Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בימים אלו אני עובד על הרכב שלי

סיאט איביזה שנת 99 מנוע 1600 יש לי ניסיון קודם עם מנועים של פולקסווגן אני בסטאז' להסמכה סוג 3 מכונאות וחשמל רכב

ואני מחפש מערכת פליטה טובה וחזקה יותר ממה שיש לי כרגע, אני מחפש סעפת פליטה וצינורות לדוד ללא ממיר קטליטי,

ובנוסף לזה אני מחפש ומבקש עזרה במציאת בוכנות מחוזקות למנוע, כרגע אני עובד על הספק המנוע, לאחר פילטר אוויר פתוח ודוד זרימה חופשית וחיבור הצ'יפ לרכב הגעתי מ-75 כוח סוס ל-100 כוח סוס.

אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי חברות שאתם מכירים שמוכרים בוכנות מחוזקות וסעפת פליטה לדגם שלי.

יש לציין שזהו דגם MK2 LATINO .

תודה.

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

למה לך בוכנות מחוזקות אתה לא גודש..גם בשביל 100 כוח סוס אתה לא צריך להחליף כלום ברכב

אתה גם רוצה להחליף את הצנרת ברכב רק שתדע שאתה לא תעבור טסט בחיים וגם שוטר יכול חופשי להוריד אותך מהכביש

בקשר לכוח סוס שאתה מדבר מי 75 ל100 זה יעלה לך הרכב כסף וגם לא תגיע ל100 כוח סוס

פורסם

אני אסביר לך משהו, היתה לי במנוע דטונציה ולמזלי הצלחתי להציל את הרכב ו2 בוכנות הלכו לי טוטאלוס והראש מנוע כרגע בשיפוץ, אז אמרתי אם אני יחליף כבר את הבוכנות אני ישים מחוזקות או קלות יותר שהם חזקות יותר, ולגבי הצנרת אני לא דואג בקשר לטסט וגם לא בקשר למשטרה, אני פשוט צריך עזרה ויעוץ מה אתם ממליצים על איזו חברה,

ולגבי הכוח סוס אני כבר ב-100 כוח סוס הייתי ב-75 לאחר כל הדברים הבסיסיים שהחלפתי , דוד זרימה חופשית, הוצאת הממיר הקטליטי צ'יפ ופילטר אויר פתוח הצלחתי להגיע ל-100 לאחר בדיקת דיינו.

ושאלה נוספת ברשותך, שוטר יכול להוריד אותי בגלל סעפת פליטה? מדוע?

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

בדיקת דיינו?! כלומר 100 כוח סוס בגלגל?! פשששש חתיכת שיפור הרבצת שם-מצטער שאני ציני פשוט קשה לי להאמין שבכזאת קלות הגעת ל100 כוח בגלגל שזה למעשה מה שבודקים בדיינו,

למעשה בבדיקת דיינו שנעשתה לרכב של חבר, יש לו במנוע לפי הנתונים של היצרן 140 כוח סוס, בבדיקה עלה שיש בגלגל הרבה פחות, (לא זוכר במדוייק ומאוחר מכדי להתקשר לשאול כזאת שטות) והרכב שלו עוד חדש (סיויק 2008)

פורסם

בכזאת קלות? למה קלות?

הצ'יפ הוסיף לי רק איזה 10 כוח סוס בגלל שהרכב לא גודש אם הוא היה גודש הוא היה מגיע לפחות ל-20 25 כוח סוס בקלות,

הפילטר פתוח הוסיף לי עוד 5 כוח סוס והוצאת הממיר והדוד עוד 10 כוח .

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

בהנחה שאתה לא מתכנן לגדוש/להעלות יחס דחיסה קיצוני זה נשמע לי אוברקיל רציני להשתמש בחלקים מחוזקים (ומאוד יקרים).

סליחה אבל גם אני קצת סקפטי לגבי הקלות בה הרווחת כ"ס. 5כ"ס בזכות פילטר אויר נשמע לי לופט-גשעפט, אולי כשמנשימים ביג-בלוק אמריקאי זה אפשרי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

יצא לי 98 כוח סוס. אם זה נורא רלוונטי לנושא.

אני מתכנן לגדוש לא בקרוב אבל, יש לכם משהו אחר להציע משהו שאולי כן ישפר את המנוע?

חברה מסוימת שעליה אתם ממליצים ?

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

במנוע אטמוספרי הייתי חושב על להוריד שכבה מהראש לטובת יחס דחיסה גבוה יותר + אטם ראש מחוזק (אם יש צורך)

קאמפשטים חמים יותר

פורטינג למעברי הראש

ומשהו שינגן על יחס דלק\אוויר בסטאפ הזה (מה הצ'יפ עושה?)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הכסף זה לא הבעיה ידידי , העניין הוא לקחת משהו שאין ולהפוך אותו ליש הבנת? זה מאין פרוייקט שאני רוצה ללמוד ממנו בעיקר, זה פרוייקט שאני עושה עם חבר מהסטאז'.

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

אתה עדיין שבוי בתפישה המוטעית של שיפור ע"י חלפים איכותיים יותר.

תכנון נכון מדויק ובדוק יספק את התמורה הטובה ביותר לכסף.

בוכנה נמסה או נשברת לא בגלל איכות ירודה במבנה שלה או בחומר ממנו היא נוצרה, אלא בגלל תערובת ענייה מידי

וכל מיני גורמים קטנים שהשפעתם גדולה יותר מחוזק הבוכנה.

פורסם

אבל שוב אני מנסה להתייחס לשאלתי הראשונה, איפה ניתן לרכוש חלקים לרכב שלי, ולא בפרוקיות?

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

אני לא מבין אם מדובר בסתימות (מלשון סתום) קלינית או באיזה אפקט פבלובי (שגורם לאנשים לנבוח באופן לא רצוני "תמכור...תקנה") שלא מאפשר לאנשים כאן להבין שהמנוע כרגע שפוך והתיקון/שיפור שלו נעשה במסגרת פרויקט לימודי מכונאות (פשוט לקרוא, הוא כתב את זה בעצמו), ככה שהבא שכותב שטות בסגנון "...חבל על הכסף...", "תקנה 20VT..." או איזה שטות אחרת, מורחק מהפורום לחודש! :x

מי שרוצה לעזור במציאת חלקים, יעוץ טכני מוזמן לייעץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, לא צריך להתעצבן, כולנו חברים ועכשיו ימי סליחות!

הוא גם אמר שבזכות פילטר פתוח והסרת ממיר הוא זכה ב15 כ"ס (שהם כ 20% מהכוח המקורי של הרכב), אז אמר.

בסה"כ ניסו לחסוך לו כמה יורו של קניות באי ביי. מצד שני אמר שאין הגבלת תקציב. אם כל אחד יתרום ת'חמש סנט שלו אולי יספיק לפיסטונים של פורג'.

פרוקסימה ניסח בדיוק את רוח הפורום (+פורום טכני) בלי לשלוח אותו לחפש במקורות.

שנה טובה!

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

לפותח השירשור אי אפשר סתם להפליץ איפה קונים

אתה צריך לתת מידות וכו ולדעת כמה יחס דחיסה אתה רוצה

לדוגמא BORE

CC של הראשים

עובי אטם

STROKE

ותזמין קאסטום מ ROSS או MAHLE

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...