Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

כידוע לאיביזות FR/קופרה משופרות יש הרבה כוח במנוע שלא מצליח לרדת לכביש בהילוכים נמוכים מה שמתבטא בפירפורים.

האם החלפת צמיגים ליותר רחבים (225) תעזור לפתור את הבעיה? הרי יהיה יותר שטח מגע עם הכביש.

אולי זה ישפר גם יציבות?

אפשר להתקין צמיג 225 על הג'אנט המקורי של FR או שצריך ג'אנט אחר?

תודה

פורסם

היה דיון על זה בעבר. הג'אנט שלך היום הוא 205/40/17 כאשר משמעות ה 40 היא חתך והוא מחושב כאחוזים מרוחב הסוליה. מתוך כך, הגדלת רוחב הסוליה תגדיל גם את גובה החתך ואת גובה הרכב (גם אם במידה קטנה..)

בכל מקרה, אני התקנתי צמיגים ברוחב 215 על המקורי ונאמר לי שזה המקסימום. אין לי מושג אם זה נכון. לא מורגש כל שיפור באחיזה.

...CASKA for life

פורסם

לא נכון.

הג'אנט המקורי הוא 7" (בא אני ארמוז לכם - אצל האחיות השמנמנות שלנו הוא לא יותר והן באות עם יותר מ215)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא הבנתי מה לא נכון- זה שהוא לא הרגיש שיפור באחיזה או זה שסוליה רחבה באותו חתך תיתן דופן גבוהה יותר ומכאן גם קוטר כללי גדול יותר.

ד"א אצלי בלאון הג'אנט המקורי היה 7" והמידה המקורית היא 225, אז אם הכוונה היתה טכנית בלבד- אתה צודק.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

צמיגים טובים יותר יעשו את ההבדל מרוחב סוליה גדול על צמיגים נחותים מהם

T1R/R1R של טויו

S-DRIVE/AVS של יוקוהמה הם דוגמאות טובות לצמיג שאוחז בכמה דרגות מהמקורי ועדיין טוב לשימוש יום יומי

ללא בלאי מטורף ואורך חיים סביר ביותר יחסית לייעוד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

התכוונתי טכנית שאמרו ש"215 זה המקסימום" - זה שטויות.

שורה תחתונה כמו שאמרו לך - שים צמיגים טובים ותוכל להוריד מקסימום כח לכביש - יותר חשוב מהגדלת רוחב הצמיג.

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא מדבר על צמיגים זולים ולא איכותיים.

השאלה היא האם תהיה תוצאה טובה יותר (מבחינת פירפורים בתאוצה) עם צמיגים איכותיים ברוחב 215 או 225 לעומת צמיגים איכותיים ברוחב המקורי - 205?

פורסם

אבל מידה רחבה יותר יפגע בהילוכים הגבוהים יותר.

עם טויו 888 תוכל לצאת מהמקום בלי שום פירפור.

אוו שתשקיע בלאנץ קונטרול,כמו הWOT BOX,האוטו יצא כמו פנתר ובלי יותר מידי עשן מהצמיגים.

פורסם

גם אני בדיעה שאין צורך לשנות מידה.

תשקיע בצמיגים האיכותיים ביותר שאתה יכול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המידה של הג'אנט פה לא משחקת תפקיד, אפשר להרכיב 225 על 7'.

א-ב-ל, כשתסובב את ההגה עד הסוף הצמיג יפגע במגיני בוץ, לכן היצרן לא מאשר

בלאון כנראה שהמגיני בוץ קצת יותר רחוקים ולכן אפשר להרכיב עליה 225.

פורסם

ראיתי שממליצים פה על TOYO T1R/R1R וגם TOTO 888. מה ההבדל ביניהם?

ומניסיון לאיזה צמיג התמורה הכי טובה למכיר עבור איביזה FR? אני בטוח שיש צמיגים מ-א-ד יקרים שלא שווים את המחיר.

פורסם

הטויו T1R הם צמיגי כביש ספורטיבים נחמדים

ה888 הם סמי סליקס שדורשים חימום קל ואחר כך אוחזים מדהים.

אין קשר כ"כ בין השתיים

Then dying is forgetting

פורסם

וה- R1R ממוצבים איפשהו באמצע ביניהם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...