Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי פילטר פתוח INBOX של SIMOTA בצבע כחול,

הפילטר יצא קצת גדול מהקופסא של האמפריזה, אז חשבתי לחתוך קצת ממנו איזה 3 ס"מ לכל אורכו ואז הוא ישב טוב,

מה דעתכם? האם אז הפילטר ישאר במצב עבודה תקין?

לא יזיק למנוע?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אתה מתכוון - קניתי פילטר פתוח רגיל של סימוטה - האם אפשר לגזור אותו שיכנס לקופסא המקורית?

או קניתי פילטר אינבוקס - אבל לא של אמפרזה - האם אפשר לגזור אותו שיכנס לקופסא המקורית.

לדעתי - לא - חלק מהרעיון הוא שכל האוויר יעבור דרך הפילטר - אחרת אוויר יעבור לך מסביב לפילטר ואיבדת את הנקודה של לסוע עם פילטר.

פילטר אינבוקס מקורי לאמפרזה - אמור לשבת במקום המקורי אחד לאחד - לא עם גזירות ושער פעילויות מלאכה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נכון, קניתי פילטר אינבוקס אבל יצא לא מתאים לאמפריזה,

ואם אני חותך, אני רוצה לחתוך בדיוק על הס"מ ושים קצת סיליקון בקצה החתוך ככה שיצא מושלם ודומה למקורי,

ולמה שיכנס אוויר אחרי הפילטר אם הוא ישב בדוק במקום שלו?

פורסם

הוא פילטר יעודי לאימפרזה והוא לא מתאים?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני לא רואה בעיה של לחתוך ולהתאים, הכל בתנאי שזה יהיה מסביב אטום ולא יעבור אוויר.

סיליקון לדעתי לא מומלץ כי אם הוא יתפורר אז הוא יחדור למנוע.

אבל אם תוכל להכין איזה אטם שישב טוב זה בהחלט אפשרי.

פורסם

טוב אז חתכתי את הפילטר, 3ס"מ מהרוחב שלו לכל אורכו וזה נכנס בכיף לקופסה, אבל נשאר לי חסר באורך שלו איזה 3 ס"מ אז סמתי חתיכה משחתכתי וזה נכנס יפה ונסגר, עשיתי נסיעת מבחן קצרה, אוווו איזה רעש מגניב ועמוק יש לו, אבל לא כמו פתוח, פה אם אני נוסע עם גז לחוץ עד הסוף אז בהתחלה יש לו רעש חזק ועמוק אחר כך זה נחלש. למה?

ובכל מקרה האם הכלל אפשר להשאיר את הפילטר הזה מותקן? 2 חתיכות? לא יכנס לכלוך? ובין 2 החתיכות יש פס גומי איזה 1ס"מ, זה לא מקתין את כמות האוויר שנכנס למנוע?

כרגע חזרתי את המקורי עד שאקבל תשובות ממכם, תודה.

פורסם

לא הבנתי, חתכת את הפילטר קצר מידי ואז פשוט התאמת עוד תוספת כדי שהוא יהיה ארוך מספיק לקופסא המקורית? :lol:

אני במקומך הייתי זורק מהר את הפילטר לפח, מרכיב את המקורי ומגיע למרכז להתקין פילטר כמו שצריך.

גרגיר חול אחד יכול לשרוט לך בוכנה!

פורסם

לא, אני לא חתכתי קצר, הפילטר הזה הגיע במקור מבחינת אורך חסר לו 3 ס"מ מהופסה שלי ומבחינת רוחב היה רחב יותר ב3ס"מ מהקופסה שלי,

אז כאשר חתכני את הרוחבשלו הוא נכנס יופי, אבל נשאר פתח קטן של 3ס"מ באורך אז התאמתי לו חתיכה קטנה.

אבל בנתיים החזרתי את המקורי, הפתוח עשיתי עליו רק סיבוב של 5דקות.

מה דעתכם האם אפשר לנסוע עליו? (לא, אין חלל בפנים הכל סגור עם הפילטר אבל הוא מחובר משני חלקים)

פורסם

אז אולי הרכבת אותו לרוחב במקום לאורך? :lol:

אל תיסע עם הפילטר הפתוח שגזרת!

בטח ובטח ששני החלקים לא מחוברים טוב ביחד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...