Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צרה חדשה נפלה על רוכבי הדו"ג, יקור תעריפי הביטוח לרכב דו"ג:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3774457,00.html

ולמה זה מעניין גם אותנו, כי תמיד שיורד גשם כולם נרטבים, הצעה להתארגנות משותפת לצורך המאבק.

מי שישאר אדיש היום, ישלם מחר! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=48730

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=48731

המאבק שלנו הרוכבים גם המאבק של הנהגים , רק תחשבו מה יקרה לנפח התנועה בארץ אם רבע מהרוכבים יעברו לרכבים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רק כדי לסדר את המחשבה.

האם גם לאופנועי אספנות יעלו המחירים או שאני טועה מקווה.

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם
רק כדי לסדר את המחשבה.

האם גם לאופנועי אספנות יעלו המחירים או שאני טועה מקווה.

ממתי ניצלת לאחרונה כאשר בוצעה גזירה כנגד מגזר מסויים-רן

פורסם

אחדד שוב את השאלה.

האם מחירי הביטוח לאופנועי אספנות יעלו באותו אחוז

כמו שהעלאה לאופנועים רגילים או שנהנה רחמנא ליצלן.

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם

מכוון, שהביטוח "אספנות" הוא בעצם 1/4 מביטוח ה"רגיל"- אז, המחיר יעלה בהתאם...:x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כן כן מי שירצה להחזיק 3 אופנועי אספנות במחסן ולצאת כל שבועיים עם אחד אחר לסיבוב יאלץ לשלם כמה אלפים טובים בשנה ביטוח חובה , הרבה יותר מנהג משאית שנמצא 12 שעות ביום על הכביש ( או 24 אם נוהגים שני אנשים על רכב אחד).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

זאת פשוט בושה וחרפה מה שקורה כאן

אני בעל רישיון לאופנוע כבד וזנחתי את התענוג בגלל המחירים הלא נורמלים שיש לנו

במדינה הזאת

הייתי באירופה והיה לי שם אופנוע כבד והמחירים היו יותר נמוכים מרכבים פרטיים

גם במחירי הכלים וגם בביטוחים

זאת פשוט תעודת עניות למדינה שלנו

בושה וחרפה !!!

אקסל

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

נו, ולמה אתה חושב, שה-1100F שלי עומד כבר שנה חמישית?:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שושני ידידי היקר.

בדקתי במקרה שבוע שעבר את המחיר ביטוח של השנה שאני משלם לעומת שנה שעברה לוספה שלי

ובסך הכל אנחנו משלמים תוספת של פחות מ50 שקל.

האם זה מה שמדאיג אותך..

אנחנו עם רכבי אספנות תמיד הביטוח יהיה לנו משמעותי יותר זול.

גם אם יעלו את המחיר של האספנות בעוד 200 שקל בשנה זה עדיין לא מגיע ל4000 (קצת פחות) מדו גלגלי רגיל.

פורסם

אם כל הצער שבדבר הפתרון היחיד הוא פשוט לא לעשות ביטוח. לא מכיר כימעט אנשים שיש להם ביטוח כבר לכלים דו גלגלים בגלל המחירים ההזויים האלה.

4 חברים טובים, מאמן חדר הכושר אצלי, עוד כמה חברה שאני עובד איתם...גם כשהיה לי קטנוע פרטי לא עשיתי ביטוח כי לשלם על קטנוע שעלה לי 2000 שקל ביטוח כפול בשנה זה אבסורד. לפחות 7-8 אנשים שאני בקשר כימעט יום יומי שעלו לי בשניה בראש שהיו מבטחים אם המחיר היה שפוי.

על האוטו שלי, במוו קבריולט מושקעת מאוד אני משלם 1600 שקל בשנה על חובה ועל קטנוע מסכן לשלם קרוב ל4000 ש"ח...רק בארץ.

