Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל מראש על חוסר הבנה בסיסית בנושא הזה- אני רחוק שנות אור מהרכבים, שיש להם בכלל דבר כזה!:-D

השאלה בשביל חבר, שאינו חבר בפורום:

באימפרזה טורבו שלו הוסר ממיר קטליטי, מה שגורם לנורית "check engine" להדלק. הוא שמע, שמוסיפים איזה נגד, שמבטל את החיישן, או משהו כזה- השאלה: מה/מי/מו ומאיפה (בעיקר)? שוב, אינני מכיר את העניין, אז לא לזרוק עליי אבנים!:wink:

תודה מראש!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם לי יש את אותו העניין באימפרזה שלי, עשיתי צנרת 3" שזה כולל הורדת כל הממירים

וכרגע אני נוסע עם נורת הניהול מנוע דלוקה קבוע. הבנתי שברגע שמשנים תוכנת ניהול לרכב

ניתן להסיר את "התקלה", וזה מה שאני לפחות יעשה בימים הקרובים, כרגע אני על הניהול המקורי.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אני יודע שבVAG בונים צינורית שהולכת הפוך מכיוון הזרימה ובכך ''עובדים'' על החיישן בזה שהוא חושב שיש פחות אוויר מזוהם.

פורסם

בVAG ברגע שנדלקת הנורה ישנה ירידה בסחיבה

החיישן שאחראי על זה הוא החיישן שיושב אחרי הממיר שהוא בעל קצב רענון נמוך ולא משפיע כמו החיישן הקדמי (לפני הממיר) שמעדכן את מחשב הרכב בזמן אמת

ברגע שהחיישן האחורי מרגיש פליטת CO גבוהה מהנורמה נדלקת הנורה כאינדיקציה ובמקביל המחשב מוריד את ספיקת הדלק ע"מ להגיע לאיזון (מה שלא מתקבל ללא ממיר)

השיטה של הצינורית היא די פשוטה,בהברגה של היוניט האחורי מבריגים צינור בצורת וו שפונה בחזרה לכיוון המנוע ובקצהו מורכב החיישן,החיישן מקבל רק מעט ממגזי הפליטה ולכן חושב שהמצב תקין

אני לא יודע איך המצב מתבטא באימפרזה (הורדת הספק)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
ניתן לפתור את הבעיה חשמלית ללא ריתוך צינור מאריך לצנרת.

אורן

השאלה- איך?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• ספונסר פורום
פורסם

ע"י בניית מעגל יצור גל סינוס פשוט.

כמו זה לדוגמא.

http://www.massmind.org/images/www/hobby_elec/e_ckt18.htm

אורן

פורסם

בזמנו הרכבתי צ'יפ של אבסולוט ללאון נטולת ממיר, היתה אפשרות לבצע העדכון במסגרת ההתקנה?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

בצנרות שאנחנו מוכרים יש שינוי במיקום הלמדה האחורית דבר שמונע תקלה של ביטול ממיר.

לכן אין צורך בעידכון תוכנה

ברמה העקרונית ניתן לבטל כל קוד תקלה דרך עידכון תוכנת ניהול המנוע

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

• תוכן חדש...