Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הייתי באיזור נווה שאנן במרכז זיו , וראיתי שם רכב מהמם , בצבע ירוק מוזר כזה ונראה כמו מכונית מהחלל החיצון !

האוטו מטופל להפליא אין בו אף שריטה , ומבפנים עוד יותר יפה !!

מאחור היה לו שני אגזוזים אחד מימין והשני משמאל שניהם גדולים ומובנים בתוך הטמבון !

מקדימה האוטו מפלצתי , הסמל שהיה עליו ( כמו יגואר ) אך זה לא נמר אלא ציפור ארוך ביותר ובמקום ראש של ציפור היה ראש של בן אדם .

אחרי שעיינתי בכל םינה באוטו ראיתי שכתוב מקדימה ובצדדים שזו קאדילק .

את האמת חיכיתי שם איזה 30 דקות בתקווה שאולי בעל האוטו יבוא ואוכל לבקש ממנו להסתכל טוב מבפנים ללא הצלחה בסוף התייאשתי ...

אגב היה באוטו משהו מוזר , על ה דשבורד מלמעה בצד שמאל של הנהג היה איזה משהו שאף פעם לא ראיתי ( כמו סירינה כזו אך ללא שום תאורה - היה קשה לראות מה זה בדיוק ורציתי לשאול ) פשוט חרשתי את האוטו וכל הכביש הסתכל עליי !!! אפילו היתה במושב הקדמי בקבוק טמפרי תפוזים :lol:

אם מישהו יכול להגיד לי איזה רכב זה בדיוק ולמה הדבר הזה משמש ( טוב גם אם בעל הרכב קורא אשמח רק להסתכל מקרוב בפנים ) :)

תודה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
הסמל שהיה עליו ( כמו יגואר ) אך זה לא נמר

יגואר זה גם בעל חיים למקרה ששכחת לא רק שם של אוטו .

:wink: יגואר זה יגואר ולא נמר .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם
הסמל שהיה עליו ( כמו יגואר ) אך זה לא נמר

יגואר זה גם בעל חיים למקרה ששכחת לא רק שם של אוטו .

:wink: יגואר זה יגואר ולא נמר .

BLACK TIGER :)

אני יודע שזו קדילאק אך אני לא מצליח לדעת איזה דגם ! :(

אני רוצה לדעת עוד יותר על המכונית זה כל העניין :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לפני שבועיים בערך, היה לילה, והלכתי לטייל לבד בישוב שלי, שמעתי שריקה מוזרה מכיוון השמים...

הבטתי למעלה וראתי מין אור מוזר כזה, סגול וירוק... ולפתע הוא נעלם אל תוך השיחים...

רצתי לשם מהר ככל שיכולתי וכשהגעתי ראיתי שני חיזרים בגודל של תפוח אדמה....הם שכבו ערומים בתוך שיח... הם שכבו אחד על הזני וזזו בצורה משונה (למעלה ולמטה כזה....)וגם גנחו בקולות מוזרים...

לא ממש רציתי להפריע להם אז הלכתי, מה גם הגיעו האנשים החביבים בחליפות הלבנות לאסוף אותי :-)....

מישהו יודע מה הם עשו שם?

*נ.ב. הבדיחה עלי...

יכול להיות שראית רולס-רוייס או אולי קאדילק ישנה:-)

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לפני שבועיים בערך, היה לילה, והלכתי לטייל לבד בישוב שלי, שמעתי שריקה מוזרה מכיוון השמים...

הבטתי למעלה וראתי מין אור מוזר כזה, סגול וירוק... ולפתע הוא נעלם אל תוך השיחים...

רצתי לשם מהר ככל שיכולתי וכשהגעתי ראיתי שני חיזרים בגודל של תפוח אדמה....הם שכבו ערומים בתוך שיח... הם שכבו אחד על הזני וזזו בצורה משונה (למעלה ולמטה כזה....)וגם גנחו בקולות מוזרים...

לא ממש רציתי להפריע להם אז הלכתי, מה גם הגיעו האנשים החביבים בחליפות הלבנות לאסוף אותי :-)....

מישהו יודע מה הם עשו שם?

*נ.ב. הבדיחה עלי...

