Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בג'נטים לפורשה אספנות , קיבלתי אישור ממשרד התחבורה שם כתוב כי יש אישור בכפוף לבדיקתצ בוחן משרד התחבורה אולם בשדה התעופה נתב"ג (ממ"ן ) החליטו במכס להחרים אותם ולשחרר את שאר הטובין (טמבונים, כנפיים וכו)

פורסם

להחרים או לעכב שחרור?

על בסיס מה מחליט פקיד מכס להחרים את הג'אנטים?

קיבלת טופס על החרמת/ חילוט טובין?

בכל מקרה שלא יקרה, אין אופציה של החרמה (פשוט אין חיה כזאת), יש סירוב של המכס להכניס אותם לארץ ואז אתה מחזיר אותם לחו"ל, פשוט אין כזה דבר החרמה .

אני מיבא לא מעט ואני אומר לך שאם לא נעשתה פה איזה עבירה פלילית חמורה(הברחת סמים בתוך הסחורה המיובאת או משהוא דומה שברור שלא רלוונטי כאן), אין בכלל אופציה של החרמה, המנדט שלהם הוא לתמחר את המיסים והמכסים על סחורות נכנסות בהתאם להנחיות/ מגבלות המשרד הממונה על יבוא הסחורה הספציפית.

החרמה זה בכלל לא בלכסיקון שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי הידוע לי לא ניתן לייבא ג'אנטים משומשים ,

חדשים כן , ומכאן השאלה האם הם חדשים או משומשים ?

בהצלחה בשיחרור הכל מקרה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

מדובר במשומשים , עמיל המכס אמר שהוחרמו!

לא קיבלתי שום מסמך!

איך מתקדמים ?

הכל שוחרר כולל הספייסרים של הג'נטים ועוד!

אני חייב להכניס אותם , הם מדהימים!

למי עלי לפנות ?

פורסם

לפי החוק מותר לייבא רק גאנטים חדשים.

עפ התעקשות אפשר להכניס גאנטים משומשים.

במקרה שלך כנראה הם הגיעו עם צמיגים ובגלל שאסור לייבא צמיגים משומשים אז עיקבו גם את הגאנטים.

נסה לדבר איתם שיפרידו את הצמיגים מהגאנטים ושיקחו רק את הצמיגים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמו שredroze אמר רוב הסיכויים שה"החרמה" באה בגלל הצמיגים.

אם זאת הסיבה אתה יכול פשוט לדרוש את הגאנטים ולהשאיר להם את הצמיגים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אקט ההחרמה פה הוא כ"כ לא חוקי, שאני מתחיל לחשוד שיש בלוד בן של עמיל מכס עם חיפושית וג'אנטים של פורשה :twisted:

קצת רצינות, החרמה של רכוש פרטי של אזרח הוא אקט מאוד חמור, המדינה משתמשת בו רק לעיתים נדירות ובד"כ מדובר במיקרי קיצון, ברכוש שהיה מעורב בעברה פלילית חמורה וכו'.

במקרה שלך, לא הייתה שום הצדקה להחרמה וכנראה שגם לא הייתה ממש החרמה אמיתית, אחרת היית מקבל אישורי החרמה של המכס.

תוודא שבטפסי השחרור שלך לא כתובים ב"טעות" הג'אנטים, אם כן, אכלת אותה, מבחינת המדינה הם אצלך בבית (כבר ראיתי בחיי לא מעט מעשי מרמה של פקידי מכס).

אם הם לא רשומים, תחזור למכס, תעשה רעש ומצידי תעלה עד למשרד של מנהל המכס כי אלא הגאנטים שלך, לא של המכס!

אם אין אישור הכנסה שלהם לארץ (בגלל צמיגים או לא יודע מה), אין להם שום אפשרות שבעולם למנוע ממך להחזיר אותם למוכר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפי החוק מותר לייבא רק גאנטים חדשים.

עפ התעקשות אפשר להכניס גאנטים משומשים.

במקרה שלך כנראה הם הגיעו עם צמיגים ובגלל שאסור לייבא צמיגים משומשים אז עיקבו גם את הגאנטים.

נסה לדבר איתם שיפרידו את הצמיגים מהגאנטים ושיקחו רק את הצמיגים.

לא הבאתי צמיגים...

פורסם

אז סור מהר למשרדי המכס כדי לבכות על רוע הגזרה כי אין כל סיבה שלא תוכל להכניסם לארץ (ממליץ להביא אסמכתא ממשרד התחבורה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא נתנו שום הסבר ? או לפחות תירוץ לא משכנע?

עכשיו שאתה אומר שאין אפילו צמיגים אני לא יכול לחשוב על סיבה אחת שיעכבו את הגאנטים ,שלא נדבר על החרמתם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב , סוף טוב הכל טוב

הלכתי למשרד התחבורה שם הוצאתי אישור על יבוא ג'נטים (כתבו לי באישור שמדובר רק בג'נטים חדשים עם DOT) והעברתי את הטיפול מ"סתם" עמיל מכס לעמיל מכס שאני מכיר ומטפל לי ביבוא של העסק הפרטי שלי (יבוא דגי נוי ואלמוגים) והפלא ופלא, הג'נטים שוחררו תוך יום...

אוסיף ואומר שאת האישור של משרד התחבורה העברתי גם לעמיל מכס הקודם שאמר שאין לו מה לעשות ...

פורסם

אין מה לעשות אם לא מביאים אישור ממשרד התחבורה אי אפשר לשחרר, אם יש אישור ממשרד התחבורה כל עמיל מכס יכול לשחרר,

ורוב הסיכוי שהעמיל מכס הראשון לא היה לו כלכך חשק להתעסק אם משהו שהוא לא מרויח ממנו או שהוא לא מבין בו.

דרך עגב בתחום שלנו כדאי לפנות לעמיל מכס שעובד לרוב בתחום היבוא האישי הם מכירים את כל הפרצדורה יותר טוב.

ורצוי למשהו מומלץ.

טל

• תוכן חדש...