על החלקת הקופסא של הפילטר אוויר וקדיחת חורים בחלקו הפנימי בשביל להעלות את הרעש של הפריקה?

נשמע לי כרעיון ממש גרוע, ראיתי בפורום של סיאט קופרה הרבה אנשים נוסעים ככה

• תוכן חדש...