Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבאביב האחרון הצטרפתי למועדון מירוצי מכוניות הסטוריות בהולנד והשתתפתי ביום מסלול בזנדוורט, היום שוב הגעתי למסלול ליום נוסף של לתת בגז.

היו במסלול חלק מהמכוניות שראיתי בפעם הקודמת, וגם עוד שלא ראיתי קודם.

לא צילמתי המון תמונות כי הייתי עסוק בנהיגה בעצמי, אבל אני מעלה לכאן כמה מאלה שכן צילמתי.

מיותר לציין שרמת התחזוקה של המכוניות האלה ראויה לשבח. הסתובבנו בפיטס וראינו את החברה' מכינים את המכוניות למסלול - פשוט תענוג לעיניים.

בשבת וראשון יש ארוע ספורט מוטורי גדול במסלול זנדוורט שמרכז במסגרתו מירוצי מכוניות הסטוריות מהרבה סוגים, מועדונים וקטגוריות.

חוץ מליגת 944 BASIC של מכוניות כמו שלי, יש גם ליגת WESTFIELD, מירוצי MG וטריומף, וה GP CLASSIC עם מבחר קטגוריות רחב החל מפיאט 500 אבארט' ומיני קופר, דרך קורטינה GT ולוטוס אלאן, ועד לפורש 911 ושלבי קוברה.

את המירוצים אני לא אראה. אם אני צריך להיעלם מהמשפחה ליום, אני מעדיף לעשות זאת לשם נהיגה ולא לשם צפייה, אבל באמת שלראות אותם מתאמנים על המסלול זה לא פחות מעניין ומהנה.

פשוט ענק לראות איך המתחרים לוקחים מכוניות בני 40-50 שנה עד למגבלות :king:

ועוד יותר ענק לראות איך חלקם נותנים בראש למכוניות מודרניות בהרבה.

לתמונות:

IMG_0199s.jpg

IMG_0202s.jpg

IMG_0207s.jpg

IMG_0214s.jpg

IMG_0269sc.jpg

IMG_0270s.jpg

IMG_0271s.jpg

IMG_0273s.jpg

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי, אכן דרך נהדרת לסיים את השנה העברית היוצאת ולחגוג את הבאה עלינו לטובה.

שתהיה לכם שנה נהדרת - ושתמשיך להנות מהתרבות המוטורית שכל מדינה נורמלית מאפשרת לתושביה.

----------------------------------------------------------------------------

ואפרופו, מה אתם אומרים על אירוע בסגנון מירוץ ספרינט(בדומה ל-MDC) לרכבי אספנות אצלנו? נראה לי שמהמצאי הלא מרשים אצלנו, מסלול נחשונים יכול להתאים יותר מהשאר.

אני, עם ה-504, בפנים. ומוכן לסייע גם באירגון האירוע.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...