Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני כבר המון זמן צופה מהצד באתר ונהנה .

לאחרונה החלטתי לוותר על הקטנוע שלי לטובת חלום ישן-רכב אספנות

יש לי קצת ידע וניסיון בשיפוץ .(לא ברכבים אלא יותר במטוסי קרב.....)

אשמח להמלצות לרכב לא בסכומים רציניים אלא משהו כליל להתחלה עם המון אהבה.

האם לדעתכם יש רכב בסכום של עד 4000 ש"ח:?

והאם כדאי לקחת רכב שנוסע או רכב שעמד ולהתחיל מאפס.

בכל מקרה אשמח לקחת חלק פעיל מעכשיו באתר (מקווה שבקרוה יהיה גם עם רכב).

אשמח לייעוץ והכוונה.

בברכת שנה טובה ומתוקה לכולם

אבי

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שתקציב של 4000 ש"ח לא יספיקו אפילו לפרוייקט צנוע מכיוון שגם כשמבצעים את העבודה לבד חלקים, חומרים טסטים וביטוחים עולים כסף...

בכל מקרה ניתן לשפץ בכיף (ולטעמי גם לרמה טובה) בתקציבים נמוכים יחסית רכבים "עממיים" שהיו פעם נפוצים על הכביש כמו סובארו, וולבו, פורדים (אסקורט או קורטינה) ועוד רבים וטובים.

בכל אופן עצתי היא להתחיל עם תקציב כפול לפחות ממה שציינת גם אם הדבר ידחה את תחילת השיפוץ. עדיף להתאזר מעט בסבלנות מאשר להתחיל בפרוייקט שיתקע באמצע מחוסר תקציב...

פורסם

ברוך הבא

עצתי היא ראשית שתצטרף למועדון ה-5, תבוא למפגשים ותחוש את האוירה. תפגוש אנשים שיעזרו לך.

העצה העיקרית שאני יכול לתת לך היא שלא משנה איזה רכב אתה קונה, חשוב שהוא ייסע. יהיה חי ונושם, דלק בעורקים, שמן בורידים וכו'.

בדוק את הניירת. בלי קומבינות.

בנוסף לרכבים שציין קודמי לשירשור (GLF) הייתי מצרף את החיפושית ואת הוליאנט/דארט. לכולן אין בעיית חלפים והמבנה שלהן פשוט וזה טוב לפרוייקט ראשון.

והעיקר, בהצלחה!

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני ממליץ על רנו 4. ואני גם לא מסתיר את זה שיש לי אינטרס להגיד לך את זה! :lol:

וברצינות:

זה רכב כ"כ פשוט וכ"כ קל לתחזוקה שזה פשוט מפתיע כל פעם מחדש.

אין דבר שלא נגיש במכסה המנוע, כדי להגיע לחלק כזה או אחר ברוב המקרים אפילו לא צריך לפרק חלקים בדרך.

אוטו מעולה להתחיל איתו, וזה גם אוטו אמין מאוד שיכול לשמש גם כרכב לנסיעות יומיומיות.

חוץ מזה שבעיני הוא יפה ומאוד צרפתי. :idea:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
שלום חברים

אני כבר המון זמן צופה מהצד באתר ונהנה .

לאחרונה החלטתי לוותר על הקטנוע שלי לטובת חלום ישן-רכב אספנות

יש לי קצת ידע וניסיון בשיפוץ .(לא ברכבים אלא יותר במטוסי קרב.....)

אשמח להמלצות לרכב לא בסכומים רציניים אלא משהו כליל להתחלה עם המון אהבה.

האם לדעתכם יש רכב בסכום של עד 4000 ש"ח:?

והאם כדאי לקחת רכב שנוסע או רכב שעמד ולהתחיל מאפס.

בכל מקרה אשמח לקחת חלק פעיל מעכשיו באתר (מקווה שבקרוה יהיה גם עם רכב).

אשמח לייעוץ והכוונה.

בברכת שנה טובה ומתוקה לכולם

אבי

שיהיה לך בהצלחה רבה

רכב אספנות תחביב חביב

פורסם
אני חושב שתקציב של 4000 ש"ח לא יספיקו אפילו לפרוייקט צנוע מכיוון שגם כשמבצעים את העבודה לבד חלקים, חומרים טסטים וביטוחים עולים כסף...

בכל מקרה ניתן לשפץ בכיף (ולטעמי גם לרמה טובה) בתקציבים נמוכים יחסית רכבים "עממיים" שהיו פעם נפוצים על הכביש כמו סובארו, וולבו, פורדים (אסקורט או קורטינה) ועוד רבים וטובים.

בכל אופן עצתי היא להתחיל עם תקציב כפול לפחות ממה שציינת גם אם הדבר ידחה את תחילת השיפוץ. עדיף להתאזר מעט בסבלנות מאשר להתחיל בפרוייקט שיתקע באמצע מחוסר תקציב...

