Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק שהכל נגמר....

אחרי שהאוטו עם פחחות וצבע בני חודש.....

דווקא עכשיו.......

מה קרה?

אז ככה:

אני יורד למטה, מסיר את הכיסוי מהאוטו, אחרי כ4 ימים שלא היה לי זמן לראות ולנהוג בו, ואז אני רואה:

איזה בן ז&%@! אחד לקח רוורס ישר על הגריל ה ח ד ש לחלוטין של האוטו, ועיקם אותו לגמרי :mad: !

ולא השאיר פרטים.

אני ממש לא דוגל באלימות, אבל בכזה מצב....... ובכזו חוסר אכפתיות לרכושו של הזולת!

לא הייתי רוצה להיות בנעליים של אותו אחד :evil: .

אפילו עוד לא הצלחתי לצלם את האוטו כמו שצריך!

שמוליק.

BMW1800%20016[1].jpg

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

כ"כ עצוב, אני ממש מצטער לשמוע.

לי לפני שלושה ימים שפשפו את כל הצד של האוטו,

והמקרה שלך לי אישית, כואב יותר.

חבל, באמת אנשים שלא ראויים לחיות.

בהמות :mad:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

חבל, באמת אנשים שלא ראויים לחיות.

בהמות :mad:

פה אני דווקא לא מסכים איתך: הם ראויים לחיות, אבל חיי ס ב ל !

אבל ברצינות:

לאחר ההלם והכעס הראשוניים, מגיעים למסקנה שהלוואי ואילו היו צרותינו בחיים.

צריך לשים כל דבר בפרופורציה מתאימה, ולגלות שבסה"כ יכל להיות יותר גרוע (או שזה כבר יותר גרוע - בגלל החושך עוד לא פירקתי את הגריל ובדקתי נזק אחר).

כולי תקווה שבאמת זה רק הגריל.

אבל עדיין - מקרים כאלו בעצם יכולים לגרום להתיאשות מהתחביב הזה, שדורש כל כך הרבה השקעה וברגע אחד (ולא באשמה שלנו :mad::evil: ) יכול לרדת לטמיון.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
"]

אבל ברצינות:

לאחר ההלם והכעס הראשוניים, מגיעים למסקנה שהלוואי ואילו היו צרותינו בחיים.

צריך לשים כל דבר בפרופורציה מתאימה, ולגלות שבסה"כ יכל להיות יותר גרוע (או שזה כבר יותר גרוע - בגלל החושך עוד לא פירקתי את הגריל ובדקתי נזק אחר).

כולי תקווה שבאמת זה רק הגריל.

אבל עדיין - מקרים כאלו בעצם יכולים לגרום להתיאשות מהתחביב הזה, שדורש כל כך הרבה השקעה וברגע אחד (ולא באשמה שלנו :mad::evil: ) יכול לרדת לטמיון.

שמוליק.

מסכים איתך בכל מילה.

לא חסר נהגים שצפצפים על רכבים ישנים, כאילו שעוד דפיקה או פחות דפיקה לא תשנה לבעלים שלהם כלום. אין להם מושג כמה ערך ריגשי יש בין ה-"טרנטה" לבעליה.

צחי.

No worries 8)

פורסם

אז זהו - שהרכב לא נראה כטרנטה, להיפך.

לזכותו (!?! :shock: ?!?) של אותו מנוול יאמר שהרכב היה מכוסה, כך שלא ניתן להפיל זאת על אי רגישות לנושא האספנות.

אבל עדיין - חוסר האכפתיות של אותם אנשים :evil: והזלזול ברכוש האחר :mad: פשוט מעצבנים :evil: !

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

אכן מאוד כואב לגלות כזה דבר ולצערי בתרבות ההתנהגות הישראלית להשאיר פרטים משמעו "לצאת פראייר"....

כואב על האוטו, אני מקווה שמדובר בנזק בר תיקון.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

דווקא עכשיו?!!!!!

אחי, תחזיק מעמד, אני מכיר את ההרגשה עכשיו - כאילו מישהו מאוד קרוב חולה... איזה באסה...

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

תודה על התמיכה.........

בכל מקרה היום אחרי עבודה (שקצת נרגעתי מאתמול 8) ) יחל הטקס השנוא עליי :? של פירוק והערכת נזק (נקווה שזה רק הגריל ולא מעבר....), ונבדוק את האופצייה של לסדר את הגריל עד כמה שניתן.......

אז זהו, אני יצטייד בקופסת מרלבורו אדום :twisted: , בסבלנות ועדינות ונקווה שלקראת הערב יהיו חדשות קצת יותר טובות :!: .

ושוב - תודה לכל התומכים :idea: .

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

איזו באסה! :( לי בזמנו דפקו (בצורה הרבה יותר רצינית לצערי) את האסקורט האהובה, בדיוק שבוע אחרי ששיפצתי אותה מחדש אחרי התאונה הקודמת (שלא הייתה באשמתי, אבל נאלצתי לשלם מכיסי כדי שלא ישביתו לי את האוטו מביטוח), וזה היה "הקש שבר את גב הגמל", ואני עד עכשיו מצטער על כך... :cry::cry::cry: מקווה שזה באמת רק הגריל, ולא פח או משהו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...