Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזיק מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה חתיכות פרופיל והמנוע מוכן לעבודה.

אכשיו צריך להוסיף גלגלי שטח לניידות בסביבה :wink:

Resize of רכב מנוע 014.jpg

Resize of רכב מנוע 013.jpg

Resize of רכב מנוע 015.jpg

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ספר קצת איך זה עובד ובנוי

ואים אפשר להניע מנוע על זה

בניתי את המיתקן לפי דוגמא שהורדתי . עים קצת ידע בריתוך כול אחד יכול לבנות את המיתקן . להניע מנוע לא אפשרי צריך תמיכה הרבה יותר חזקה. :wink:

Resize of Res-1000.jpg

Resize of רכב מנוע 015.jpg

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

מהתמונות ניתן לראות שאפשר לסובב את כל המנוע, האם כך?

באמת ניראה שקל לבנות מתקן כזה.

אספנות = סבלנות

פורסם

יובל - זה חוסר אחריות להגיד שכל אחד עם קצת ידע בריתוך יכול לבנות כזה.

זה כל כך רחוק מהמציאות.

מחר איזה "חסר נסיון" מהאתר ילך לקנות רתכת 180A ימצא כמה פרופילים, יבנה משהו דומה למה שאתה בנית, "ישים" על זה מנוע - והופ! הלכה רגל!

מנוע כמו שאתה שמת { אגב - של מה זה בכלל? פורד? } שוקל באיזור ה 250 קילו, זה די כבד. והמנוף שהוא יוצר על המיתקן+הכח ,שמפעילים על מנת לשחרר/להדק ברגי ראש למינהם ,עלול לפרק את המתקן אם לא נבנה כראוי.

כן, ישנם מתקנים שאפשר לסובב, לדעתי מיותר לקנות/לבנות מתקן שלא מאפשר את זה, זה כל כך עוזר בעבודה.

המנוע מתחבר למיתקן על פלטה עם חורים, עם הברגים של ההוזינג גיר.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

להרים את המנוע למיתקן זה דבר לא כלכך פשוט ואפילו נגיד שבניתם את המתקן בלי מנוף קרן או כננת (לי למזלי יש את שניהם) אין מה לעשות עם המתקן הנ"ל.

חוצ מיזה אני עדיין לא מבין למה צריך לסובב את המנוע???

עשיתי עשרות אוברולים למנועים בחיים שלי ובחיים לא הייתי צריך להפוך את המנוע!

בשביל איזה 10 ברגים בקרנק למה לי להפוך אותו אני מחזיק אותו עם הכננת או המנוף קרן שם על המחרטה עושה אובר סייז במידה שאני צריך שוטף בנפט מחבר את הבוכנות מילמעלה קרנק מלמטה וזהו לא הפחתי כלום!

תסבירו לי למה צריכים מתקן כזה.

ואני כבר בניתי מתקן עם חילוצית (משמש במקום כהל כאשר מחברים אליו פלוס ומינוס ישירות ממצבר) ואת המצבר מחברים לסטרטר נותנים סטרטר והמנוע מניע (את מיכל הדלק או יותר נכון אינפוזיה על המתקן עשיתי ממעבה של מיים של פונטייק סאנבירד) התושבות זזות על מסילה שאני מחזק מלמטה את הנעילות שלהם וזהו.

מי שמתעשק עם מנועים והרבה מומלץ לו לבנות מתקן כזה די פשוט החלקים הם: חילוצית, מצבר, שני תושבות מנוע, אינפוזיה לדלק + פילטר דלק. בהצלחה ירין אלקיים.

תמונות יצורפו בהמשך כאשר אני יעשה עוד אוברול עליו או משהו כזה.

ירין אלקיים

פורסם

ירין - לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד, יש לך כננת - אז אתה לא צריך להפוך, לי אין , וגם לא מנוף , לא יודע איך הגעת ל 10 ברגים בקרנק, לי יש 8 בוכנות, 2 ברגים לבוכנה, 4 ברגים על כל קאפה של מיסב ראשי { 3 כאלה } ועוד שתיים בצדדים.

בנוסף - הרבה הרבה יותר נח לטפל במשאבת השמן, הרבה יותר נחמד לפרק את כל הברגים, להוציא את הקאפות בלי צורך לתמוך בקראנק. בקיצור - יותר נח ליסגור/לפתוח כל בורג בעולם כאשר יש לך מקסימום גישה ומינימום מאמץ.

אם לך הכי נח להרכיב משהו מלמטה מאשר להניח את הקרנק, להניח עליו את הקאפות, ואז לחזק......

לילה טוב.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם
מהתמונות לא ברור איך המתקן מחזיק את המנוע.

יש לך תוכניות יותר מפורטות לבניין המתקן?

כמה פריטים להכנת המיתקן .כמובן שהחורים בפלטה צריכים להתאים לכול מנוע לפי מידה

אחד מהצינורות נכנס בדיוק לצינור השני כדי לאפשר סיבוב המנוע . כמובן שהריתוך צריך להיות חזק .ולא להכניס רגליים מיתחת למיתקן כשהמנוע יושב על המיתקן :wink:

המיתקן מיועד לאנשים הפשוטים שרוצים לעבוד על המנוע בנוחות ולא לסופר מקצועיים שמיסתדרים גם בלעדיו :evil:

Resize of 1r 003.jpg

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

זה טוב גם בשניים.

ותודה לבני אחלה גבר תמיד מוכן לעזור ולתרום מהידע שלו. :)

Resize of gjf 006.jpg

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

שלום יובל.

נו מה נגמר אם הקרנק, האם הסתדרת? הוא מסתובב?

מה עשית?

בני :wink:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כן בני סגרתי את הקרנק המנוע מיסתובב חלק . מחר אני מעביר את הסעפת עים הקרבורטור ולאחר אני מחבר את הגיר למנוע בחוץ .אני רוצה להכניס את הכול ביחד.

בטח תקבל עוד כמה טלפונים ממני . :wink:

ושוב תודה על הכול

KAWASAKI Z1000 1980

• תוכן חדש...