Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעליהם של גולף 2000 סמ"ק מודל 2002 עם צמיגים (לפי יצרן) 195/65/15 כאשר במקור הרכב הגיע עם צמיגי קונטיננטל 91V. עומס בק"ג והגבלת מהירות לצמיג לא מופיעים בפרטי הרשיון או בספר רכב כלל, אלא רק רוחב הצמיג, גובה וחתך.

שתי שאלות:

1. האם אני יכול להתקין צמיג 195/65/15 אך עם עומס והגבלת מהירות שונה? הרי לא מצויין בשום מקום העומס ואות המהירות למעט על הצמיגים המקוריים.

2. במידה ואני יכול לרכוש צמיגים אחרים, האם שווה ללכת על צמיג של פירמה נחשבת (כמו פירלי) ולקחת צמיג 91H או לקחת צמיג של פירמה פחות נחשבת (כמו טויו) ולקחת צמיג 91V. כמה משמעותי ההבדל בין V ל-H? מבחינת המחיר ניתן לסגור דיל זהה לארבעה גלגלים.

פורסם

ברגע שתבין ,שצמיג קונים לפי דגם ולא לפי פירמה,אז לא יהיה לך כזו דילמה.

סימון מהירות,זה סימון מהירות. אין לו שום קשר לפירמה ולאכות.

למרות שניתן לחשוב, שצמיג עם אות יותר גבוה עמידים יותר. זה לא נכון.

לך עם הוראות יצרן.

Omnia mea mecum porto

פורסם

הפירלי הם P3000 כמדומני.הטויו - אני צריך לברר.

1. בהוראות וברישיון לא כתוב לי על אות מהירות ומספר עומס - כל שאני יודע הוא שהמקוריים שבאו עם האוטו היו 91V - אז ללכת רק על זה?

2. בסביבות 1500 ש"ח ל-4 צמיגים, מה יהיו ה-91V הכי טובים שאני אוכל למצוא (פירמה ודגם)? טובים מבחינתי = אחיזה טובה (האם זה בהכרח גם אומר שהם יתבלו יותר מהר?)

פורסם

לכל יצרן נחשב יש עשרות דגמים של צמיגים , כל אחד מהם אמור לשרת דרישות קצת שונות אבל המטרה הכללית היא אחת.

לכן אין קשר בין העומסים לבין איכות הצמיג , בדיוק כמו שאין קשר בין שם היצרן לאיכות הצמיג או למה שאתה מנסה להוציא ממנו.

אם אתה לא מנסה לשפר שום דבר , לך על המלצות יצרן הרכב מבחינת גודל מהירות ויצרן הצמיג.

פורסם

פירלי P3000, העולים 1500 ש"ח לרביעיה, 91H, יתנו לי תמורה של אחיזת כביש טובה מאוד וקצב בלאי סביר?

אם לא פירלי כאמור, איזה צמיג באותו סדר גודל מחיר יתן לי הרגשה של אחיזת כבישה טובה מאוד ובלאי סביר (נניח 3 שנים עד לרכישת צמיג)?

פורסם

פשוט לא כתוב - אולי היה כתוב על המדבקה שבבג'ז' אבל היא מחוקה לחלוטין. המידה היא ודאית - 195/65/15 זה המקוריים וכך גם ברשון רכב.

פורסם
שאלת תם:

אתה בטוח זוהי המידה? גולף 2000 במודל שציינת מגיעה עם 205/55/16 לא?

אתה מתכוון לדגם הג'נריישן

דקם הקומפורטליין מגיע עם 195/65/15

Kawasaki Versys !!!

פורסם

ובכל זאת, לגבי ה-P 3000 אם מישהו יוכל לעזור -

הP-3000 באים רק עד 91H והרכב הגיע במקור עם 91V.זה קריטי? מבחינת הצמיג עצמו (בלי קשר לדירוג מהירות שלו) זה יספיק לי. השאלה אם הירידה מ-V ל-H היא קריטית בהנחה שאני לא מתכוון לדפוק רייסים של 150 קמ"ש על בסיס קבוע ...

אם רוצים 91V בפירלי זה רק P-6000 וזה עולה 40-50% יותר

פורסם

H זה עד210 קמ"ש

כך שאין לך שום סיבה לרכוש V שזה עד240 (אם אני זוכר נכון)

מצד שני,לא היתי ממליץ לך על P3000

אם כבר,P6000 פווראדז'

יוקוהומה C דרייב

או פאלקון ZE-512

מחירים פחות,או יותר זהים.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...