Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחותי יש את הרכב הנ"ל שנת 95 ללא ABS, הצמיגים הקדמיים פשוט זוועה! של חברת Ceat ובמצב יבש, האוטו נועל דיי מהר את הגלגלים, אז לקראת החורף אני מחפש צמיג שאוחז טוב במידה הטיפה בעייתית 185\60\14

התלבטות בין יוקוהמה C דרייב לבין Yokohama AVS dB V500, אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע.

עם ה C דרייב יש לי ניסיון טוב במידה שונה מעט, השאלה איזה מהם יותר ספורטיבי? לא מצאתי נתונים על ה V500

ולהתלבטות אחרת- הזוג החדש שיורכב, "תמיד החדש לאחור" נראה לי קצת פחות תופס פה, אין ABS ככה שצריך מקסימום אחיזה מקדימה, הצמיגים האחוריים של GT במצב דיי טוב,אשמח לשמוע דעות על איזה סרן להרכיב?

תודה לכל העוזרים.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

שתשים C Drive וזהו... מקדימה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הייתי הולך על הCDRIVE, רק שהייתי קונה רבעייה, ה"GT" מאחורה זה זבל סיני מדרגה ראשונה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כרגע לא מעוניין ברבעייה, הGT במצב טוב ככה שהם לא יוחלפו.(בכל זאת לא הרכב שלי)

פורסם

ה-V500 שירתו אותי נאמנה על ה-33, ומעבר לזה שהם אחזו נהדר, התכונה הבולטת ביותר שלהם היא שקט.

אם הצלחת לגרום להם לצייץ, כנראה שממש, אבל ממש התעללת בהם.

מה שכן: למיטב ידיעתי, הדגם אינו מיוצר עוד, ולמעשה זה די מפתיע אותי שהצלחת להשיג כאלה. או שחידשו את הייצור או שמדובר בסטוק ישן.

בדוק את תאריך הייצור. אם הם טריים, קח בלי לחשוב פעמיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז זהו שאני רק בודק אופציות כרגע, הסתכלתי באתר:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=60&s=185&sc=&mm=113

עוד לא חיפשתי בפנצריות.

לדעתך הם טובים יותר מה c דרייב? ד"א השחיקה של c היא 300, כמה של v500?

ובנושא הסרנים, איפה כדאי להרכיב? תודה לכל העוזרים!

פורסם

טוב אז כנראה שאין הבדלים גדולים בין שני הדגמים.

לגבי הרכבה בסרן האחורי זה ידוע, השאלה אם גם במקרה הזה ברכב ללא abs שנועל גלגלים בקלות, יש לציין שאחותי נוהגת מאוד רגוע על הרכב וללא סיבבוים חדים כלשהם, גם פה כדאי להתקין אחורה?

פורסם

כידוע לי הוא לא ברמה של היוקוהמה

פורסם

שלום,

בעבר הייתי בעלים של רכב כזה (היום עם אותו הרכב אבל משנתון מתקדם יותר ועם ABS),

בזמנו קניתי צמיגים של חברת BARUM (שהיא חברת בת של קונטיננטל אם אני לא טועה) במידה המדוברת מסדרת BRAVURIS. היה לי נסיון איתם כשעוד היו טריים בקורס נהיגה מתקדמת והם היו מצויינים. לא יודע אם עדין מביאים אותם ארצה, אז קניתי אותם בפיטסטופ בת"א.

מה שכן, הייתי שוקל לעלות מידה ל- 195/50/15 (ואין בעיה לאשר זאת חוקית) ואז נפתחות בפניך עוד אופציות רבות וספורטיביות יותר.

פורסם

אוקי תודה רבה לכולם, כנראה שאלך על ה C דרייב המוכרים והטובים!

כמו שאמרתי האוטו של אחותי ככה שאין סיכוי לשנות מידה.

בבקשה עזרה לגבי הסרן בו יורכבו הצמיגים - ובבקשה להתייחס לעובדה שלאוטו אין ABS, ולא ישר לזרוק תשובות כמו "כמובן שלאחור"

פורסם

מקפיץ, בבקשה עוד תגובות לפני שאני מזמין, בעיקר מעניין אותי על איזה סרן להרכיב.

פורסם

האחורי, כפי שנכתב.

עדיף שיתפוצץ צמיג בסרן הקדמי מאשר בסרן האחורי.

כדי ללמוד איך לבלום בצורה המיטבית בלי לנעול גלגלים יש לגשת לקורס לנהיגה מתקדמת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגבי קורס נהיגה מתקדמת, אני אפילו לא ינסה לשכנע אותה.

לא יודע עדיין,נראה לי שבמקרה הזה עדיין כדאי להתקין מקדימה, יש מישהו חושב שזה טעות חמורה? (למרות שהאחוריים במצב טוב?)

• תוכן חדש...