Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי לי קופה 2.0 מודל 2001 ואני מחפש עבורה שיפורים מכאניים

ניתקלתי בEBAY בציפ שלטענתם מוסיף 30 HP הוא מתחבר לחיישן האוויר המשנה לו נתונים

כך שהמחשב יגיב אחרת .

אני חושש בגלל המחיר הנמוך 24$ האים מישהו מכיר?

פורסם

אני אקל על עצמי ואשלח אותך לחיפוש כאן בפורום. יש כאן מספיק מידע על זה ולמעשה שם היית אמור לבקר לפני שפתחת את השרשור.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בוא קח אחד בחינם , ואז העבר לכל העולם את המסר שאין דבר כזה .

אתה גם מוזמן לראות מה יש בתוך זה , רמז - נגד בשקל וחצי .

היתה צריך לראות את הפרצוף של הבחור שהורדתי לו את זה מהרכב , אז לא שברנו את זה אם פטיש כמו כולם אני פשוט מעביר את המסר בעדינות , אין ב 25 דולר 30 כוח סוס . ב 25 דולר המקסימום שאתה יכול לעשות זה למלות איזה 12 ליטר של 98 שום דבר מעבר ...

פורסם

OK כעת הגיע הזמן לבדוק כיוונים חדשים . האים למישהו יש ניסיון ?

בבקשה אל תשלחו אותי לחפש אני ממש נטול ניסיון וידע קודם.

כל נושא השיפורים חדש מאוד עבורי ואים מישהו מכיר אתרים למתחילים שיעזרו לי

להבין כצט יותר. אולי עים התמקדות במאגן. אשמח ביותר לקבל עזרה "אני פונה ללב שלכם".

פורסם

דבר איתנו בתקציבים .

אגב גם אם אתה עצלן שלא יאומן תמיד כדאי לחפש באינטרנט , סדנאות , אנשים , ולנסות לדלות כל בדל של מידע , זה יחסוך לך הרבה כסף על שטויות .

פורסם

לא מדובר בעצלנות אלא בחוסר הבנה.

קראתי המון חומר אבל את מרביתו לא הבנתי.

התקציב שלי באזור 400$.

הסבר פשוט יתקבל בברכה.

פורסם

לפי מה אתה אומר את זה?

מה בתכנון של המגאן קופה כל כך שגוי, שאפשר להרים הספק בכמעט 7%, להוריד צריכה בכ5%, וכל זה על רכב אטמוספרי?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אין פגם בתכנון של המגאן אבל זה לא אומר שאין אפשרות לייעל את עבודת המנוע על ידי החלפת ציפ/תוכנת ניהול מנוע ולקבל תוספת הספק/מומנט וירידה בתצרוכת דלק.

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

אולי מישהו יכול להיות החלטי?

אתם מבינים למה אני עדיין לא מבין את העניין.

יש תוצאות או אן ואים כן כמה?

האים זה מצדיק את ההשקעה או נשקיע בשיפור אחר?

• תוכן חדש...