Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

אני ועוד מספר עובדים באותה חברה נוהגים בשברולט קרוז החדשה (1.6 ליטר, דגם ליסינג).

 

כולנו בהתחלה סבלנו מהתנהגות רכב מאד מאד "כבדה" ו"איטית". רכב אחד (שלי) עבר עדכון תוכנה למנוע ולגיר (לדברי המוסך) ומאז הרכב פשוט טס/רץ/משייט/מרחף וכו'.

 

רכב נוסף עבר עדכון והתנהג כמו שלי למשך 24 שעות, ולאחר מכן חזר להתנהגות הכבדה.

 

ישנם עוד שני רכבים שלא עברו עדכון.

 

המוסכים וחברות הליסינג לא כל כך משתפים פעולה ואנחנו היינו מאד רוצים להצליח להביא את כל המכוניות לגרסת התוכנה הנכונה.

 

אשמח מאד אם יש כאן מביני דבר שיודעים איך ניתן לראות במחשב הרכב את מספרי הגרסאות של הגיר והמנוע, כדי שנוכל לפנות לחברת הליסינג / מוסך בצורה מסודרת ומרוכזת בבקשה לעדכון.

 

לפני הקרוז הייתה לי פוקוס שבה ניתן היה ללחוץ על כפתור מחשב הדרך 10 שניות כשהאוטו כבוי והמפתח בסוויץ' ואז היו נחשפים כל הנתונים הטכניים האלו... האם יש מנגנון דומה בקרוז? מישהו מכיר או יודע?

 

תודה מראש,

 

איל

×
×
  • תוכן חדש...