Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משוטט לי להנאתי באתר משרד הרישוי ופתאום נתקלתי בזה."מ- 30 בספטמבר רכב אספנות מחוייב לבצע "טסט" פעם אחת בשנה ".חשבתי שתרצו לדעת ומקווה שאלה לא חדשות ישנות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

להלן ציטוט שפורסם לפני כחודש:

''לחברי המועדון החמש שלום,

מועדון החמש שמח להודיע שבישיבת וועדת הכלכלה של הכנסת היום בבוקר, אישרה הוועדה חובת טסט אחד בשנה לרכבי אספנות במקום שני טסטים כפי שהיה עד כה.

יחד עם זאת, יתבקשו בעלי רכבי אספנות לבצע בדיקות חורף לרכבם.

בישיבה נכח יו"ר המועדון, נחום קדמיאל, שייצג את עמדת המועדון מול חברי הוועדה.

פרטים נוספים על פרטי השינוי יכנסו לתוקף חודש ממועד פרסום הוועדה ברשומות.

השינוי יאפשר לבעלי רכבי אספנות מפגש שנתי אחד בלבד עם מנגנון מכוני הרישוי, ויקל על מימוש תחביבנו המשותף.

מועדון החמש פעל באינטנסיביות בשנים האחרונות למען שינוי זה, ומאמין שיהיה לטובת חבריו ולטובת כל אספני הרכב הקלאסי בארץ.

בברכה,

מועדון החמש''

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
אני משוטט לי להנאתי באתר משרד הרישוי ופתאום נתקלתי בזה."מ- 30 בספטמבר רכב אספנות מחוייב לבצע "טסט" פעם אחת בשנה ".חשבתי שתרצו לדעת ומקווה שאלה לא חדשות ישנות.

עוד מעט תוכל להצמיד להודעה שלך שלט "הודעת אספנות"

ארז רונן

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סלחו לי על השאלה ...אם עשיתי טסט ב-22 לספטמבר וברשיון מופיע תוקף לחצי שנה,האם יש סיכוי שאצליח להכנס לקטגוריה של פעם בשנה,כבר עכשיו?תודה.

• תוכן חדש...