Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש כאן דוברי גרמנית אשמח לתרגום של הודעה שאני מעוניין לשלוח למוכר באיביי גרמניה, פשוט החבר'ה שם כנראה לא אוהבים או לא מבינים אנגלית:?

אני פשוט רוצה לדעת אם הוא יהיה מוכן לשלוח לישראל (גם בתוספת תשלום עבור הטרחה) ואם כן כמה זה אמור לעלות.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

Hallo meneer,

Kunt u het schip aan Israël?

Zo ja, wat zijn dan de verzendkosten?

גוגל טרנסלייט

השתמשתי הרבה פעמים ותמיד עם הצלחה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

חס וחלילה. אתה נותן לו משפטים בהולנדית, ואילו הוא ביקש בגרמנית. שים לב, לא אחת יש איבה בין שני העמים...

בגרמנית:

Sehr geeherte Herren,

Is es moeglich diese Teile nach Israel zu schicken? Wenn ja, geben Sie bitte den Preis an.

Besten Dank im voraus,

Moishe Gemendel

שים לב לרשום את האותיות הגדולות כפי שאני רשמתי.

שים לב שחתמתי לא בשמך האמיתי...

בהצלחה.

פורסם
תודה רבה, העתקתי ושלחתי, נראה מה יהיה:lol:

החולרות לא שולחים לישראל בדרך כלל

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
החולרות לא שולחים לישראל בדרך כלל

הבעיה ששם יש חלקים לגולף שאין באף מקום אחר:roll: יש קצת באנגליה אבל לא באותה כמות ואיכות.

חבר מועדון 13925

פורסם
הבעיה ששם יש חלקים לגולף שאין באף מקום אחר:roll: יש קצת באנגליה אבל לא באותה כמות ואיכות.

לדעתי אתה צריך לחפש באנגליה. משומשים ב-clubgti.co.uk וחדשים ב-gsfcarparts.com.

פורסם

מה זה אומר?

Hallo, müsste ich mich erkundigen! Denke wird so ca. 25? der Versand kosten! Wäre aber durchaus möglich!

ותודה לכל העוזרים, גם באנגליה יש כאלו שלא ממש מוכנים לשלוח לארץ, ואם כן אז המחיר מופקע...

חבר מועדון 13925

פורסם

ותודה לכל העוזרים, גם באנגליה יש כאלו שלא ממש מוכנים לשלוח לארץ, ואם כן אז המחיר מופקע...[/quote]

הם לא עושים את זה בכוונה.

עלות המשלוח מאנגליה לארץ מאוד גבוהה גם אם זה על גב של צב...

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

מגרמניה אפשר לשלוח בדואר רגיל דברים של עד 20 ק"ג, מאנגליה רק עד 5 ק"ג, אבל רוב החברות בגרמניה לא מוכנות לשלוח בדואר אלא עם מפיץ וזה עולה סכום אסטרונומי.

פורסם
מגרמניה אפשר לשלוח בדואר רגיל דברים של עד 20 ק"ג, מאנגליה רק עד 5 ק"ג, אבל רוב החברות בגרמניה לא מוכנות לשלוח בדואר אלא עם מפיץ וזה עולה סכום אסטרונומי.

זה נכון, עולה לי עכשיו 85 יורו לשלוח כמה גומיות מגרמניה לארץ והוא מוכן לשלוח רק ב UPS מבוטח...:-(

חבר מועדון 13925

פורסם
אם תרצה תוכל לשלוח אלי לשוויץ דברים קטנים וכשיהיה בארץ (מרץ או אפריל) אני יכול להביא אותם

תודה רבה על הרצון לעזור, בהחלט אחשוב על הרעיון במידה ויהיה משהו שאצטרך

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...