למה? -בהחלט אפשר ליקנות אפילו בפחות מזה אחד מהרכבים ה"עממיים" שהמליצו כאן, אפילו במצב נסיעה, אבל לא במצב אידאלי- ומכאן להמשיך הלאה, והשמיים הם הגבול! הכל תלוי, מה ובכמה זמן רוצים- כאמור, אם, נניח, קונים באיזה 3 אלף אוטו נוסע, אבל דורש פחחות וצבע וסידור פנים- אפשר לעשות חלק גדול מהעבודה לבד, ובמשך הזמן, ואז זה גם לא יהיה יקר "במכה", וגם הבן אדם יהנה מהתהליך השיפוץ, כמובן, אם זה מה שבא לו. דבר אחד בטוח- ליקנות אוטו במצב מצויין בפחות מ-4 אלף- "קצת" בעייתי! אבל נוסע סבבה- בהחלט אפשרי! עזוב כרגע את הביטוח וטסט- אני אף פעם לא מכליל אותם למחיר האוטו, כי אחרת אין בכלל טעם לדבר על כלום.

לגבי "נוסע", או "עומד- להתחיל מאפס"- אז, זה נורא תלוי בראש ובראשונה- האם יש לך מקום וסבלנות? -כי, אם אין לך בעיית מקום (כלומר- יש לך חניה מקורה בתוך הבית, ובכל מקום אחר שקט ובטוח), שתוכל לעבוד שם זמן לא מוגבל, ולא "בוער" לך לנסוע מייד באוטו שתקנה- למה לא להתחיל ממשהו שלא נוסע- גם אפשר בד"כ ליקנות משהו כזה בפחות כסף, וגם (לטעמי) יותר כיף להחזיר משהו, שלא נסע- לחיים! אבל, אם אין לך את כל זה- אז הפתרון בשבילך- בתקציב, שציינת, לקחת משהו זול ונוסע, ולעשות לו "פינישים" ליד הבית!

בכל מיקרה- בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני הייתי ממליץ על חיפושית בלבד ולמה????

1.קנייה זולה

2. מרכב עמיד אפשר עדיין למצוא רכבים עם צבע מקורי ולא רוקובות

3. את רוב החלקים 99% אתה יכול למצוא בארץ ביותר מחנות אחת או שניים

4.מכניקה פשוטה

5.גם אם באמצע זה לא מעניין אותך תוכל למכור אותה באותו הסכום

בכל מיקרה אני ממליץ לך להמתין ולהגדיל את הסכום הראשוני

גם אם לא תקנה רכב ה 8K לפחות יהייה לך כסף לתיקונים ראשונים טסט וביטוח

ב ה צ ל ח ה

פורסם
לא תכננתי למכור

אבל עם אתה רוצה יש לי הילמן שנת 70 1800 סמק אוטומט

4 דלתות רכב נוסע סבבה

הילמן מינקס זהה להנטר

5000 שח פלוס רכב נוסף לחלקים

0522790303

מצטער אבל השם לא אומר לי כלום

אני מחפש רכב פשוט וקל לאחזקה לבד בבית

האם הרכב במצב נסיעה?טסט?בבקשה פרט בפרטי וגם תמונה תעזור

חוץ מזה האם לא עשית חיסול מלאי כללי?????????.

אשמח לעזרה במציאת רכב במצב נסיעה בתור התחלה

הסכום נטו על הרכב בלי ביטוחים יהיה בסביבות 4000 ש"ח

תודה:lol:

התחדשתי בוולוו 240 1983

פורסם

בחור צעיר כמוך היה צריך להכנס לגוגל ולחפש תמונה של הילמן הנטר. אבל עשיתי זאת במקומך

ההילמן הנטר היה בשעתו רכב נחמד מאוד עם ביצועים טובים.

אתה רוצה לתחזק לבד אבל כמו כל דבר צריך לדעת איך? לא אמרת לנו אם יש לך נסיון וכישרון טכני. בלי שני אלה קשה מאוד לתחזק לבד. גם עם כישרון וידע זה לפעמים לא קל...

הילמן הנטר 1970.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

כן יש לי מעט ניסיון מעבודה של שנה במוסך ביתי אם חבר

כמו כן היום אני מתעסק בפחחות למטוסי קרב(למי שאומר משהו המושג מבנה מטוס)

כן נכון שכתבתי שאין לי מושג אהל מייד אחרי ששלחתי עשיתי גם חיפוש ומצאתי

בכל מקרה תודה:oops:

התחדשתי בוולוו 240 1983

פורסם

:-P

תוסיף עוד קצת ותקנה לך חיפושית במצב סביר,אני מבטיח שלא תתאכזב.....:mrgreen:

אני בעד:lol::roll::roll:

תמכור לי ?

לא הצלחתי למצוע במצב נסיעה במחיר אטרקטיבי אלא ללא טסט .............

התחדשתי בוולוו 240 1983

• תוכן חדש...