מה שאני הייתי עושה זה יושן אצל חבר/משפחה שגרים בתל אביב או מקום שיש רכבת לחיפה, או בחיפה/באזור :|
בעיה אחת.
אני עובד עד 10 בלילה יום שלישי.
ולא מתאים ליפול על מישהו מהרצליה באמצע הלילה.
בעיה אחת.
אני עובד עד 10 בלילה יום שלישי.
ולא מתאים ליפול על מישהו מהרצליה באמצע הלילה.
10 זה לא כזה מאוחר, ובשביל מה יש חברים אם לא בשביל מקרים כאלה?
לא צריך להיות שם בדיוק על הדקה , מניסיון באים אנשים גם אחרי 9 ...תאמין לי יקבלו אותך לשם אם לא תאחר איחור גדול מידי.
ד"א סתם בשבילך - לא כדאי לך לשרת בסטילים , אתה תצטער על זה אח"כ ואם אתה עובר את הגיבוש אין דרך חזרה אתה לא תוכל לחתום וויתור ותתקע שם 3 שנים כי לצאת משם יהיה לך בלתי אפשרי .
יש מירושלים לחיפה אוטובוס
קו 947 מתחנה מרכזית בירושלים.
תבדוק שעות באתר של אגד
אל תבנה על כך שתספיק לרכבת כי זמן המעבר מתחנה מרכזית עד לרכבת הוא יותר מ- 3 דקות.
קו 940 שיוצא מירושלים לחיפה אמור להגיע בערך ב-08:27. (קו 947 מגיע בערך ב- 08:52).
אם אתה רוצה להגיע בזמן, תבקש מחבר/הורה/אח שיסיע אותך לתחנה מרכזית בת"א.
קו 910 מתחנה מרכזית בת"א יוצא בשעה 06:25 ואמור להגיע לחיפה בערך ב-07:54.
זמן ההגעה לת"א, מתאים לך גם לנסיעה ברכבת של 06:31 שאמורה להגיע ב-07:44 לבת-גלים.
זה כמובן גם משאיר לך זמן לרכבת של 06:48.
אם אתה בונה על אחור קל - לא הייתי ממליץ לך לבנות על הרכבת ולהגיע עם הרכבת שיוצאת ב-07:10, היא אמורה להגיע ב-08:19 לבת-גלים, וזה עדיין יכול להיות זמן הגעה סביר, אבל צריך לקחת בחשבון שבהרבה מקרים לרכבות יש אחורים ועיכובים שיכולים להמשך הרבה מעבר ל-10-15 דקות.
הגיבוש שלך מתחיל למעשה כבר מהמשימה שקיבלת להגיע בשעה 08:00. הם יודעים שזאת שעה בעייתית וכבר מציבים לך משימה ראשונה. אם הם היו רוצים להתחשב בכולם, הם היו יכולים לקבוע זמן הגעה 09:00, שהוא הרבה יותר מתאים לכולם.
בהצלחה.
.
אל תסע ב-947!!!
מדובר בקו שעובר באלף ואחד מקומות, ואתה תגלה שאתה מבזבז זמן נסיעה ניכר בתוך ערים שונות.
אם אתה מחליט על אוטובוס, סע רק ב-940, שהוא הישיר לחיפה.
אותו כנ"ל גם לגבי קו 945: ההבדל בינהם הוא ש-947 עובר בנתניה ו-945 עובר בחדרה.
TheHunter88
06/09/09, 12:09
למה אף אחד לא ממליץ על קו 960? אני לא יודע מתי הראשון יוצא מירושלים, ואין לי אפשרות עכשיו לבדוק. אבל זה קו איכותי מאוד שנוסע דרך כביש 6 ללא עצירות בדרך, מביא אותך עד מרכזית המפרץ. משם תקח קו 103 או כל שאר הקווים שנוסעים דרך חיפה עד למרכזית חוף הכרמל ותבקש לרדת בתחנה המרכזית הישנה. משם זה 4 דקות הליכה.
הכי טוב קו 940, ישיר מירושלים לחיפה.
יש לו תחנות בודדות בדרך (נתב"ג וכו').
דרך אגב.
מישהו פה היה בסטילים?
יכול לספר איך זה?
חבר שלי משרת שם עכשיו , מצטער על כל רגע :twisted:
ועזוב שאני הייתי ביום מיון וברחתי משם ישר , אם אתה לא אוהב את הבית שלך אז המקום הזה בשבילך.
