Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברצוני לדעת מה ההבדלים בין אגזוז פרי פלו נרוסטה מהגרסה היותר פשוטה שנמכרת במחיר 400-500 ש"ח

לאגזוז שהוא "פירמה" כמו סופרספרינט,רמוס,סיברינג שנמכר ב1500 שקל

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

המושג "אגזוז פרי פלואו" מתייחס לצנרת מהדאון פייפ ועד הסוף שהיא זרימה חופשית.

מה שאתה מתכוון אליו זה דוד אחורי.

מה שמשתנה זה בעיקר איכות החומרים והגימור, למרות שיש כמה דודים בניה עצמית שהם הרבה יותר טובים מאלו שמיוצרים ע"י חברה מוכרת, אבל הם עולים 2000 ש"ח+-

מה עוד שהאגזוזים מחברות ידועות הם ברובם בעלי אישור משרד התחבורה.

פורסם

זיהום - לא שידוע לי, אבל עוצמת רעש מן הסתם משתנה בין דגם לדגם, אבל לאו דווקא בגלל גובה העלות.

ואם אתה מחפש דוד אחורי שכזה, לא הייתי מתפשר על אחד שלא בא עם תעודות ממשרד הרישוי ומשלם מראש יותר.

כי אח"כ לעבור טסטים זה סיפור, כאב ראש וגם לא בדיוק חוקי.

פורסם

דוד אכותי יחזיק הרבה יותר זמן. .

הזולים בנוים מהחומר פשוט יותר וגם דק יותר.

לחברות כמו ספרינג,יש גם אפשרות לבחור לפי צליל. ז"א משקיעם גם באכות הסאונד.

Omnia mea mecum porto

פורסם

עידן , בוא אני יספר לך סוד האישור הזה שווה לתחת זה סתם גימיק שיווקי של סדנאות בארץ למכור לך אגזוז

מכון הטסטים או משטרה יצחקו לך בפנים שתציג להם אישור כזה

בקשר לבלאי - עדין אני יכול לקנות 4 אגזוזים נרוסטה במקום אגזוז סייברינג

EAT SLEEP BOOST

פורסם

בוא ואני יסביר לך.

האגזוזים הזולים (כמו שיש למישהו מאוד קרוב אליך) עשויים מהחומר הכי זול שיש. אין יותר מידי תיכנון זרימה באגזוז והרעש בדר"כ מזעזע.

לפעמים הם מגיעים עם משתיק שחונק וגם מקרקש.

אגזוזים איכותים מגיעים אחרי חישובי זרימה, לא מעט פעמים גם לפי רכב ומנוע מסויימים ואז אתה יודע בדיוק איזה סאונד יהיה לו.

החומר ורמת הגימור יותר איכותיים וכדומה.

האם שווה להשקיע? זאת כבר החלטה שלך, אני עם אגזוז שאני מאוד מרוצה ממנו שעלה לי קצת יותר מהגזוזים הזולים והרבה הרבה פחות מהאגזוזים הממתוגים.

מותאם במיוחד לרכב שלי ושקט מאוד.

אם אתה מעוניין רק תבקש ואני אדאג לך גם לאגזוז כמו שלי.

פורסם

סתם שאלה ככה לידע הכללי, הרי בפולו שלנו האגזוז חבוי מאחורי הפגוש האחורי ופונה למטה.

ראיתי כמה שהתקינו אגזוז אך זה היה ממש מתחת לפגוש (מה שמוריד את המרווח משמעותית)

אין סכנה לדפוק את האגזוז ?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
עידן , בוא אני יספר לך סוד האישור הזה שווה לתחת זה סתם גימיק שיווקי של סדנאות בארץ למכור לך אגזוז

מכון הטסטים או משטרה יצחקו לך בפנים שתציג להם אישור כזה

בקשר לבלאי - עדין אני יכול לקנות 4 אגזוזים נרוסטה במקום אגזוז סייברינג

אתה אומר את זה מניסיון?

כל רכב שמותקן בו אגזוז סאברינג {ולא בוטל ממיר קטליטי} עובר טסט ולא יהיה בעיה עם הורדה מהכביש

מי שניתקל בבעיה מוזמן להיתקשר לאי אנד איי אוטוספורט היבואנים של סאברינג שידאגו לפתרון הבעיה שניגרמת לעיתים עקב חוסר השכלתם של השוטרים או הבוחנים במכון הרישוי

האגזוזים של סאברינג מאושרים על ידי משרד התחבורה ומכון התקנים ואין שום סיבה שיהוו בעיה בטסט או בבדיקת בוחן תנועה

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

יש. המהדרין חותכים את הפגוש שהאגזוז יישב כמו שצריך.

הבעיה לא רק אצלכם אלא גם בגולף, A3 וכו'.

זה שאתה רואה התקנות של שקל או כל מיני מתחכמים ש"לא רציתי לחתוך את הפגוש" שזו משמעות נרדפת ל"היתקמצנתי לזרוק לפחח 100 שקל שתיהיה עבודה יפה".

פורסם

אני עם AVIHAITOPOR.

אם אתה מוריד את הממיר הקטליטי או משאיר פתח בצנרת בשביל להגביר את האפקט אז כמובן שלא תעבור טסט.

פורסם

ואם אתה מחפש דוד אחורי שכזה, לא הייתי מתפשר על אחד שלא בא עם תעודות ממשרד הרישוי ומשלם מראש יותר.

כי אח"כ לעבור טסטים זה סיפור, כאב ראש וגם לא בדיוק חוקי.

אם בא לך לשלם יותר - בגלל "האישור" - זכותך.

לאישור הזה אין שום משמעות.

קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=141885&highlight=%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%A3

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בוחן תנועה יקרע לך את הדף בפנים בלי לחשוב פעמיים

מזה אגזוז חוקי?! - מבחינתו זה שינוי מבנה , רעש , זיהום אוויר

איך אומר חיים הכט - אתה רוצח , אתה טרוריסט ... אותך למשטרה

בקיצור שמודפסות על הדף לא שוות אפילו את הדף

זה אני יכול להגיד גם לאחי להדפיס לי בוורד

EAT SLEEP BOOST

פורסם

מכיוון שלאגזוזים מתוצרת "סברינג-אוסטריה" יש אישורי משרד התחבורה ואישורי מכון התקנים הישראלי ,אני מרשה לעצמי לתת לכם את ההתחייבות הבאה בכתב:

כל הרוכש דוד "סברינג" או כל אדם אחר, אשר בבעלותו דוד כזה וקיבל הורדה מהכביש או נכשל בטסט בגין האגזוז הנ"ל,מוזמן להגיע אלינו ואנו מתחייבים לדאוג לו ולהשיב לו את רשיון הרכב ו/או להעביר לו את הרכב טסט כחוק!!!

שימו לב:

כל האמור לעי"ל נכון, כל עוד לא בוצעו שינויים נוספים בצנרת הפליטה ,כגון פירוק הממיר הקטליטי ושאר דודי מעבר נוספים.

בברכת שנה טובה.

• תוכן חדש...