יכול להיות שראית רולס-רוייס או אולי קאדילק ישנה:-)

אני יודע שזו קאדילק ! אני פשוט רוצה לדעת איזה דגם זה בדיוק :idea:

Henry Miller

פורסם

יש לך יותר פרטים?!

איזו שנה?

מידת גלגלים? כמה כיסאות מקדימה? כמה דלתות? גג רגיל / נפתח? בית פנסים עגול או מרובע? כנפיים תפוחות?

תן לנו טיפה פרטים...

זה בערך כמו שאני אשאל "ראיתי ציפור, נו... כזו עם כנפיים.... שעפה!!! נו... אני בטוח שזו היתה ציפור, כן וגם היו לה כנפיים.... אתם יודעים איזו ציפור זו????"

:lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זהו הקדילק 62 (שם הדגם) מודל 56 אם אני לא טועה

של עו"ד שלמה גדרון

רכב ענק ומדהים, אני מזהה אותו לפי התאור על האגזוזים שמובנים בתוך הטמבון, בשילוב עם הצבע הירוק המוזר.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם
זהו הקדילק 62 (שם הדגם) מודל 56 אם אני לא טועה

של עו"ד שלמה גדרון

רכב ענק ומדהים, אני מזהה אותו לפי התאור על האגזוזים שמובנים בתוך הטמבון, בשילוב עם הצבע הירוק המוזר.

ואללה אתה כנראה צודק ,

a_1958_Cadillac_Model_62.jpg

למרות שהיא נראתה יותר קרובה ל 1954 FLEET

54fleetwood-1.jpg

Henry Miller

פורסם

ליתר דיוק אני כמעט משוכנע שהיא ה FLEET ( אחרי מבט שני וחוזר )

אגב תודה לליאור ברוך על אתר מכוניות האספנות שלו ( התמונות משם )

Henry Miller

פורסם
המתקן דמוי סירנה שראית על לוח השעונים הוא עמעם-אורות. תפקידו לעמעם את אורות הדרך כשבא מולך רכב אחר.

נמרוד

תודה רבה על ההסבר :)

אני כבר זמן מה מנסה להבין מה זה בדיוק ! :wink:

Henry Miller

פורסם

האוטו ששלחת לינק אליו זה לא האוטו .

האוטו באתר זהו קייזר -ומצולם בתערוכה במרכז הקונגרסים חיפה

ושייך למר איטלסון מהמועדון .

הקדילק המתואר זהו קדילק קופ דה ויל , שנות החמישים (לא זוכר איזו שנה במדויק ) ואמת , שייך למר גידרון . האוטו כיום חיפאי ובמצב מהמם .

מניע בנגיע והמנוע בעל 8 צילינדי V עובד שקו ויפה להפליא .

גיר אוטומט 4 הילוכים עם מזגן ושאר פינוקים.

לגבי ה"משהו" על לוח השעונים . אם אינני טועה זהו מנגנון לזיהוי אור גבוה

מהרכב שבא ממול או משהו בדומה , לא זוכר בדיוק .

זהו לעת עתה .

ניתן לראות אותו במפגש שישי בתחנת הדלק פז מול לב המפרץ .

אם יגיע ביום בהיר אצלם אותו .

בייייי

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

קאדילק

קדילאק.JPG

קדילק.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לפי התיאור זו אכן הקאדילאק של עו"ד גדרון. ניתן להבחין ברכב חונה מדי פעם בתחנת הדלק שברח' החלוץ פינת רח' ברוולד בחיפה.

ד"א, לעו"ד גדרון (אדם נחמד מאוד לכשעצמו ו"מטורף" על רכבים קלאסיים) יש בנוסף עוד שברולט בל-אייר לבנה-אדומה במצב תצוגה, וכן טריומף ספיטפייר לבנה עם גג שחור, במצב פחות טוב אבל עדיין מיוחדת.

LUCKY GUY!

נ.ב. - באותה תחנת דלק חונה דרך קבע גם ג'יפ CJ3A או דומה לו, בצבע ירוק צבאי ובמצב מדהים. לרכב יש בעיית מנוע מסויימת, והבעלים היה מעוניים עד לפני מס' חודשים למכור אותו סביב 20K. אני הייתי מתעניין (אם הייתי בקטע של ג'יפים ולא היה לי את הספיידר על הראש, מתחת לישבן ועוד בכמה מקומות...).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...