Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה|קסרה hdi 110

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שלאבא שלו יש קסרה hdi כ"ס 110 משופרת לא ראיתי את המכסה מנוע אני יודע שיש לו אינטרקולר חזית אגזוז לחץ טורבו מוגדל

ועוד כמה שטויות

1 הגיוני שהוא סגר 230-240?

2 כשהרכב סטוק הוא מהיר?

3 הוא יכול להגיע ל 200 כ"ס?

תודה רבה

חזי

פורסם

למה לא הגיוני, חוץ מזה שאני בטוח שאגזוז לחץ אין לו על הרכב הכל יכול להיות.

בכל מקרה לא הבנתי על מה בדיוק אתה מצפה שנענה לך, האם ייתכן שמישהו שיפר קסארה דיזל?

פורסם

היתה כתבה על בחור (נתן,אם אני לא טועה) ששיפר כזה מנוע

היה ניהול מנוע מתקדם,בקשר לקולר,צנרת וטורבו מוגדל אני ממש לא זוכר

הגיוני? כן,מאוד הגיוני

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בנוסף יש לזכור שמהירות שמראה פידומטר אינה בהרכח מהירות נכונה. ככל שמהירות גדולה יותר, כך ספידומטר מראה מהירות פחות מדוייק והוא מעגל כלפי מעלה. לכן 240 האלה בהחלט יכולים להיות 210.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבר שלך מראשון?

אם כן ואנחנו מדברים על אותו בחור אז כן מאוד הגיוני ואני יודע זאת

הוא שיפר בעבר גם רנו קנגו :shock:!

פורסם

כן אחי נכון אנחנו מראשון והוא שיפר פעם קנגו

איך הרכב מהיר?

נגיד לוקח במוו e36 328 ידנית ?

כי הוא אמר שהרכב ממש מהיר

פורסם

שמעו הרכב קטלני ופעם ראשונה שאני רואה קסארה שנת 2007

נראה לי היא יחידה בארץ שנה כזאת לא?

מצטער על הדאבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...