Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אמרו לי לפתוח רשרוש זה פה אז הנה עוד נסיון,מצטער מראש אם גם הפעם זה לא לפה.

אז ככה קניתי רכב שלשום ומותקן בוא בצד הנהג על הקורה פוד שעונים משולש אם שעוניי חום כאלה ואחרים שנראים דיי טוב ומוסיפים למראה הרכב בפנים.

אנשים שאני מכיר אמרו לי שכדיי להוריד את כל העניין הזה כי הוא לא חוקי.

לשאלתי: האם באמת שעונים חיוניים כמו טמפ שמן מים וכו.. הם לא חוקיים? או שהעניין הוא בפוד עצמו? או רק בשעונים מסויימים?

קיצר אין לי שמץ של מושג מה מותר ומה אסור,ואם זה באמת לא חוקי איפה זה רשום?

אני יודע שישנם הרבה שטויות כאלה של תלוי על איזה בוחן תיפול ואיזה מצב רוח יש לו באותו הרגע אבל

אם יש ספק אין ספק.

אשמח לקבל תשובות יותר מעמיקות מאנשים יותר מנוסים לגביי העניין, תודה רבה מראש

פורסם

זה מסתיר משדה הראיה. אני אישית נגד פוד קורה.

לגבי חוקיות, תלוי בשוטר. חלקם יאמרו בגלל שזה מסתיר משדה הראיה וחלקם יאמרו שזה מעין שינוי מבנה וחלק בכלל לא יתעניינו בזה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

פוד קורה אכן מסתיר שדה ראיה, במיוחד האלו של ה-3 שעונים.

באמת שוטר יכול לטעון שזה שינוי מבנה? כשכל רגע עוברים בכביש רכבים עם דיבוריות מותקנות וההכי אהוב עלי, GPS שמסתיר שדה ראיה בצורה עצבנית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מעבר למה שנכתב, בזמן תאונה, פודים שהותקנו בצורה חאפרית יכולים לעוף לכיוון פני הנהג ויושבי הרכב.

עדיף להוריד את הפוד, ולהתקין שעונים במיקום "אלגנטי" ובטיחותי יותר (כמו באיזור הרדיו דיסק, או בתוך המגירה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אולי אפשר, אבל זה מטומטם לגמרי. אם זה שינוי מבנה, אז כל התקנת דיבורת ו GPS היא גם שינוי מבנה.

ואם לקחת את זה הלאה, המסופון בניידת משטרה - גם שינוי מבנה. יש להוריד לאלתר את כל ניידות המשטרה מהכביש.

פורסם

GPS שתקוע באמצע השמשה מסתיר כמו 3 פודי שעונים.

זה לא שאני בעד פודי שעונים לקורה שבאמת מסתירים שדה ראיה אבל מי אמר שהתקנת פוד דינה אינו כהתקנת GPS?

פורסם

זה מאוד אישי אם זה מגעיל או יפה.לדעתי זה אחד הדברים הכי יפים ברכב אבל בשום פנים ואופן לא יישב ברכב שלי כי זה מסתיר שדה ראייה.בשביל זה המציאו מאפרות שאין להם שימוש מעיפים אותם ובונים במקום שעונים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לי יש פוד משולש שקיבלתי עם הרכב שקניתי אותו.

לדעתי זה דווקא די נחמד למרות שבעבר לא התלהבתי מזה.

שוטרים בדר"כ לא מתייחסים לזה יותר מדי, אבל זה כן מסתיר לפעמים בפניות שמאלה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מסתיר או לא זאת לא השאלה

ובקשר לשינוי מבנה לפי מה שאני יודע זה תופס רק לגבי שינוי מבנה חיצוני של הרכב

למרות שיש חוק שקובע שכל תוספת ברכב שעלולה לסכן את הנהג בעת תאונה אסורה בהחלט

אבל לא זכור לי שום חוק לגבי אביזרים שמסתירים את השדה ראיה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
ובקשר לשינוי מבנה לפי מה שאני יודע זה תופס רק לגבי שינוי מבנה חיצוני של הרכב

פשוט לא נכון.

על שינוי מבנה מורידים גם בהחלפת הגה לדגם "ספורטיבי" וגם בהחלפת דוושות לסט מאלומיניום.

בקיצור, אם הבוחן רוצה להוריד את הרכב מהכביש, גם העץ ריח שתלוי באוטו הוא עילה לסעיף שינוי מבנה :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...