פורסם

ג'קו , בנובמבר תצפה לקפיצה של עוד 15-20 אחוז לפני העליה של נהג צעיר /חדש/כל נהג וכו' , שגם הם יעלו יותר מנובמבר.

פורסם

למה להסתכל על חצי הכוס הריקה, מדיניות העלאת תעריפי הביטוח של המדינה עוזרת בצורה עקיפה לפיתוח תרבות רכבי האספנות, גם אם זה לא מגיע מ"המניעים הנכונים"...

ארז רונן

פורסם

על מה לעזאזל אתה מדבר?

על זה שאף דו"ג לא ישרוד יותר משלוש שנים כי אין סיבה לשלם ביוטח פי שלוש משווי הרכב ?

או על זה שמאות רוכבים יעברו לנהוג בגורטאות על הכביש כי זה זול , עד שמישהו יתעצבן וימציא עוד חוקים נגד רכב ישן ?

פורסם

החוק ואני, או איך להיות עבריין מבלי להתאמץ.

יוסי (שם בדוי) סטודנט לכלכלה במיכללה למינהל... בעל קטנוע משוכלל שאותו רכש לפני שנה

מהחברה חדש דנדש,

יוסי חישב ומצא שלמרות תעריפי הבטוח בזמן הרכישה יחסוך המון זמן וכסף בעזרת הקטנוע,

יוסי מעולם לא רכב על אופנוע לפני שנעשה "כלכלן" והחיבור בינו לבין האופנוע היה חיבור

תועלת בלבד..

כששמע ידידנו על הגדלת תעריפי הביטוח, החליט כי לא משתלם לו לשלם יותר, המחיר שימכור את

הקטנוע החדש שלו יגרום לו להפסד נוסף, ולכן החליט ג'ו כי הכי טוב לא לעשות ביטוח.

אגב גם יצר הנקמנות ברשויות היה גורם כבד משקל בהחלטה.

כבר במועד הטסט הראשון הרגיש יוסף הקלה כי אם אין ביטוח בתוקף אין טסט, וואוו חשב לעצמו

שיחקתי אותה בגדול.

רוכב לו ידידינו וחיוך גדול על פניו ראשו עסוק בחישובים כלכלים ואינו שם לב לכלב של

איגור (זוכה שלושה פרסי הכלב הגיזעי של השנה ואלוף העולם בליקוק) שפורץ באותו רגע לכביש

פוגע בו ומרסק לו (לכלב) את האגן, הקטנוע החדש מחליק פוגע בעגלת תינוק והופך אותה.

יוסי מתרומם ורוצה לגשת לנפגעים, לפתע ניזכר כי הוא רוכב ללא ביטוח וטסט, איגור

(סגן אלוף רוסיה, באיגרוף חופשי) כבר מקפל את השרוולים, צרחות אימיים מכיוון העגלה

וחלק מהעדים לאירוע מתקרבים כבר לכיוונו...

יוסי מרים את מה שנישאר מהאופנוע ומתחיל להימלט מהמקום, דוד (רואה חשבון בדימוס

ואחרי ניתוח עיינים בלייזר) רושם את מספר הקטנוע, ומתקשר למשטרה.

בנתיים בניידת המשטרה שוטרת שח"מ ומתנדב עופר (שנתיים קב"ט חניון העירייה)

מקבלים קריאה על תאונת דרכים פגע וברח, זורקים את הגלידות (הדונטס בארץ מגעילים)

מהחלון ומתחילים במרדף התאבדות אחרי הקטנוע ,סירנות, חריקות צמיגים, (פגע וברח = פשע חמור)

על פי הנוהל.

ג'ו שאינו רוכב טוב, (קנה את האופנוע משיקולי תועלת ולא מאהבה זוכרים?), נלחץ מחליק ופוגע בעמוד....חושך

שקט, סוף.... מערכה א'.

הזוי לדעתכם? תחשבו שוב - רן

• תוכן חדש...