Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש פה וקודם כול רציתי להגיד שיש פה אחלה פורום ואחלה קהילה

עכשיו לנושא..יש לי מיצובישי קולט ידנית 1993 מנוע 1600.

ולאור המצב הנוכחי אני לא יוכל להחליף אותה לפחות בשנה הקרובה ורציתי לשאול אם בנאדם שמאוד אוהב מוטוריקה יכול להכניס קצת שיפורים ברכב כמו שלי כי במילא לא שווה למכור אותו במחירון הנמוך שלו הוא כולכך טוב שפשוט חבל לי..

מחיר השקעה 4000-5000

רציתי לשאול אם שווה לי בכלל להשקיע מבחינת ביצועים, אם אני ירגיש בהבדל, אני לא רוצה סתם להשמיע רעש בכול השכונה.

תודה מראש

פורסם

אתה מחפש להרגיש שיפור בתאוצה או בהתנהגות?

אולי סט מתלים ספורטיבים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מתי פעם אחרונה בדקת את מצב הבולמים?

אם אתה עדיין על מקוריים, הייתי מחליף לאיזה סט בולמים/קפיצים טוב, בצרוף לצמיגים טובים ורכב זריז מלכתחילה, השיפור יהיה משמעותי מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על התגובות

בקשר לבלמים לפני כמה חודשים עשיתי בלמים ברכב

ובקשר למה שאני רוצה להרגיש באוטו התנהגות או תאוצה אז תאוצה אני מעדיף

פורסם

יש בארץ קולט טורבו שנוסעת דיי יפה.

אבל הבנאדם השקיעה בה הרבה יותר 5000 ש"ח.

ככה שאם אתה רוצה להגיע לפרוייקט רציני והשאוטו יאיץ הרבה יותר טוב- הוא יעלה לך הרבה יותר מהכסף שיש לך.

לא כדאי לזרוק כסף על אגזוזים ופילטרים למיניהם- סתם בזבוז.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...