סטי"לים יכולה להיות חוויה ויכולה להיות נפילה. הכל תלוי למה אתה מצפה.
לי זה לא התאים כי חיפשתי קצת יותר "אקשן" אבל יש חברה שכן מתאים להם.
אחרי שכבר נכנסת לשם,כמעט בלתי אפשרי לצאת בגלל פערי כוח אדם.
נ.ב.
אל תקשיב לסיפורי אימה על סגירות 35/28/21. לפי מה שאני יודע היום כבר לא סוגרים יותר מ21.
למה אף אחד לא ממליץ על קו 960?
כי הראשון יוצא ב-07:30 ואמור להגיע ב-09:42.
אם אתה לא אוהב את הבית שלך אז המקום הזה בשבילך.
כלומר אתה ממליץ לו להיות ג'ובניק, כי גם בגולני / גבעתי / נ.מ / הנסה קרבית וכיו"ב, הוא לא יראה הרבה את הבית.
מן הסתם אם הוא מתאים לסטילי"ם הוא מתאים לכמעט כל אחת מהיחידות הקרביות, אם כך הוא צריך לשקול ממה ירגיש מרוצה יותר לפני שהוא דוחה על הסף את הסטילי"ם וצריך לבחון אם יש לו שאיפות לעתיד - מה מאלה יועיל לו בהמשך הדרך.
.
סטילים זה ממש לא דומה לחי"ר , סטילים אתה תקוע בספינה ושאתה סוגר 21 או 28 זה בספינה וזה פשוט יכול לטמטם ושם אתה תסגור הרבה יותר מחי"ר.
בחי"ר הוא אומנם לא יראה בית אבל אין צורך להסביר את ההבדלים העצומים בין זה לסטילים.
ד"א אני בגולני ויציאות דווקא נחמדות :lol:
כן אני מחפש משהו יותר קרבי כמו גולני גבעתי שמקבלים נשק וכאלה...
להיות תקוע על ספינה לא ממש מעניין אותי למרות שיש מצב שאני ילך לגיבוש עוד לא סגור על זה.
תלך תנסה אבל רק שתדע שאם אתה עובר את הגיבוש ( כולם עוברים ) אתה לא תצא מהיחידה , זאת לא יחידה התנדבותית זאת יחידה ממיינת וברגע שנכנסת לשם אתה לא יוצא.
אם אתה מחפש משהו יותר קרבי תלך לחי"ר.
TheHunter88
06/09/09, 16:00
המפקד שלי פעם אמר לי, שרוב חיל הים זה סתם ג'ובניקים. על ספינה :lol:
נא להכיר:
http://www.egged.co.il/
ולאלה שממליצים על 947 (???) או מדברים על קווים ישירים שנוסעים דרך כביש 6,
בחייאת זומזום, תתעוררו, 940 עובר לפחות ב-4 שנים האחרונות דרך כביש 6.
בכל מקרה, האוטובוס הראשון יוצא ב-6:30 וזה לא מספיק טוב.
תישן איפה שהוא אצל קרוב משפחה מדרגה שלישית בחיפה,
או היעזר בקומבינה התל-אביבית.
תנסה לבדוק לגבי נסיעה למודיעין בעזרת אוטובוסים של CONNEX וממודיעין יש לך רכבת לחיפה, יכול להיות שלוח הזמנים יסתדר לך יותר.
צחי תודה לך כבר חשבתי לוותר על הגיבוש כי לא היה לי איך להגיע, אבל עכשיו שביררתי ממודיעין זה יוצא לי בדיוק!
אחי לוקח אותי מהבית למודיעין וממודיעין רכבת שתגיע ברבע ל-8 לחיפה.
בקשה
תנסה לבדוק את האוטובוסים של קונקס , הם יביאו אותך עד לתחנת רכבת במודיעין. קו 110 אם אני לא טועה.
בקשה
תנסה לבדוק את האוטובוסים של קונקס , הם יביאו אותך עד לתחנת רכבת במודיעין. קו 110 אם אני לא טועה.
בסדר אבא שלי לוקח אותי בסוף אני יצא מהבית בסביבות 5 ו20 ברבע ל6 אני כבר שם.
אני מאמין שגם אם תגיע ב9, לא יקרה כלום.
vBulletin® Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.